Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Znaroka un Vītoliņa "Spartak" Magņitogorskā izgāž pēdējās 15 minūtes

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Znaroka un Vītoliņa "Spartak" Magņitogorskā izgāž pēdējās 15 minūtes
Oļegs Znaroks. Foto: Sergei Savostyanov/TASS/Scanpix

Ļoti sāpīgu trešo zaudējumu pēc kārtas Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) piedzīvojusi Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā Maskavas "Spartak", kas noslēdzošajā periodā pazaudēja divu vārtu pārsvaru, izšķirošos vārtus ielaižot 40 sekundes līdz finālsirēnai un ar 3:4 atzīstot Magņitogorskas "Metallurg" pārākumu.

Čehu uzbrucēja Robina Hanzla divi vārtu guvumi ļāva "Spartak" līdz mača 44. minūtei panākt divu vārtu pārsvaru (3:1). Pēc tam "Metallurg" vārtos soma Jusi Olkinuoras vietā stājās pieredzējušais Vasīlijs Košečkins. Turpinājumā neilgā laika periodā Nikolajs Koļomins un Sergejs Plotņikovs atguva līdzsvaru (3:3), savukārt pamatlaika pēdējā minūtē maskaviešus šokēja Nikolajs Prohorkins, kurš Magņitkai izrāva uzvaru ar 4:3. Magņitogorskas vienība pēdējos divos periodos izdarīja par 22 metieniem vairāk (31 pret deviņiem) nekā pretinieki, tāpēc "Spartak" salūšana bija likumsakarīga.

Par spīti neveiksmei "Spartak" ar 44 punktiem 42 spēlēs saglabā astoto vietu Rietumu konferencē, kamēr "Metallurg" ar tikpat mačos iekrātiem 53 punktiem pakāpās uz trešo pozīciju Austrumos.

Rīta spēlē savu 11. panākumu pēdējos 13 mačos svinēja Nursultanas "Barys", kas pirmajā no divām sapārotajām cīņām ar 5:4 pēcspēles metienu sērijā pieveica Habarovskas "Amur", sagādājot tai piekto neveiksmi pēc kārtas un ar 39 spēlēs izcīnītiem 47 punktiem nostiprinoties Austrumu konferences astotajā pozīcijā. Notikumiem bagātā cīņā Kazahstānas klubs nonāca iedzinējos ar 1:3 un 3:4, tomēr allaž spēja atspēlēties. Bullīšu sērijā savu vārdu teica pieredzējušais Romāns Starčenko, realizējot abus izpildītos izgājienus. Savukārt pamatlaikā pa vārtiem un rezultatīvai piespēlei iekrāja divi citi Kazastānas izlases spēlētāji Ņikita Mihaiļiss un Pāvels Akolzins.

Izmantotie resursi:
https://www.khl.ru/

     [+] [-]

, 2021-01-04 20:15, pirms 3 gadiem
Tas par to ka Karsumu ar Daugaviņu padzina