Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Latvijas džudists izcīnījis bronzas medaļu pasaules čempionātā veterāniem

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Latvijas džudists izcīnījis bronzas medaļu pasaules čempionātā veterāniem
Valentīns Azarovs (pa kreisi)..Foto:Latvijas Džudo federācija.

Nesen Portugāles galvaspilsētā Lisabonā noslēdzās pasaules čempionāts džudo veterāniem, kur veiksmīgi atkal ir nostartējis Latvijas džudists Valentīns Azarovs, izcīnot bronzas medaļu.

# Valentīnam Azarovam, kurš nākamajā gadā svinēs savu 80 gadu jubileju, šis bija jau vienpadsmitais pasaules čempionāts un desmitā Pasaules čempionāta medaļa.

# No šīm desmit pasaules čempionātos veterāniem izcīnītajām medaļām četras ir zelta, divas sudraba, un četras bronzas.

# Viņam ir arī vairākas medaļas, kas iegūtas Eiropas čempionātos veterāniem. Kopā ar pasaules čempionāta medaļām Azarova kolekcija ir iespaidīga.

# Azarovs ir izcils piemērs mūsu džudistiem, īpaši mūsu jaunajai paaudzei. Valentīns jau 64 gadus iet pa dzīvi roku rokā ar džudo. Taču galvenā viņa vērtība ir tā, ka Valentīns redz nevis sevi džudo, bet gan džudo sevī, bet tā savukārt ir viena no galvenajām mācībām, ko mums ir atstājis džudo pamatlicējs Dzigaro Kano.

Izmantotie resursi:
Latvijas Džudo federācija - Jaunumi