Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

"Real Madrid" līderim Serhio Ramosam veikta ceļgala operācija

Agris Suveizda

"Real Madrid" līderim Serhio Ramosam veikta ceļgala operācija
Serhio Ramoss. Foto: AFP/Scanpix

Spānijas futbola klubs "Real Madrid" pavēstījis, ka 34 gadus vecajam centra aizsargam Serhio Ramosam ir veikta meniska operācija kreisajā ceļgalā.

Klubs raksta, ka Ramoss tuvāko dienu laikā uzsāks atlabšanas procesu. Tā ilgums gan, kā ierasts, netika minēts, taču ārsts Pedro Ripolls laikrakstam Marca bilda, ka tamlīdzīgas traumas varētu prasīt no viena līdz pusotram mēnesim: "Ņemot vērā problēmas ar menisku futbolistiem, kuri ir vecāki par 30 gadiem, prognozes ir labas un atlabšanai vajadzētu būt drīzai."

Ramoss savainojumā iedzīvojās 14. janvārī iesildīšanās laikā pirms Spānijas Superkausa pusfinālspēles pret Bilbao "Athletic Club" (1:2). Šosezon Ramoss Spānijas čempionātā ir aizvadījis 14 no 20 spēlēm un guvis divus vārtus, bet Čempionu līgas grupu turnīrā viņam trīs no sešām spēlēm un vieni vārti.

Ja Ramosam tiešām nāksies izlaist vismaz mēnesi, tad viņam noteikti ies secen UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla pirmā spēle pret Bergamo "Atalanta" (24. februārī) un līgas spēle pret "Real Sociedad" (28.februārī), bet zem lielas jautājuma zīmes būs Madrides derbijs pret "Atletico" (7. martā) un atbildes spēle pret "Atalanta" (16. martā). "Real Madrid" Spānijas čempionātā ar 40 punktiem 20 spēlēs ieņem trešo vietu.

Izmantotie resursi:
https://www.realmadrid.com/noticias...
https://www.marca.com/en/football/r...

     [+] [-]

, 2021-02-06 18:09, pirms 3 gadiem
Cerams, ka baumas piepildīsies un šis uz MU vasarā, kaut gan maz ticams, jo gan jau Reāls nepalaidīs viņu prom.
Manuprāt, 21gs labākais centra aizsargs. Lai ātra atveseļošanās.