Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:842, Did:0, useCase: 3

Pasaules reakcija: Sevastova sagādā Latvijai lielāko uzvaru 22 gadu laikā

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Pasaules reakcija: Sevastova sagādā Latvijai lielāko uzvaru 22 gadu laikā
Anastasija Sevastova: pirmais "Grand Slam" ceturtdaļfināls karjerā
Foto: AFP/Scanpix

Anastasija Sevastova kļuvusi par pirmo Latvijas tenisisti pēc 22 gadu pārtraukuma, kurai izdevies iekļūt "Grand Slam" turnīra ceturtdaļfinālā, svētdien, 4. septembrī, rakstīja ASV un Lielbritānijas prese.

Pasaulē ir miljoniem reģistrētu tenisa spēlētāju, taču “Grand Slam” turnīru ceturtdaļfinālos Melburnā, Parīzē, Londonā un Ņujorkā katru gadu spēj iekļūt tikai pāris desmiti labāko. Svētdien viņu pulkam pievienojās Anastasija Sevastova. Kad 21. gadsimtā ir bijusi diena, kurā Latvijas sportisti virsrakstā izceļ lielākie Lielbritānijas izdevumi?

Atgriešanās zvaigznes Vozņacki, Sevastova izveido "US Open" astoņnieka dueli

Yahoo Sports (ASV), atsaucoties uz ziņu aģentūru AFP (Francija) Comeback stars Wozniacki, Sevastova set-up US...

“Sevastova kļuva par pirmo Latvijas tenisisti 22 gadu laikā, kura sasniegusi “Grand Slam” ceturtdaļfinālu, kad viņa sakāva ar 13. numuru izlikto Johannu Kontu ar 6-4 un 7-5.

Divdesmit sešus gadus vecā spēlētāja (WTA #48) otrajā kārtā izslēdza “French Open” čempionu Garbinji Mugurusu (WTA #3), savukārt 1/8 finālā, kas notika “Arthur Ashe” stadionā, 12 reizes tika lauzta serve. Britu spēlētājai bija 34 nepiespiestās kļūdas.

Larisa Savčenko-Neilande bija iepriekšējā Latvijas tenisiste, kura 1994. gadā spēlēja “Grand Slam” ceturtdaļfinālā Vimbldonā. Sevastova Ņujorkā nebija izcīnījusi uzvaru kopš 2010. gada, bet 2013. gada maijā viņa paziņoja par karjeras beigām, lai pievērstos menedžmenta studijām Austrijā.

Konta centās kļūt par pirmo britu spēlētāju 33 gadu laikā pēc Džo Durijas (Jo Durie), kura Ņujorkā sasniegusi ceturtdaļfinālu, taču nekad neatguvās no sliktā spēles sākuma. “Australian Open” pusfināliste pirmajā setā nonāca iedzinējas lomā ar 0-3 un otrajā ar 1-4.

“Bija grūti spēlēt pret viņu,” teica Sevastova. “Pat neraugoties uz mačbumbu, zināju, ka saulei spīdot vienā galā un ēnai klājoties otrā, man būs vēl viena iespēja viņu salauzt. Teicu sev, ka jācīnās un jācīnās.”

Vozņacki pārspēja Sevastovu viņu vienīgajā tikšanās reizē, divos setos apspēlējot sāncensi 2011. gada “Australian Open” astotdaļfinālā.”

Johanna Konta "US Open" piedzīvo šokējošu zaudējumu pret Anastasiju Sevastovu no Latvijas

"Guardian" (Lielbritānija) https://www.theguardian.com/sport/2...

“ASV atklātā čempionāta septītajā dienā stāsts par sieviešu izlozi piedzīvoja dramatisku pavērsienu, kad Latvijas labākā spēlētāja Anastasija Sevastova šokēja Johannu Kontu brīdī, kurā britu pirmais numurs iztēlojās, ka iegūs sev vietu ceturtdaļfinālā.

