Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Penguins" turpina ģenerālmenedžera meklējumus, vairāki kandidāti izstājušies

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Penguins" turpina ģenerālmenedžera meklējumus, vairāki kandidāti izstājušies
Džeisons Boterils. Foto: AP/Scanpix

Centra uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētais Nacionālās hokeja līgas klubs Pitsburgas “Penguins” sezonas ievadā negaidīti palicis bez ģenerālmenedžera. Turpinās kandidātu sijāšana, bet skaidrs favorīts pagaidām nav izkristalizējies.

Nule interviju ar Pitsburgas “Penguins” īpašniekiem aizvadījis Rons Hekstāls. 56 gadus vecais speciālists, kurš savulaik bija līgas pamanāmākais vārtsargs, laika posmā no 2014. līdz 2018. gadam atradās Filadelfijas “Flyers” ģenerālmenedžera krēslā, bet pirms tam strādāja Losandželosas “Kings” organizācijā, palīdzot izcīnīt divus Stenlija kausus.

Kad no amata negaidīti atkāpās Džims Raterfords, tika vēstīts, ka interesi par vakanto amatu pauduši aptuveni 20 cilvēki. Viņu loks gan piedzīvojis izmaiņas. Kriss Drūrijs pavēstījis, ka tomēr nekandidēs uz krēslu. Viņš ir Ņujorkas “Rangers” ģenerālmenedžera asistents. Savukārt Sietlas “Kraken” nav devusi atļauju darba interviju veikt Džeisonam Boterilam, tāpēc arī viņš vairs neatrodas kandidātu lokā. Boterils iepriekš strādāja kā Raterforda asistents, bet pēc tam pievienojās Bufalo “Sabres”.

Pitsburga uzrunājusi arī pašreizējo Ņūdžersijas “Devils” ģenerālmenedžeri Tomu Ficdžeraldu, tomēr arī šajā gadījumā radušās problēmas ar atļaujas saņemšanu, lai veiktu interviju. Starp kandidātiem ir arī zviedrs Patriks Alvins, kurš pašlaik ir “Penguins” ģenerālmenedžera vietas izpildītājs. Tomēr viņa izredzes tikt pie krēsla ir mazas, ņemot vērā nelielo pieredzi. Izskanējis, ka uz amatu pretendē arī Kevins Vīkss, kurš pēdējos gadus strādājis kā televīzijas eksperts, bet savulaik dalīja Karolīnas “Hurricanes” vārtus ar Artūru Irbi.

Avoti no “Penguins” nometnes pavēstījuši, ka vēlētos ģenerālmenedžeri apstiprināt tuvāko divu nedēļu laikā.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/pittsburgh-pengu...

  -1 [+] [-]

, 2021-02-05 18:31, pirms 3 gadiem
Normunds Sējējs👍💪🏻