Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Skonto" futbolisti parādu dēļ atsakās doties uz Liepāju, spēle nenotiks

Agris Suveizda

"Skonto" futbolisti parādu dēļ atsakās doties uz Liepāju, spēle nenotiks
"Skonto" prezidents Vladimirs Koļesņičenko
Foto: M.Jankovskis, Sportacentrs.com

Rīgas "Skonto" spēlētāji ir īstenojuši draudus boikotēt SMScredit.lv Virslīgas spēli Liepājā, un uz Kurzemi nedosies pat dublieru sastāvs, Sportacentrs.com apstiprināja kluba direktors Askolds Uldriķis. Tādējādi Virslīgas līderei tiks piespriests tehniskais zaudējums.

Jau iepriekš no "Skonto" nometnes parādījās baumas, ka vadošie spēlētāji kluba vadībai pieprasa vismaz divas mēnešalgas, citādi nedosies uz spēli Liepājā. Taču nu kļuvis skaidrs, ka uz Kurzemi nebrauks arī otrais sastāvs - tā esot izlēmis "Skonto" prezidents Vladimirs Koļesņičenko, kurš šobrīd atrodas Maskavā un kārto iespējamos transfērus. Viens no iespējamiem transfēriem varētu būt saistīts ar Artūru Karašausku - Sportacentrs.com rīcībā esošā informācija liecina, ka Kazaņas "Rubin" vēloties paturēt perspektīvo uzbrucēju, kurš uz Kazaņu bija devies īrē.

Kluba direktors Uldriķis apstiprināja, ka boikota iniciatori acīmredzot esot pieredzējušie spēlētāji, kuriem klubs ilgstoši ir parādā par algām. Pēc nedēļas "Skonto" savā laukumā uzņems Jūrmalas "Spartaku", taču direktors vēl neņēmās prognozēt, kādā sastāvā rīdzinieki varētu iziet laukumā un vai vispār mačs notiks. Paredzams, ka vasaras laikā "Skonto" pametīs virkne pamatsastāva spēlētāju, turklāt ar vairākiem drīzumā beigšoties vai jau ir beigušās līgumsaistības. Starp viņiem ir, piemēram, pussargi Ritvars Rugins, kurš tika īrēts no Ukrainas kluba, un Irakli Klimiašvili. Rugins jau iepriekš sarunā ar Sportacentrs.com apstiprināja, ka, ja neatrisināsies "Skonto" problēmas, viņš meklēs citu komandu.

Pateicoties pretinieku boikotam, ir pārtrūkusi "Liepājas" četru zaudējumu sērija. Liepājnieki iepriekšējās cīņās piekāpās Rīgas "Daugavai" (0:4), Daugavpils "Daugavai" (0:3), Jūrmalas "Spartakam" (0:2) un "Jelgavai" (0:3). Liepājnieki ar 34 punktiem 19 spēlēs tagad tabulā ir noķēruši ceturtajā vietā esošo "Jelgavu", kas šovakar viesosies pie "Spartaka". Pirmajā aplī "Liepājas" un "Skonto" savstarpējā spēle beidzās ar kurzemnieku uzvaru (1:0). Šodienas cīņu no Liepājas bija paredzēts translēt kanālā TV6.

"Skonto" atteikšanās spēlēt nav pirmais boikots šajā SMScredit.lv Virslīgas sezonā. Pirmajā jūnijā nenotika arī spēle Slokā, kur "Jūrmalas" futbolisti pēc ilgstošām pārrunām ar vadību vienalga atteicās iziet laukumā pret savu tiešo konkurenti cīņā par palikšanu Virslīgā "Mettu"/LU. Saskaņā ar Virslīgas reglamentu atkārtota boikota gadījumā "Skonto" un "Jūrmalai" draud izslēgšana no Virslīgas.

1 2 3 4 130 komentāri
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +51 [+] [-]

, 2014-07-06 11:37, pirms 10 gadiem
Tā noteikti bija pirmā un pēdējā reize, kad Viasat plāno rādīt Latvijas čempionāta spēli!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +16 [+] [-]

, 2014-07-06 11:40, pirms 10 gadiem
Pareizi darīja ''Skonto'' futbolisti. Un ko tagad teiks LFF klauni

 +31 [+] [-]

, 2014-07-06 11:41, pirms 10 gadiem
Nebūtu labāk pielaiduši šosezon ''Skonto'' spēlēt. Apsmiekls.

 +19 [+] [-]

, 2014-07-06 11:41, pirms 10 gadiem
playthegame rakstīja: Tā noteikti bija pirmā un pēdējā reize, kad Viasat plāno rādīt Latvijas čempionāta spēli!
Var jau būt ka šai paredzamai translācijai arī slēpjas tā atslēga,kāpēc tā pēkšņi nesagribējās braukt uz maču!
TOTO līgai nav vajadzīga lieka reklāma!