Pasaules 48. numurs Sevastova brīnišķīgi trāpīja bumbai, uzvarēja ar stilu un pelnīti. Nav zināms, vai viņa spēs no tā iegūt turnīra izšķirošajā daļā, taču Kontai jāapzinās, ka viņa savu iespēju palaidusi garām. Pagājušajā gadā viņa sasniedza ceturto kārtu, būdama izsēta ar 97. numuru, bet šogad Ņujorkā ieradās ar 14. numuru, kas solīja labas izredzes tikt tālāk.

“Neviens no mums to neparedzēja,” teica britu bijusī pirmā rakete Anabela Krofta (Annabel Croft). “Viņai vienkārši neizdevās parādīt savu spēli.”

Jāatzīst, ka kāda persona pieļāva tādu iespēju. Pēc uzvarām pār pasaules trešo numuru Garbinji Mugurusu un sīksto ukrainieti Katerinu Bondarenko, Sevastova izpauda spēles mantru: “Sieviešu tenisā, jebkura spēlētāja savā dienā var uzvarēt jebkuru.”

Svētdiena bija viņas diena un brīvi plūstoša tenisa cienītājiem ir iemesls svinēt viņas tikšanu tālāk, jo viņa spēlē ar gandrīz bezrūpīgu vieglumu.”

Johanna Konta daudz kļūdās zaudējumā pret Anastasiju Sevastovu no Latvijas

"Daily Mail" (Lielbritānija) Johanna Konta knocked out of the US Open by...

“Brīdis, kad Džo Konta “US Open” ceturtajā kārtā iznāca laukumā kā pārliecinoša favorīte pret “Top 50” spēlētāju, parādīja, cik tālu viņa ir tikusi. Artūra Eša stadionā viņa pat spēja piesaistīt slavenu atbalstītāju Hjū Grānta (Hugh Grant) personā, turklāt aktieris apmeklēja arī “French Open”.

Tik augsts statuss radīja cerības, kurām viņa nespēja atbilst, jo zaudēja Anastasijai Sevastovai ar 4-6, 5-7. Ņemot vērā, ka Konta WTA rangā atradās par 34 vietām augstāk, tā paliks kā neizmantota iespēja otro reizi sasniegt “Grand Slam” ceturtdaļfinālu.”

Nogurusī Džo Konta divos setos zaudē neizsētajai Anastasijai Sevastovai

"Daily Telegraph" (Lielbritānija) Tired Jo Konta suffers straight sets loss to...

“Pirms gada Johanna Konta izstājās “US Open” ceturtajā kārtā un saņēma neko citu kā uzslavas – daudzus apsveikumus par neapšaubāmi labāko turnīru karjerā. Acīmredzot, pēdējos 12 mēnešos cerības iespaidīgi augušas, jo tāds pats rezultāts radīja tenisa zinātāju neapmierinātību.

Pat Konta – kuras moto ir, ka viņai nepatīk vērtēt sevi pēc parādītajiem rezultātiem – izskatījās nedaudz apjukusi, kad ienāca interviju telpā pēc sakāves no Anastasijas Sevastovas, Latvijas tenisistes, kura pasaules rangā ieņem 48. vietu, rokām. Viņa apgalvoja, ka “darījusi labāko iespējamo” – vēl viena iecienīta viņas frāze – taču vienlaikus atzina, ka nav pietiekami uzņēmusies iniciatīvu un laukumā nekustējusies ar ierasto pārliecību.”

Sevastova no Latvijas sakauj Kontu, sasniedzot "US Open" labāko astoņnieku

Ziņu aģentūra "Reuters" (Lielbritānija) Latvia's Sevastova beats Konta to reach U.S....

“Anastasija Sevastova, kura savainojuma dēļ 2013. gadā atstāja tenisu, svētdien kļuva par pirmo Latvijas sievieti kopš 1994. gada, kura sasniegusi “US Open” ceturtdaļfinālus, pārspējot ar 13. numuru izlikto britu spēlētāju Johannu Kontu.

Neizsētā, 26 gadus vecā spēlētāja, kura otrajā kārtā sakāva ar trešo numuru izlikto Garbinji Mugurusu, apturēja Kontas vēlo atspēlēšanās mēģinājumu, lai pirmo reizi sasniegtu “Grand Slam” labāko astoņnieku. Sevastova 20 mēnešus nespēlēja tenisu, sportā atgriežoties 2015. gada sākumā.”

