Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Ak Bars" izsauc VHL spēlētājus un izolē vairākus hokejistus. Aizdomas par līderiem Dousu un Zaripovu

Agris Suveizda

"Ak Bars" izsauc VHL spēlētājus un izolē vairākus hokejistus. Aizdomas par līderiem Dousu un Zaripovu
Naidžels Douss. Foto: ak-bars.ru

Kontinentālās hokeja līgas komanda Kazaņas "Ak Bars" pirms šovakar gaidāmās spēles pret Ufas "Salavat Yulaev" apstiprinājusi, ka vienībā ir novērojamas asas elpceļu vīrusa infekcijas pazīmes.

"Vairākiem "Ak Bars" spēlētājiem, treneru štāba un komandas personāla pārstāvjiem ir asas elpceļu vīrusa infekcijas pazīmes. Viņi tika izolēti uzreiz pēc simptomu parādīšanās un turpina atrasties izolācijā līdz koronavīrusa pārbaužu, kas tika veiktas šodien, rezultātu saņemšanai," teikts kluba mājaslapā.

"Nodarbībā piedalās pieci spēlētāji, kuri vēl vakar "Bars" pārstāvēja Augstākās hokeja līgas spēlē pret "Zvezda" (1:2). Tas ir vārtsargs Arturs Ahtjamovs, aizsargi Konstantīns Lučevņikovs un Dmitrijs Mužikovs un uzbrucēji Dmitrijs Kateļevskis un Ruslans Galimzjanovs," mājaslapā turpināts.

Izolēto personu identitāti klubs neatklāja, taču vēl pirms tam telegramkanālā Trash Hockey tika ziņots, ka aizdomas par Covid-19 esot trim spēlētājiem – vadošajiem uzbrucējiem Naidželam Dousam un Danisam Zaripovam, kā arī zviedru aizsargam Mīkaelam Vīkstrandam, kurš ar Covid-19 bija saslimis jau iepriekš. 35 gadus vecais Douss šosezon 12 spēlēs ir sakrājis 12 (5+7) punktus un negatīvu lietderību -1, 39 gadus vecajam kapteinim Zaripovam astoņos mačos ir astoņi (3+5) punkti un pozitīva lietderība +5, bet 26 gadus vecais Vīkstrands 12 spēlēs nopelnījis trīs (1+2) punktus un neitrālu lietderību.

Kazaņas "Ak Bars" ir piedzīvojusi trīs zaudējumus pēc kārtas un ar 17 punktiem 12 spēlēs Austrumu konferencē ir noslīdējusi uz ceturto pozīciju.

Izmantotie resursi:
https://www.ak-bars.ru/news/19691.html
https://www.championat.com/hockey/n...