  +3 [+] [-]

, 2014-07-06 11:43, pirms 10 gadiem
Ja tā ir taisnība, tad prieka maz, bet trīs punkti liepājniekiem tabulā ir trīs punkti pat Āfrikā.
Jau sezonas sākumā (kad Skonto tomēr atļāva startēt Virslīgā) rakstīju, ka šī komanda iespējams sačakarēs visu sezonu šai čempionātā, tad šobrīd redzams,ka mani vārdi sāk piepildīties.

  +3 [+] [-]

, 2014-07-06 11:44, pirms 10 gadiem
SportaFansNR1 rakstīja: Pareizi darīja ''Skonto'' futbolisti. Un ko tagad teiks LFF klauni
Neko neteiks. Vienkārši pierakstīs Skonto tehnisko zaudējumu. Tāpat kā to šosezon jau izdarīja FK ''Jūrmala''.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +28 [+] [-]

, 2014-07-06 11:47, pirms 10 gadiem
Gan LTV-7, gan MTG pieeja futbola translēšanai vienkārša - ja ir 5000€, tad "laipni lūgti", ja nav - nekā! Labi, ka līgumā ar LFF par nacionālās izlases spēlēm bija punkts par kausa fināla translāciju, bet nebija noteikts, ka jārāda tiešraidē, tāpēc spēli rādīja ar 1,5 stundas nobīdi : translācija "baltkrievu stilā". Un tieši tad, kad "Liepāja" atrod sponsoru, kas visu samaksā, notiek šāds demaršs ...

  +3 [+] [-]

, 2014-07-06 11:48, pirms 10 gadiem
playthegame rakstīja: Tā noteikti bija pirmā un pēdējā reize, kad Viasat plāno rādīt Latvijas čempionāta spēli!
Viss atkarīgs no tā kāds bija līgums starp VIASAT un LFF. Ja ir līgums par Virslīgas spēļu translāciju, tad kur šie liksies. Tā pragmātiski ņemot, tad VIASAT po vai šī spēle notiek vai nenotiek, jo netiek maksāts par kādas konkrētas spēles translāciju.
Protams, ka manis uzrakstītais nav spēkā, ja bija līgums par kādas konkrētas spēles translāciju.

  +2 [+] [-]

, 2014-07-06 11:48, pirms 10 gadiem
Pilnībā atbalstu Skonto spēlētājus!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2014-07-06 11:48, pirms 10 gadiem
Fiirers rakstīja: Gan LTV-7, gan MTG pieeja futbola translēšanai vienkārša - ja ir 5000€, tad "laipni lūgti", ja nav - nekā! Labi, ka līgumā ar LFF par nacionālās izlases spēlēm bija punkts par kausa fināla translāciju, bet nebija noteikts, ka jārāda tiešraidē, tāpēc spēli rādīja ar 1,5 stundas nobīdi : translācija "baltkrievu stilā". Un tieši tad, kad "Liepāja" atrod sponsoru, kas visu samaksā, notiek šāds demaršs ...
Ja nav noslēpums,tad kas ir šis FK ''Liepāja'' jaunais sponsors?

     [+] [-]

, 2014-07-06 11:50, pirms 10 gadiem
kn23m rakstīja: Cik es noprotu, tad līdz ar to arī Pertijas kungs ir iesniedzis savu atlūgumu klubu vadībai, jo viņš pavisam nesen izteicās, ka viņa vadībā ar Skonto FC nekas tāds, kas notika ar FC Jūrmalu, nenotiks - spēlēs kaut-vai dublieru sastāvā, bet spēlēs!!

Vai viņš arī ir kārtējais futbolā esošais mīkstmiesis, kuram sauklis "VĪRS UN VĀRDS" ir svešs...!?!
Ja pareizi saprotu, tad nespēlēs pat dublieri, un tāpēc Pertijam grūti ko pārmest.

  +8 [+] [-]

, 2014-07-06 11:50, pirms 10 gadiem
un es tā sapriecājos, ka būs saldais ēdiens

 +14 [+] [-]

, 2014-07-06 11:51, pirms 10 gadiem
LFF, kas rīko LV čempionātu, rīkojas saskaņā ar FIFA, UEFA un LFF dokumentiem un nekas īpašs viņiem šādā situācijā nav jādara, jo "Skonto" par algu nemaksāšanu jau ir sodīts ar aizliegumu pieteikt jaunus futbolistus un par neierašanos uz spēli tiek piešķirts tehniskais zaudējums. Izslēgšana no čempionāta iespējama, ja komanda neierodas uz spēlēm atkārtoti.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2014-07-06 11:56, pirms 10 gadiem
kn23m rakstīja: Tev laikam arī termins "VĪRS UN VĀRDS" ir svešs...
Nē, man šis termins nav svešs, bet vel jau nav nekur teikts,ka Pertija arī neatkāpjas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-07-06 12:05, pirms 10 gadiem
Kārlis Villerušs man nešķiet īpaši pozitīvs personāžs, tomēr par Skonto pielaišanu paldies, bez viņiem čempionāts būtu krietni garlaicīgāks. Bet tieši šajā brīdī notiek kā notiek acīmredzot tāpēc, ka Šabala ir prom un par to naudu visu laiku tika solīts samaksāt. Ja nu maksāts tomēr arī tagad netiek, tad vairs nav, uz ko gaidīt, un tāpēc streiks.
Slēpts komentārs: Frost

