Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

''Real'' un ''Chelsea'' savā starpā noskaidros otro Čempionu līgas finālisti

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Real'' un ''Chelsea'' savā starpā noskaidros otro Čempionu līgas finālisti
Foto: AFP/Scanpix

Šodien Londonā tiks aizvadīta otrā UEFA Čempionu līgas pusfināla spēle starp ''Chelsea'' un Madrides ''Real''. Pirmajā spēlē Madridē tika fiksēts kaujiniecisks neizšķirts 1:1. Uzvarētāja 29. maijā Stambulā finālā spēkosies pret ''Manchester City''.

Pirmajā spēlē Madridē tika fiksēts kaujiniecisks neizšķirts ar 1:1. Vispirms 14. minūtē ''Chelsea'' vadībā izvirzīja Kristians Pulisiks, taču 15 minūtes vēlāk Karims Benzemā panāca neizšķirtu. ''Real'' galvenais treneris Zinedins Zidāns pēc spēles pauda, ka rezultāts bijis taisnīgs un sagaida līdzīgu arī atbildes spēli. Savukārt Tomass Tuhels atzina, ka pirmā puslaika gala rezultāts bijis neatbilstošs spēlei.

Madrides ''Real'' vairāki spēlētāji nevarēs palīdzēt traumu dēļ. Lai arī Serhio Ramoss ir atgriezies ierindā, tad Dani Karvahalam sezona ir praktiski noslēgusies. Uz jautājuma zīmes ir arī Ferlāna Mendī dalība spēlē, kamēr Marselu tika iekļauts starp novērotajiem vakar notikušajās Madrides reģionālajās vēlēšanās. Aizsardzības centrā komandai nevarēs palīdzēt arī Rafaels Varāns, kurš guvis labās kājas muskuļa savainojumu. Pirms tam uz jautājuma zīmes bija arī Načo dalība, taču viņš iekļauts provizoriskajā starta vienpadsmitniekā. Labākais ''Real'' vārtu guvējs ar sešiem ir Karims Benzemā.

''Jūtamies labi un gatavi spēlei. Zinām, ar kādām kvalitātēm esam nonākuši līdz šai fāzei, un darīsim visu, lai iekļūtu finālā. Galvenā mācība, ko esam guvuši - uzticēties sev. Zinām, ka šis ir bijis grūts gads, taču esam spējuši parādīt raksturu. Ir maijs, un mēs joprojām cīnāmies par divām trofejām,'' pirms spēles klāstīja ''Real'' galvenais treneris Zinedins Zidāns.

Ar sastāvu lielu problēmu nav Londonas ''Chelsea'', kas gatavojas tās spēcīgākajā sastāvā. Sagaidāms, ka starta sastāvā uzbrukumā varētu doties Kristians Pulisiks, Timo Verners un Meisons Maunts. Labākais vārtu guvējs šajā turnīrā gan bijis Olivjē Žirū ar sešiem vārtiem. Futbolists gan pārsvarā pastiprina ''Chelsea'' spēli no rezervistu soliņa. Pēdējā Anglijas Premjerlīgas spēlē vienība dominēja pār Londonas ''Fulham'', uzvarot ar 2:0. ''Galvenais izaicinājums būs noturēt augstu intensitāti visa mača garumā. Šī ir izšķirošā pusfināla spēle, kurā būs jūtams spiediens. Mums jāsāk spēle ar ticību un pārliecību, citādi mums nav izredžu uzvarēt,'' savas domas par spēli pauda ''Chelsea'' galvenais treneris Tomass Tuhels.

Otrdien ''Manchester City'' kā pirmā nodrošināja sev vietu finālā. 29. maijā notiks Turcijas pilsētā Stambulā.

UEFA Čempionu līgas pusfināli

Pāris1. spēle2. spēleSumma
Real - Chelsea1:105.05
PSG - Manchester City1:20:21:4

  -1 [+] [-]

, 2021-05-05 18:53, pirms 3 gadiem
oouhhh, Chelsea, Chelsea!

anglu finaals?

  -1 [+] [-]

, 2021-05-05 19:12, pirms 3 gadiem
Ceru ka neviens klubs netiks tālāk bet ja būtu uz kāda nauda jāliek,tad visticamāk ka Reals tiks uz finālu un zaudēs City.

     [+] [-]

, 2021-05-05 22:55, pirms 3 gadiem
ja būtu anglu finals butu diezgan garlaicigi, kaut chelsea ir laba komanda, bet Angļu fināls dalaabi... es ceru ka Spāni pacels