Johanna Konta noliedz enerģijas trūkumu zaudējumā pret Anastasiju Sevastovu

"Mirror" (Lielbritānija) Johanna Konta refuses to blame lack of energy...

“Džo Kontas soļojums “US Open” strauji apstājās pēc šokējoša zaudējuma pret neizsēto Latvijas spēlētāju Anastasiju Sevastovu. Britu pirmā rakete, kura “Flushing Meadovs” sporta laukumos ieradās, izsēta ar 13. numuru, centās atkārtot “Australian Open” iespēto ceļu līdz pusfinālam, taču Kontas serve – viņas lielākais ierocis – pazuda, kad viņa zaudēja ar 4-6, 5-7.

Sevastova, kura otrajā kārtā šokēja ar trešo numuru izlikto Garbinji Mugurusu, kontrolēja spēli no paša sākuma. Artūra Eša stadionā, kurā bija aizpildīta tikai ceturtā daļa no 24 700 sēdvietām, pietrūka spēles atmosfēras, taču Konta tika septiņas reizes nobreikota.”

Johanna Konta zaudē kļūdām bagātā spēlē, kamēr Anastasija Sevastova pievieno vēl vienu lielu skalpu

"Independent" (Lielbritānija) US Open: Johanna Konta in error-strewn defeat...

“Britiem šis ir ievērības cienīgs “US Open”, jo trīs spēlētāji spējuši iekļūt astotdaļfinālā pirmo reizi kopš 1969. gada, taču pirmā no viņiem, kas spēlēja ceturtajā kārtā, piedzīvoja sāpīgu zaudējumu. Pasaules 14. numurs Johanna Konta ir izsēta par 34 vietām augstāk nekā Anastasija, taču vietu ceturtdaļfinālā nodrošināja 26 gadus vecā Latvijas spēlētāja.

Pēc Kontas sakāves cīņu par gada noslēdzošo “Grand Slam” vienspēlēs turpinās divi briti – Endijs Marejs un Kails Edmunds. Marejs pirmdien ceturtajā kārtā tiksies ar Grigoru Dimitrovu, savukārt Edmunds stāsies pretī pasaules pirmajai raketei Novakam Džokovičam.”

Anastasija Sevastova izslēdz Johannu Kontu

BBC (Lielbritānija) US Open: Johanna Konta knocked out by...

“Aizvadot dienas pirmo spēli “Flushing Meadows” tenisa kompleksa centrālajā laukumā – Artūra Eša stadionā – Konta mocījās sarežģītos apstākļos, jo pusi laukuma apspīdēja spoža saules gaisma, savukārt pārējo apēnoja arēnas jaunais jumts.

Viņas serve – parasti viens no viņas galvenajiem ieročiem – neatstāja lielu iespaidu uz apņēmīgo Sevastovu, rezultējās tikai vienā eisā un pirmajā mēģinājumā ļāva atgūt tikai 45% punktu. Kontas spēle bija kļūdām bagāta. Viņa pieļāva 34 nepiespiestas kļūdas, salīdzinot ar sešām kļūdām uzvarā pār Belindu Benčiču.”

1 2 42 komentāri

  +9 [+] [-]

, 2016-09-05 08:01, pirms 8 gadiem
Parasti britu mediju raksti par sieviešu tenisu nav tik interesanti kā šoreiz. Sevastovai paldies

  +3 [+] [-]

, 2016-09-05 08:16, pirms 8 gadiem
Lielāko sieviešu tenisa uzvaru noteikti...

  +3 [+] [-]

, 2016-09-05 08:50, pirms 8 gadiem
Turklāt Savčenko-Neilande tikai daļēji saucama par Latvijas sportisti. Par labu tenisisti viņa kļuva Ukrainā. Te tikai ieprecējās.

