Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Sevastovas komanda tiksies ar divkārtējās "US Open" čempiones Stousuras duetu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Sevastovas komanda tiksies ar divkārtējās "US Open" čempiones Stousuras duetu
Anastasija Sevastova
Foto: Sipa USA/Scanpix

Sekmīgais starts gan vienspēlēs, gan dubultspēlēs nozīmē to, ka Sevastovai Ņujorkā šonedēļ brīvdienu nav. Pirms rīt gaidāmā vienspēļu pusfināla pret Serēnu Viljamsu plānots dubultspēļu turnīra ceturtdaļfināls. Viņa kopā ar Krievijas tenisisti Anastasiju Pavļučenkovu šovakar plkst. 20:00 gaidāmajā mačā tiksies ar Ķīnas un Austrālijas duetu Šuaja Džana/Samanta Stousura.

Sevastovai dubultspēļu rangā 101. vieta, bet Pavļučenkovai ir 88. Bijusī ranga līdere Stousura šogad spēlējusi maz (pirms "US Open" 1-3 bilance), tāpēc rangā ir savām spējām neadekvāti zemu, ieņemot 388. vietu, bet Džanai ir 61.

No šodienas mača dalībniecēm "Grand Slam" ceturtdaļfinālā uzvarējusi tikai Austrālijas tenisiste. Sevastovai būs pirmais ceturtdaļfināls, Džanai otrais, bet Pavļučenkovai piektais.

Stousura karjeras sākumā bija dubultspēļu speciāliste, tikai vēlāk nopietni pievēršoties vienspēlēm. Viņa 2006. gadā kļuva par ranga līderi un karjeras laikā uzvarējusi 24 turnīros, ieskaitot divus "Grand Slam" līmenī – 2005. gadā "US Open" un 2006. gadā "French Open", abus titulus izcīnot ar amerikānieti Līzu Reimondu. Viņai ir arī trīs jaukto dubultspēļu tituli. Sema 2011. gadā triumfēja "US Open" vienspēļu turnīrā.

Sevastova līdz šim "Grand Slam" turnīros nebija tikusi tālāk par 2. kārtu, bet vārdamāsa Pavļučenkova viņai kļuvusi par labāko pārinieci. Abām kopā divos nospēlētajos turnīros ir 6-1 bilance. Debijas turnīrs bija augustā Sinsinati, kur sasniegts "Premier 5" pusfināls.

Šodienas mača uzvarētājas pusfinālā tiksies ar "Australian Open" čempionēm Timeju Babošu un Kristinu Mladenoviču, kuras izliktas ar otro numuru.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2018-09-05 20:14, pirms 6 gadiem
LiveTV / WebPlayer

     [+] [-]

, 2018-09-05 21:34, pirms 6 gadiem
2:6, 3:6