Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Beresņeva Soči atspēlējas no 0:3 un pagarinājumā sakauj Hārtlija "Avangard"

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Beresņeva Soči atspēlējas no 0:3 un pagarinājumā sakauj Hārtlija "Avangard"
Leonīds Beresņevs (pa labi) un "Sochi" galvenais treneris Sergejs Zubovs. Foto: Dmitry Feoktistov/TASS/Scanpix

Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) lielisku trīs vārtu atspēlēšanos trešajā periodā paveica trenera asistenta Leonīda Beresņeva "Sochi", kas savā laukumā ar 4:3 pagarinājumā apspēlēja Boba Hārtlija vadīto Omskas "Avangard".

Divi Roba Klinhammera un viens Ņikitas Pivtsakina vārtu guvums pēc nospēlētiem diviem periodiem "Avangard" komandai deva šķietami komfortablu 3:0 handikapu. Tomēr "Sochi" nepadevās un trešā perioda pirmajā daļā pēc Maltes Strumvala un Denisa Aleksandrova rezultatīviem metieniem pietuvojās līdz 2:3. Izlīdzinājumu Soču vienība izrāva 39 sekundes līdz pamatlaika beigām, kad 3:3 panāca Roberts Rosens.

Pagarinājumā "Avangard" somu aizsargs Ville Poka nopelnīja noraidījumu, sekojošo skaitlisko vairākumu jau tā 14. sekundē uzvaras vārtu guvumā pārvēršot Strumvalam - 4:3 "Sochi". Mājinieki pārtrauca četru zaudējumu sēriju, ar 13 punktiem pakāpjoties uz Rietumu konferences astoto vietu. Tikmēr "Avangard" ar 19 punktiem Austrumos ir otrā.

Dienas agrākajā spēlē četru uzvaru sērija pārtrūka arī Čerepovecas "Severstal", kas izbraukumā pazaudēja otrajā trešdaļā iegūto minimālo pārsvaru un ar 1:3 piekāpās Ufas "Salavat Yulaev". Līdz ar to "Severstal" ar 14 spēlēs sakrātiem 13 punktiem noslīdēja līdz Rietumu konferences desmitajai vietai.

KHL spēles, 4. oktobris

SpēleRez.
Salavat Yulaev – Severstal3:1
SochiAvangard4:3 P

Izmantotie avoti:
https://www.khl.ru/

Slēpts komentārs: pernambucano