  +7 [+] [-]

, 2016-09-05 09:04, pirms 8 gadiem
Jaa, shiii ir Latvijas gada sportiste-2016..viennoziimigi

Ja, pat Daily Mail RAKSTA,nav vairs diskusiju par to

     [+] [-]

, 2016-09-05 09:06, pirms 8 gadiem
skrusts rakstīja: Lielāko sieviešu tenisa uzvaru noteikti...
Atvaino, bet ko Tu ar šo vēlējies pateikt ?

  +2 [+] [-]

, 2016-09-05 09:10, pirms 8 gadiem
Mr.PO rakstīja: Atvaino, bet ko Tu ar šo vēlējies pateikt ?
Viss atkarīgs no konteksta. Nesaukšu šo par lielāko uzvaru Latvijas sportā pēdējo 22 gadu laikā, bet ja ņem vērā tikai sieviešu tenisu, tad protams!

  +1 [+] [-]

, 2016-09-05 09:16, pirms 8 gadiem
nez kad britu sportisti reiz ielauzisies musu mediju gigantu virsrakstos(SC,APOLLO,DELFI,DIENA,LSM,NRA,LA)

vieniga shanse,ja latvieshus kadreiz parspes renee...ta jau droshvien,ka nekad:

  -3 [+] [-]

, 2016-09-05 09:21, pirms 8 gadiem
Vai tad Ostapenko Vimbldonas junioru Grand Prix nav augstāks sasniegums par 1/4 USA Open?

  +5 [+] [-]

, 2016-09-05 09:23, pirms 8 gadiem
Junioru čempis ir labs sasniegums, bet tas jāpierāda arī, kad vairs neesi juniors un tāpēc 1/4 lielajā tenisā ir vērtējams augstāk.

  +2 [+] [-]

, 2016-09-05 09:37, pirms 8 gadiem
Janusex44 rakstīja: Junioru čempis ir labs sasniegums, bet tas jāpierāda arī, kad vairs neesi juniors un tāpēc 1/4 lielajā tenisā ir vērtējams augstāk.
Priecājos par Nastju un nenolieku viņas varējumu, bet ja tas arī paliks augstākais punkts karjerā, tad Aļonas junioru tituls pēc gadiem izskatīsies augstāks varējums.Lai gan grūti tā objektīvi šos panākumus salīdzināt.Un vēl jau abām daudzas virsotnes kur pakāpties.Viņas varētu izlīgt un Federācijas kausā sasniegt nebijušus panākumus Latvijai.

  -2 [+] [-]

, 2016-09-05 09:39, pirms 8 gadiem
Guardian iegūtu vēl vairāk lasījumus, ja pieminētu, ka Konta spēlēja nevis ar šī brīža Latvijas pirmo, bet otro numuru.
Daily Telegraph labi atzīmē, cik dažādi vērtē kontas tikšanu līdz 4. kārtai pērn un tagad.
Mirror acīgi piemin, ka tribīnes bija ceturtdaļtukšas.
Tomēr atradās saucējas, kas uzmundrināja Anastāsiju pēc labām izspēlēm ar spalgiem saucieniem.
Pareizi saka arī BBC - Kontas kontā daudz nepiespiesto kļūdu, tās palīdzēja Anastāsijai.

Sevastovas serves uzņemšana bija lieliska. Pretiniecēm gan jau traucē zibināšanās, kamēr tiek pamesta bumbiņa gaisā. Bet bieži Sevastova tādējādi uzmin serves virzienu.

  +1 [+] [-]

, 2016-09-05 09:46, pirms 8 gadiem
skrusts rakstīja: Viss atkarīgs no konteksta. Nesaukšu šo par lielāko uzvaru Latvijas sportā pēdējo 22 gadu laikā, bet ja ņem vērā tikai sieviešu tenisu, tad protams!
Nu konteksts viņa rakstītajā ir tāds: "Lielāko sieviešu..."
Tas tā kā vairāk par sieviešu auguma aprisēm būtu, ne ;0?

