Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Odoms atvainojas komandas biedriem

Andrejs Siliņš

Odoms atvainojas komandas biedriem
Lamārs Odoms
Foto: AP/Scanpix

Pēc atgriešanās Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) komandas Dalasas "Mavericks" ierindā amerikāņu uzbrucējs Lamārs Odoms lūdzis atvainošanos saviem komandas biedriem par pēkšņo prombūtni un solījis sezonas atlikušajā daļā nodoties basketbolam par simt procentiem.

Šī sezona noteikti nepaliks Lamāra Odoma atmiņā kā patīkamākā. Sezonas ievadā Odoms nespēja pieņemt, ka Losandželosas "Lakers" uzbrucēju aizmainījusi uz Dalasu, bet pirms desmit dienām Odoms personisku iemeslu dēļ atstāja "Mavericks" komandu. Kluba vadība šajā laikā paziņoja, ka Odomam nāksies uzspēlēt fārmklubā Attīstības līgā pirms atkal pievienoties "Mavs". Tomēr notika pretējais - Teksasas "Legends" rindās Odoms tā arī neuzspēlēja, uzreiz atgriežoties "Mavericks" sastāvā. Tas notika pagājušajā naktī, kad Odoms ar produktīvu sniegumu (deviņi punkti, piecas bumbas, trīs piespēles, trīs bloķēti metieni) palīdzēja uzveikt Jūtas "Jazz" (102:96).

Pēc pirmās spēles divu nedēļu laikā Odoms atklāja, ka lūdzis atvainošanos saviem komandas biedriem, nenoliedzot, ka prombūtnes iemesls bijis personiskas lietas: "Tas bija ļoti personiski, tas bija kas tāds, kas bija jāizdara. Marks Kjubans ir lielisks īpašnieks, jo saprata mani. Dažkārt ir jāsakārto lietas, kas notiek ārpus laukuma, lai varētu sakārtot lietas laukumā. Bija dažas lietas, kas man traucēja un neļāva koncentrēties. Dažreiz mums visu vajag salikt kārtībā, lai atdotu simt procentus no sevis [laukumā]."

Riks Kārlails, "Mavericks" galvenais treneris, pēc spēles atzina, ka šādi spēlējošu Odomu komanda gaidījusi sen: "Tā bija lielākā enerģija, ar kādu viņš šosezon ir spēlējis, un nedomāju, ka arī tas ir maksimums. Ir skaidrs, ka tāds viņš mums ir vajadzīgs katru vakaru. Ja viņš ar šādu enerģiju un atdevi spēlēs vienmēr, tas pacels mūsu komandu citā līmenī."

Odoms šosezon vidēji mačā Dalasas komandas labā guvis 7,7 punktus, izcīnījis 4,5 atlēkušās bumbas un atdevis 1,8 rezultatīvas piespēles. Visi trīs rādītāji ir gandrīz vai pat vairāk nekā divas reizes zemāki nekā karjeras kopējie rādītāji. Tomēr Odoms, kuram ar sievu ir realitātes šovs par abu kopdzīvi izklaides kanālā "E!", sakās beidzot iedzīvojies Dalasā. "Pilsēta ir lieliska. Kopš esmu šeit man bijis daudz jauku brīžu, vienmēr esmu uzņemts silti. Pavadu šeit lielisku laiku."

Izmantotie resursi:
ESPN

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2012-03-04 11:23, pirms 12 gadiem
izxkatās, ka beidzot būs visu sakārtojis. traģiski iesācies gads, bet tika galā ar sevi un beidzot var just enerģijas lādiņu no Odoma...

P.S. neko negribu sliktu teikt pa AB, bet ņem piemēru no Lamāra.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +8 [+] [-]

, 2012-03-04 11:42, pirms 12 gadiem
tpt viņš zina, kura ir viņa pilsēta!

  +2 [+] [-]

, 2012-03-04 13:29, pirms 12 gadiem
odoms aizskrēja uz LA lai safilmētu jauno sezonu savam realitates šovam

  +1 [+] [-]

, 2012-03-04 14:07, pirms 12 gadiem
"lūdzis atvainošanos" - ko tad Odoma komandas biedri tādu ir noziegušies, ka viņiem ir jāatvainojas Odomam?