  +7 [+] [-]

, 2014-07-06 12:07, pirms 10 gadiem
Zigfrīds_V6 rakstīja: kauns par LV futbolu
Kā nu kuram. Nepatīkami starpgadījumi, algas , toto, ļoti slikti rezultāti eirokausos. Bet lai būtu kauna sajūta, par rezultātiem man nekad nav kauns kaut 0-10. Kauns var būt par toto, bet tur iesaitsītas bez Latvijas diezgan dauds valstis. Jākaunās būtu ļoti daudziem. Vislielākais kauns bija par Latvijas basketbola izlases uzvedībā viesnīcā. Ir jākaunās par uzvedību nevis sportiskiem rezultātiem.

  -4 [+] [-]

, 2014-07-06 12:07, pirms 10 gadiem
skonto futbolistu parāda LFF attieksmi!! Pilnība piekrītu skonto rīcībai, lai sāk domāt! kaut jau sen te viss ir aizlaists nu nav mums neviena tagad spēcīgāka kluba, kāds ir tagad skonto!!

  +7 [+] [-]

, 2014-07-06 12:07, pirms 10 gadiem
Laikam jau jābeidz gausties un jādodas pabradāt pa jūru, apmeklēt kādu no Jūrmalas kafejnīcām un pievakarē jāierodas Slokas stadionā (tribīnēs būs patīkama ēna un kafejnīcā vēsi dzērieni), lai vērotu "Spartaks" - "Jelgava" spēli. Nenotikušo TV6 spēles pārraidi pārdzīvosim : nāks jaunas translācijas, iepriekšējās neizdevušās aizmirsīsies!

 +15 [+] [-]

, 2014-07-06 12:08, pirms 10 gadiem
Ivar, Liepāja kopš sezonas sākuma individuāli runāja ar TV6. Ar ar LFF šai translācijai nevar būt sakars, jo translāciju jautājumus pārrauga Virslīga, kas, kā zināms, jau ir pārdevusi tiešraides, tomēr tas neliedz klubiem pašiem tirgot savas mājas spēles, jo šis jautājums Latvijā esot diezgan nesakārtots.

  +4 [+] [-]

, 2014-07-06 12:08, pirms 10 gadiem
Liimenis... Vispar jau sen ir apnicis tas bardaks LV futbolaa. Vai nu ir jaataisa taa bodiite ciet, vai janomaina tie aizsedejushies klauni no LFF, lai naak cilveki , kuri ir gatavi STRADAAT par 100% un ir spejigi sakartot sho miskastnieku liigu. Ir apnicis katru sezonu dzirdet par muzhigi neizmaksatam algam un toto... Gribeju shodien aiziet uz speli, speciali atbraucu uz Liepaju... Eirokausu speles perfekti paradiija liigas "liimeni"
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +17 [+] [-]

, 2014-07-06 12:10, pirms 10 gadiem
Tamazs Pertija nebija tas, kurš teica, ka nekad nepieļaus, ka SKONTO spēlētāji boikotētu spēli?
Izlamāja Jūrmalniekus, a tagad pats nespēlē

  +6 [+] [-]

, 2014-07-06 12:12, pirms 10 gadiem
kn23m rakstīja: Cik es noprotu, tad līdz ar to arī Pertijas kungs ir iesniedzis savu atlūgumu klubu vadībai, jo viņš pavisam nesen izteicās, ka viņa vadībā ar Skonto FC nekas tāds, kas notika ar FC Jūrmalu, nenotiks - spēlēs kaut-vai dublieru sastāvā, bet spēlēs!!

Vai viņš arī ir kārtējais futbolā esošais mīkstmiesis, kuram sauklis "VĪRS UN VĀRDS" ir svešs...!?!
Pertijam šis sauklis ir svešs.Viņš tikai runā skaisti.

  +6 [+] [-]

, 2014-07-06 12:14, pirms 10 gadiem
Nesaprotu kādēļ neiet laukumā, ja var iziet un nopelnīt labu $$$ atdodot spēli.

 +11 [+] [-]

, 2014-07-06 12:14, pirms 10 gadiem
Apelāciju komisija "Skonto" atļāva startēt Virslīgā, jo viņi esot iesnieguši parādu nomaksas grafiku. Bet tas viss tikai "it kā", jo lēmumu LFF Valde (ne visi, bet vairākums tā nobalsoja) joprojām atsakās publiskot. Ir aizdomas, ka grafiks netiek ievērots ...

  +8 [+] [-]

, 2014-07-06 12:14, pirms 10 gadiem
Gatis rakstīja: Tamazs Pertija nebija tas, kurš teica, ka nekad nepieļaus, ka SKONTO spēlētāji boikotētu spēli?
Izlamāja Jūrmalniekus, a tagad pats nespēlē
Bet gruzīns toreiz tak nevarēja paredzēt ka kāds mačs tiks translēts pa TV-6!
1 2 3 4 130 komentāri