  +1 [+] [-]

, 2016-09-05 10:16, pirms 8 gadiem
norcha 172 rakstīja: Priecājos par Nastju un nenolieku viņas varējumu, bet ja tas arī paliks augstākais punkts karjerā, tad Aļonas junioru tituls pēc gadiem izskatīsies augstāks varējums.Lai gan grūti tā objektīvi šos panākumus salīdzināt.Un vēl jau abām daudzas virsotnes kur pakāpties.Viņas varētu izlīgt un Federācijas kausā sasniegt nebijušus panākumus Latvijai.
Ko tu skrien vēsturei pa priekšu.
Kur rakstīts, ka meitenes ir sastrīdējušās?
FedCup regulē funkcionāri

  +2 [+] [-]

, 2016-09-05 10:20, pirms 8 gadiem
nicks rakstīja: Ko tu skrien vēsturei pa priekšu.
Kur rakstīts, ka meitenes ir sastrīdējušās?
FedCup regulē funkcionāri
Palasiet Sevastovas interviju RG laikā. Skaidri pasaka,ka vairs pat nesveicinas pēc maskavas turnīra.

  +2 [+] [-]

, 2016-09-05 10:29, pirms 8 gadiem
Sportacentrs rakstīja: [..]savukārt 1/8 finālā, kas notika “Arthur Ashe” stadionā, 12 reizes lauza pretinieces servi[..]
Atkal jau nemākulīgi ir iztulkots, jo 12 breiki bija pa abām kopā, nevis tikai Sevastovai. Oriģinālajā rakstā tieši tā arī ir rakstīts - [..]and she built on that victory on Arthur Ashe Stadium in a last 16 tie which featured 12 breaks of serve[..]

  +1 [+] [-]

, 2016-09-05 10:30, pirms 8 gadiem
Bēdīgi slavensis idiots dale turpina izpausties. Bet par Nastju liels prieks, vakardienas gaišais brīdis.

     [+] [-]

, 2016-09-05 10:35, pirms 8 gadiem
SakuKoivu rakstīja: Bēdīgi slavensis idiots dale turpina izpausties. Bet par Nastju liels prieks, vakardienas gaišais brīdis.
Viņš tikai aizstāv savas intereses, bet bēdīgākais ir tas, ka nesaprot, ka tikai šādi sportisti- rada lielu interesi par Latviju un Siguldu, kas varētu ienest kādu eiro- arī paša kabatā!

     [+] [-]

, 2016-09-05 10:42, pirms 8 gadiem
Protams, ja mainītos finanšu plūsma no mazskaitlīgiem sporta veidiem uz peldēšanu, vieglatlētiku, tenisu, futbolu, tad komentāru autoram tas par labu nenāktu!

  +2 [+] [-]

, 2016-09-05 10:43, pirms 8 gadiem
Tas jau bija sagaidāms, ka pasaules labākā prese (briti) rakstīs par savas sportistes zaudējumu...neesmu pētījis, bet droši, ka par citiem dàmu pāriem raksta tomēr mazāk...
...un atkārtošos - Latvijai un Liepàjai vajadzētu, lai tribīnēs būtu Porziņģi...ja būs fināls Viljamsa - Sevastova, tad Karmelo ar Kristapu varētu kopā atnàkt!..

     [+] [-]

, 2016-09-05 10:52, pirms 8 gadiem
ice F-1 rakstīja: Jaa, shiii ir Latvijas gada sportiste-2016..viennoziimigi

Ja, pat Daily Mail RAKSTA,nav vairs diskusiju par to
Labi, ka šis ir pēdējais no gada Grand Slam turnīriem un tuvu ir sezonas beigas. Gulbim nepaveicās, jo FO pusfināls tika sasniegts vasaras sākumā un atlikušajā gadā bija tikai kritums un sabojāja kopējo sezonas iespaidu, un tā arī viņš nekļuva par Latvijas Gada sportistu. Tādā ziņā teniss ir nepateicīgs sporta veids. Piemēram, vieglatlētikā vienā vakarā tu vari izšaut un paņemt medaļu tāllēkšanā PČ un diezgan droši būsi Gada sportiste (ja sportistes citos sporta veidos ne ar ko īpaši nespīd).

