Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Prado pēc sadursmes ar Herlingsu uzliktas šuves, lielu traumu nav (+video)

Juris Grīns
Juris Grīns

Prado pēc sadursmes ar Herlingsu uzliktas šuves, lielu traumu nav (+video)
Foto: gatedrop.com

Spāņu motosportists Horhe Prado, kurš MXGP pasaules čempionāta posmā Vācijā piedzīvoja pamatīgu kritienu jau pēc finiša šķērsošanas un izcīnītās uzvaras, ticis cauri ar viegliem savainojumiem.

Jau ziņots, ka MXGP pirmajā braucienā Toičentāles trasē par uzvaru cīnījās "Red Bull KTM" komandas braucēji, bet finišu pirmais šķērsoja Prado. Lecot pēdējā tramplīnā, viņš pēkšņi mainīja trajektoriju, kā rezultātā sadūrās ar Herlingsa vadīto motociklu. Abi piedzīvoja kritienu, bet, kamēr Herlingss piecēlās un devās prom, Prado no trases tika aizgādāts uz nestuvēm.

Lai gan Prado neizgāja uz starta otrajā braucienā, zināms, ka nopietnas traumas viņš nav guvis. Sākotnēji izplatījās informācija, ka sportists lauzis kāju, bet komanda apstiprinājusi, ka tā nav patiesība.

"Ar Horhi viss ir labi," teikts pēc sacīkstēm izplatītajā komandas paziņojumā. "Viņš tika nogādāts slimnīcā, jo guva dziļu iegriezumu rokā, netālu no paduses. Tika veiktas visas nepieciešamās pārbaudes un brūcei uzliktas šuves. Lai gan Horhe nevarēja startēt otrajā braucienā, prognozējam ātru atlabšanu."

Pasaules čempionāta kopvērtējumā Prado ir ceturtajā vietā, bet jau 23 punktus atpaliek no priekšā esošā Romēna Fevra, tāpat mazliet pietuvojies aizmugurē esošais komandas biedrs Antonio Kairoli, kuram gan Vācijas posms nebija no sekmīgākajiem.

     [+] [-]

, 2021-10-04 19:58, pirms 3 gadiem
Būs mācība,šoreiz paveicās,,,varbūt izdarīs secinājumus

  +1 [+] [-]

, 2021-10-04 20:02, pirms 3 gadiem
Jā šoreiz paveicās abiem, un jācer ka komanda izdarīs kādus secinaājumus. Nav jau pirmais tāda veida izgājiens

     [+] [-]

, 2021-10-04 20:07, pirms 3 gadiem
Gribētu, ka Prado par šādu "veiksmīgu" finiša līnijas strauju līnijas maiņu piešķirtu arī kādu diskvalifikāciju uz pāris nākošajiem startiem. No noskatītajiem Prado braucieniem man jau pāris gadus iepriekš radās iespaids, ka viņš iet "pāri līķiem".

     [+] [-]

, 2021-10-04 20:32, pirms 3 gadiem
neziniitis51 rakstīja: Gribētu, ka Prado par šādu "veiksmīgu" finiša līnijas strauju līnijas maiņu piešķirtu arī kādu diskvalifikāciju uz pāris nākošajiem startiem. No noskatītajiem Prado braucieniem man jau pāris gadus iepriekš radās iespaids, ka viņš iet "pāri līķiem".
Tas līdz reizei...Šumahers ar tāds bija