Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

"Atletico" uzbrucējs Kosta saslimis ar Covid-19

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

"Atletico" uzbrucējs Kosta saslimis ar Covid-19
Djēgu Kosta. Foto: AFP/Scanpix

Nedēļu pirms jaunās ''La Liga'' sezonas sākuma kļuvis zināms, ka ar Covid-19 inficējies Madrides ''Atletico'' uzbrucējs Djēgu Kosta.

Spānijas čempionāta sezona tiks atklāta 11. septembrī, bet Madrides ''Atletico'' pirmais mačs gaidāms krietni vēlāk - 27. septembrī pret ''Granada''. Kļuvis zināms, ka ar Covid-19 inficējušies divi madridiešu futbolisti - uzbrucējs Djēgu Kosta un aizsargs Santjagu Ariass. Tiesa, tiek ziņots, ka abiem slimības simptomu nav, taču gan Kosta, gan Ariass šobrīd izolējas no pārējās komandas.

Aizvadītajā sezonā Kosta ''Atletico'' rindās 23 spēlēs guva piecus vārtus, bet komanda finišēja trešajā pozīcijā līgas kopvērtējumā. Ariass 14 mačos vārtus neguva.

Tāpat kļuvis zināms, ka ar Covid-19 saslimis arī Francijas izlases vārtsargs Stevs Mandandā, kurš tādējādi spiests izlaist savas izlases gaidāmās Nāciju līgas spēles pret Zviedriju un Horvātiju.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...