     [+] [-]

, 2016-09-05 10:52, pirms 8 gadiem
flipsider rakstīja: Viņš tikai aizstāv savas intereses, bet bēdīgākais ir tas, ka nesaprot, ka tikai šādi sportisti- rada lielu interesi par Latviju un Siguldu, kas varētu ienest kādu eiro- arī paša kabatā!
Tev vispar kads sports patik?

  +1 [+] [-]

, 2016-09-05 10:59, pirms 8 gadiem
Guardian recenzija visstilīgākā. Dakotam lieliska ideja!

     [+] [-]

, 2016-09-05 11:11, pirms 8 gadiem
Mr.PO rakstīja: Nu konteksts viņa rakstītajā ir tāds: "Lielāko sieviešu..."
Tas tā kā vairāk par sieviešu auguma aprisēm būtu, ne ;0?
Acīgs puika...

  -2 [+] [-]

, 2016-09-05 11:18, pirms 8 gadiem
dakots rakstīja: Tas jau bija sagaidāms, ka pasaules labākā prese (briti) rakstīs par savas sportistes zaudējumu...neesmu pētījis, bet droši, ka par citiem dàmu pāriem raksta tomēr mazāk...
...un atkārtošos - Latvijai un Liepàjai vajadzētu, lai tribīnēs būtu Porziņģi...ja būs fināls Viljamsa - Sevastova, tad Karmelo ar Kristapu varētu kopā atnàkt!..
Kapēc? Kāds sakars?
Slēpts komentārs: ice F-1

     [+] [-]

, 2016-09-05 11:27, pirms 8 gadiem
ice F-1 rakstīja: Tev vispar kads sports patik?
Sports patīk, bet tikai jauni, interesanti sportisti un augsta līmeņa sports ar lielu konkurenci, jo pats esmu spēlējis amatieru, pusprofesionālās komandās un izbaudījis to konkurenci(lielajos sporta veidos).
Esmu spēlējis pret daudziem, kas tagad vai agrāk- ir pelnījuši naudu ar sportu!

  +4 [+] [-]

, 2016-09-05 11:40, pirms 8 gadiem
ice F-1 rakstīja: a atkal teniss ir pateicigs, ka tev jauzvar vien 6 pretinieki,...bet taaleekshaanaa tu esi parspejis VISAS pasaules labakaas taallecejas tajaa dienaa
Teniss ir ļoti pateicīgs: Vispirms jāsitas
1. ITF 10 000, tad arī 2. ITF 10 000 kvalifikācijās, ja pat netiek iekšā!
3. Tālāk ITF 25 000 kvalifikācijās! Esi pietiekami sakrājis punktus, tad vari sisties jau no pamatturnīra 4. 25 000 turnīros!

5. Tālāk jau notika sišanās ITF 50 000 6. ITF 75 000 7. ITF 100 000

8. WTA kvalifikācijās 9. WTA pamatturnīros.
Tikai tagad tu esi ticis līdz šīm 6-7 spēlēm, bet lielākā daļa nepārvar šos 9 punktus!

Vispirms pārvari 6-10 spēlētāju līmeņus un tikai tad tiec pie iespējas!

  +1 [+] [-]

, 2016-09-05 11:43, pirms 8 gadiem
300kilo, dēļ publicitātes...prese daudz raksta arī par slaveniem viesiem, tos rāda tv un par viņiem runā tenisa pauzēs...Kristaps un Nastja abi ir no Liepājas - būs iemesls amerikāņiem vēlreiz kartē sameklēt Latviju un Liepàju, un pēc tam esot Eiropā to apmeklēt un atstāt šeit savus $..
...un Karmelo jau bija uz vienu Serēnas spēli

     [+] [-]

, 2016-09-05 11:49, pirms 8 gadiem
Džokovičam vajadzēja vēl ilgāk kā Sevastovai, lai tiktu līdz šīm 6-7 spēlēm!
2 gadu cīņas pa zemākajiem turnīriem lai tiktu līdz GS!

  +1 [+] [-]

, 2016-09-05 11:54, pirms 8 gadiem
Mazākām valstīm ir daudz grūtāk tikt cauri sietam, jo netiek organizēti WTA, ATP turnīri, pat ITF 50-100, Challenger netiek organizēti un tenisistiem no Baltijas ir daudz jāspēlē kvalifikācijās, lai izsistos uz augšu!

