Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Hodžsons neturpinās darbu ar ''Watford'' un visdrīzāk beigs trenera karjeru

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Hodžsons neturpinās darbu ar ''Watford'' un visdrīzāk beigs trenera karjeru
Rojs Hodžsons. Foto: Reuters/Scanpix

74 gadus vecais Rojs Hodžsons pavēstījis, ka pēc sezonas beigām atstās Premjerlīgas komandas ''Watford'' galvenā trenera pienākumus. Pie tam, speciālists apgalvojis, ka līdz ar to noslēgs ilgo trenera karjeru.

74 gadus vecais Rojs Hodžsons, kurš šajā sezonā pārņēma Premjerlīgas kluba ''Watford'' grožus, atzinis, ka nākamajā sezonā ar klubu strādāt neturpinās, visticamāk, arī noslēdzot trenera karjeru. ''Esmu izbaudījis savu laiku šajā darbā,'' pēc atzinības iegūšanas Bekingemas pilī par strādāšanu futbola labā pauda pieredzējušais speciālists.

Ar ''Watford'' Hodžsonam gan visdrīzāk neizdosies izglābties no izkrišanas līgu zemāk. Šobrīd ''Watford'' ar 22 punktiem 34 mačos ieņem priekšpēdējo vietu un gadījumā, ja sestdien pret ''Crystal Palace'' neizcīnīs uzvaru, jau priekšlaicīgi zaudēs izredzes noturēties augstākajā sabiedrībā.

''Šī bija īstermiņa vienošanās. To skaidri pavēstīju pirms piekritu. Laiks būs noslēdzies neveiksmīgi un nedomāju, ka vēl kādreiz piedāvāšu savu vārdu kādai Premjerlīgas komandai. Esmu pelnījis izbaudīt atlikušo laiku ar savu sievu un dēlu,'' par nākotni pauda Hodžsons.

Karjeras laikā 74 gadus vecais speciālists vadījis tādas komandas kā Milānas ''Inter'', ''Blackburn'', ''Fulham'', ''Liverpool'', ''West Brom'', ''Crystal Palace'', kā arī tādas nacionālās izlases kā Anglijas, Somijas, Šveices un Apvienoto Arābu Emirātu.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...