Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Kalniņš tiek uzmainīts uz divarpus minūtēm un aizvada pirmo spēli KHL sezonā

Agris Suveizda

Kalniņš tiek uzmainīts uz divarpus minūtēm un aizvada pirmo spēli KHL sezonā
Jānis Kalniņš. Foto: jokerit.com

LETA. Latvijas izlases vārtsargs Jānis Kalniņš ceturtdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē starp viņa pārstāvēto Helsinku "Jokerit" un Kazaņas "Ak Bars" laukumā devās spēles pēdējās sešās minūtēs, līdz finālsvilpei nostāvot "sausā" zaudējumā ar 2:5 (0:2, 1:2, 1:1).

"Ak Bars" uzvaras vārtus ar Patrisa Kormjē pūlēm guva jau otrā puslaika pirmajā minūtē. Anti Pilstremam vienus vārtus trīs minūtes vēlāk izdevās atspēlēt, taču nākamos Somijas klubam Tēmu Eronens 57.minūtē guva vien tad, kad rezultāts jau bija 1:5.

Kalniņš aizvadīja pirmo spēli sezonā, laukumā devās piecas minūtes un 51 sekundi pirms mača beigām un uzreiz pēc Eronena vārtiem trīs minūtes un 22 līdz beigām pameta ledu, atkal dodot vietu pamatvārtsargam Anti Niemi. Šajā laikā viņš atvairīja vienu bīstamu Kazaņas hokejistu metienu.

Rietumu zonā augšgalā ar četriem punktiem divās spēlēsir Mika Indraša pārstāvētais Maskavas "Dynamo" un Rīgas "Dinamo". Mārtiņa Karsuma un Kaspara Daugaviņa pārstāvētais Maskavas "Spartak" ar trim punktiem ir piektais, bet Helsinku "Jokerit" ir bez punktiem un ieņem pēdējo 12. vietu Rietumu zonā.

Austrumu zonā ar diviem punktiem desmito vietu 12 komandu konkurencē ieņem Pekinas "Kuņluņ Red Star", ar kuru līgumu ir noslēdzis Gunārs Skvorcovs. Šosezon KHL čempionātā piedalās 24 komandas - pa 12 Rietumu un Austrumu zonā. Regulārajā čempionātā katra komanda tāpat kā iepriekšējā sezonā aizvadīs pa 62 spēlēm, pēc kurām pa astoņiem labākajiem klubiem iekļūs Gagarina kausa izcīņā.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2019-09-05 23:44, pirms 5 gadiem
Kalniņš nostāvēja līdz Jokerit iemeta 2 golu;

  +1 [+] [-]

, 2019-09-06 07:30, pirms 5 gadiem
Pret Rīgu būs Janka vartos 100%

     [+] [-]

, 2019-09-06 09:04, pirms 5 gadiem
Kārtējo reizi kļūdas - virsrakstā viss pareizi, spēlēja 2.5 minūtes, nākamajā rindkopā jau sešas minūtes līdz spēles beigām.

     [+] [-]

, 2019-09-06 09:05, pirms 5 gadiem
Es gan nesaprotu, kāpēc Niemi jau ātrāk neņēma nost, spēli neredzēju, bet statistika saka, ka diez ko negāja.

  +1 [+] [-]

, 2019-09-06 10:43, pirms 5 gadiem
Cerams,ka Kalniņš pret Rīgu nespēlēs Jokerit vārtos,jo Niemi galīgi atradis no Eiropas hokeja.Kazaņa šo pamatīgi izvazāja vārtos,jo metienu vietā bieži sekoja piespēles.Lai atkal pierastu,gribi,negribi spēles laiks jādod un Dinamo to vajadzētu izmantot.