     [+] [-]

, 2016-09-05 12:45, pirms 8 gadiem
flipsider rakstīja: Džokovičam vajadzēja vēl ilgāk kā Sevastovai, lai tiktu līdz šīm 6-7 spēlēm!
2 gadu cīņas pa zemākajiem turnīriem lai tiktu līdz GS!
katram sportam sava specifika

skepmeshanaa tu ar vienu IZCILU metienu jau uzreiz vari tikt ELITEE-piedalities lielakajos komercmachos,PC,EC,ok tur nav tie 1000 prof. skepmeteji ,bet tas jau lietas butibu nemaina...

     [+] [-]

, 2016-09-05 13:01, pirms 8 gadiem
ice F-1 rakstīja: katram sportam sava specifika

skepmeshanaa tu ar vienu IZCILU metienu jau uzreiz vari tikt ELITEE-piedalities lielakajos komercmachos,PC,EC,ok tur nav tie 1000 prof. skepmeteji ,bet tas jau lietas butibu nemaina...
Kāda specifika?
Vajadzīgās prasmes, lai maksātspējīga auditorija tevi novērtētu..
Auditorija tevi nenovērtē, tad meklē citu nodarbošanos, lai varētu sevi, ģimeni un uzņēmumus uzturēt!

Tas, ka Latvijā var "iebarot", ka GS panākumi = vienā līmenī ar EČ, PČ, kur nav finanšu plūsma, bet GS ir tā finanšu plūsma- tā atkal ir cita tēma!

Pasaulē ir 8000 sporta veidi un skaidrs, ka visi nekad nebūs profesionāli!
Tāpat visi, kas sēž pie datora,telefona, planšetes- nekad nepelnīs IT jomā!

     [+] [-]

, 2016-09-05 13:15, pirms 8 gadiem
flipsider rakstīja: Kāda specifika?
Vajadzīgās prasmes, lai maksātspējīga auditorija tevi novērtētu..
Auditorija tevi nenovērtē, tad meklē citu nodarbošanos, lai varētu sevi, ģimeni un uzņēmumus uzturēt!

Tas, ka Latvijā var "iebarot", ka GS panākumi = vienā līmenī ar EČ, PČ, kur nav finanšu plūsma, bet GS ir tā finanšu plūsma- tā atkal ir cita tēma!
kursh tev te kko nepareizi iebaro?

visi tachu saprot,kas ir teniss un kas ir skletons uz pasaules kartes?

par tenisu stasta katru dienu sporta zinjaas.,portalos..nav vispaar iespejams paslepties no taas pingponga zombeshanas...

gribeetos arii kadreiz kadas galda tenisa vai badmintona zinas redzeet,palasiit....bet nee tikai teniss teniss

taa kaa, nekas te pilnigi neatskiras no arzemju medijiem...viena vieniga popsa un viss

     [+] [-]

, 2016-09-05 13:37, pirms 8 gadiem
ice F-1 rakstīja: kursh tev te kko nepareizi iebaro?

visi tachu saprot,kas ir teniss un kas ir skletons uz pasaules kartes?

par tenisu stasta katru dienu sporta zinjaas.,portalos..nav vispaar iespejams paslepties no taas pingponga zombeshanas...


gribeetos arii kadreiz kadas galda tenisa vai badmintona zinas redzeet,palasiit....bet nee tikai teniss teniss

taa kaa, nekas te pilnigi neatskiras no arzemju medijiem...viena vieniga popsa un viss
Samaksā kādam autoram, lai tas raksta par badmintonu, galda tenisu, kur problēmas redzi?

  +1 [+] [-]

, 2016-09-05 13:41, pirms 8 gadiem
flipsider rakstīja: Samaksā kādam autoram, lai tas raksta par badmintonu, galda tenisu, kur problēmas redzi?
Čalis taču vispār nefiltrē atšķirību starp lielo un pašpietiekamo sportu un hobijiem.
1 2 42 komentāri