Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Handbola bronzas sērija sāksies Spuņņciemā

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Handbola bronzas sērija sāksies Spuņņciemā
Rolands Ivanovs (Jūrmalas Sports)
Foto: Krišjānis Grantiņš

Ar bronzas spēli Spuņņciemā šovakar plkst. 19:00 starp "Jūrmalas Sports" un "LSPA" handbola komandām sāksies cīņa par medaļām Latvijas Virslīgas čempionātā.

Sērijas, kas ilgs līdz vienas komandas trīs uzvarām, otrā spēle tiks aizvadīta jau rītdien turpat plkst. 13:00. Pēc nedēļas 12. maijā plkst. 13:30 ASK sporta zālē notiks trešā dueļa spēle.

Regulārajā turnīrā "Jūrmalas Sports" handbolisti finišēja ceturtajā vietā, savukārt pašreizējie Latvijas čempioni "LSPA" izcīnīja otro vietu. Pusfinālā jūrmalnieki sīvā cīņā ar 0:2 atzina regulārā turnīra spēcīgākās komandas Dobeles "Tenax" pārākumu, bet "LSPA" negaidīti ar 1:2 zaudēja "SK Latgols" komandai.

Pēc "LSPA" zaudējuma pusfinālā daudz lielāka motivācija cīņā par bronzu būs "Jūrmalas Sports" vienībai. Tiesa, arī augstskolas handbolisti, kas mērķēja uz zeltu, noteikti negrib palikt bez medaļām, tāpēc abās spēlēs Spuņņciemā būs augsta likme un tās iezīmēs galvenos pretendentus uz bronzu. Visās šīsezonas četrās savstarpējās spēlēs uzvaras ir izcīnījuši "LSPA" handbolisti.

Spēlēs par bronzu daudz kas būs atkarīgs no jūrmalnieku uzbrukuma trio - Rolanda Ivanova (20 vārti), Arta Laganovska (21) un Edvīna Latkovska (27) - precizitātes. Trijās spēlēs šie spēlētāji "LSPA" vārtos sametuši 68 bumbas, kamēr pārējie komandas biedri bijuši precīzi tikai 34 reizes.

"LSPA" komandas rindās visrezultatīvāk pret "Jūrmalas Sports" spēlējis Lauris Rūtiņš, kurš guvis 28 vārtus. Divreiz mazāk - 14 - guvis Oskars Arājs, 13 - Andis Ērmanis, bet 12 - Lauris Eglītis. Šo minēto abu komandu laukuma spēlētāju, kā arī vārtsargu sniegumus, atlikušajās čempionāta spēlēs arī izšķirs medaļu likteni.

Par Latvijas Virslīgas čempionāta zelta medaļām cīnīsies Dobeles "Tenax" un "SK Latgols" komandas. Pirmā spēle notiks 5. maijā plkst. 17:00 Ludzā.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija

Kura komanda izcīnīs Latvijas čempionāta bronzas medaļas?

  • 24

  • 22


  +4 [+] [-]

, 2012-05-04 13:36, pirms 12 gadiem
''-bet "LSPA" negaidīti ar 1:2 zaudēja "SK Latgols" komandai.''

es domāju, ka tas nav negaidīti! Jo ja uz treniņu atnāk 8cilvēki, tad pat Latvija ir grūti izcelt čempi...

     [+] [-]

, 2012-05-04 15:46, pirms 12 gadiem
kas negaidīti? Kam negaidīti? Tas, ka LSPA regulārajā sezonā vinnēja Latgolu un tagad zaudēja? Vismaz Ludzas līdzjutējiem tas nelikās nemaz tik negaidīti. Mājās regulārajā sezonā neizšķirts jau viesa cerības, ka uz playoff var sanākt. Labi, zaudējums pirmajā playoff spēlē mājās pret LSPA nedaudz nolaida līdzjutējus, bet tāpat visi cerēja, ka sanāks.