Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Konte: "Uzreiz izmainīt to, kas "Tottenham" notiek jau 20 gadus, nespētu neviens"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Konte: "Uzreiz izmainīt to, kas "Tottenham" notiek jau 20 gadus, nespētu neviens"
Antonio Konte. Foto: Scanpix/Reuters.

Anglijas Premjerlīgas kluba "Tottenham Hotspur" galvenais treneris Antonio Konte paudis, ka neviens treneris nespētu īsā laikā uzlabot kluba sniegumu un ka "Tottenham" ar nestabilu spēli cīnās jau 20 gadus.

"Ir kāpumi un kritumi, un man tas nepatīk. To esmu teicis kopš pirmās dienas," sacīja Antonio Konte, kurš pie "Tottenham" stūres stājās novembrī. "Tas vienmēr bijis kluba stāsts – bijuši labie un sliktie posmi. Taču, lai izcīnītu titulus, lai cīnītos par tituliem, lai būtu spēcīga komanda, pats pirmais nosacījums ir stabilitāte un izvairīšanās no šiem kritumiem."

Nupat "Tottenham", kas Premjerlīgas kopvērtējumā ieņem septīto vietu, pieveica līderi "Manchester City", bet pēc tam piekāpās izkrišanas zonas komandai "Burnley" un no FA kausa izstājās, jo zaudēja otrajā līgā spēlējošajai "Middlesbrough".

"Izmainīt situāciju, kas turpinās jau daudzus gadus, nav tik vienkārši. To paveikt uzreiz nevaru ne tikai es – to nespētu neviens treneris pasaulē. Nav iespējams ierasties un vienā sekundē izmainīt kluba stāstu. Tas ir bijis kluba stāsts jau 20 gadus," teica Konte.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...

     [+] [-]

, 2022-03-06 01:42, pirms 2 gadiem
Kādus vēl 20 gadus? Spu*s ir bijuši lūzeru klubs vēl senāk un tāds arī paliks.