Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Mičels: ''Pret ''Dinamo'' vēlēšos pierādīt, ka atteikšanās no manis bija kļūda''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Mičels: ''Pret ''Dinamo'' vēlēšos pierādīt, ka atteikšanās no manis bija kļūda''
Zeks Mičels. Foto: Dinamo Rīga

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Minskas ''Dinamo'' leģionārs Zeks Mičels intervijā kluba mājas lapai pauda, ka esot ļoti labi uzņemts vienībā, kā arī ar nepacietību gaida septītajā janvārī paredzēto dueli pret savu bijušo darba vietu Rīgas ''Dinamo'', kas no viņa pakalpojumiem atteicās decembrī.

27 gadus vecais Zeks Mičels sezonu uzsāka Rīgas ''Dinamo'', 24 spēlēs izceļoties ar sešiem vārtiem un trim rezultatīvām piespēlēm. Viņš decembra sākumā tika ievietots atteikumu draftā un pēc tam arī atlaists, pārtraucot līgumsaistības. Mičela līgums gan arī varēja netikt lauzts, jo atteikumu draftā viņu izvēlējās "Severstal" vienība. Taču Mičels nevēlējās tai pievienoties, un sekoja KHL Disciplinārlietu komitejas iejaukšanās, kas atzina Mičela tiesības nonākt brīvā aģenta statusā. "Severstal" šo lēmumu kritizēja, norādot, ka saskaņā ar līgas noteikumiem tai bijušas tiesības pārņemt Mičela līgumu un iekļaut viņu savā sastāvā. Vēlāk hokejists pievienojās Minskas ''Dinamo'', panākot vienošanos līdz sezonas beigām.

Mičels ''Dinamo'' iejuties labi, hokejists atzina kluba mājas lapā: ''Liels paldies visiem maniem partneriem, kuri man palīdzēja ātri iedzīvoties komandā. Kad devos uz Minsku, zināju, ka šeit līdzjutēji mīl hokeju. Brīžos, kad tribīnēs bļauj manu vārdu, tas dod papildus emocijas.''

''Ļoti gaidu šo maču. ''Dinamo'' atteicās no maniem pakalpojumiem, un tas man dos papildus motivāciju viņiem pierādīt, ka šis bija kļūdains lēmums. Rīgā man ir daudz draugu, taču tādi paliks tikai ārpus hokeja laukuma. Varam satikties pirms vai pēc spēles un aprunāties, taču cīņas laikā par draudzību aizmirsīsim. Mums šobrīd katrs mačs svarīgs, jo cīnāmies par vietu izslēgšanas spēlēs,'' 7. janvārī gaidāmo dueli pret Rīgas ''Dinamo'' komentēja bijušais rīdzinieks.

Minskas ''Dinamo'' ar 47 punktiem 40 spēlēs ieņem piekto vietu Rietumu konferencē. Septītajā janvārī Arēna Rīga rīdzinieki uzņems Zeku Mičelu un Minskas ''Dinamo''.

Izmantotie resursi:
https://hcdinamo.by/news/intervyu/z...

     [+] [-]

, 2021-01-04 10:17, pirms 3 gadiem
To arī novēlam, otro gadu pēc kārtas jēdzīgos spēlētājus met ārā.

     [+] [-]

, 2021-01-04 10:58, pirms 3 gadiem
Skatās, ka nav otrādi. Beigās Lipons vel pārmācīs pašu tā pa "draudzīgo".

     [+] [-]

, 2021-01-04 11:02, pirms 3 gadiem
Džonnijs rakstīja: Skatās, ka nav otrādi. Beigās Lipons vel pārmācīs pašu tā pa "draudzīgo".
Lipons jau prom no RD

     [+] [-]

, 2021-01-04 11:10, pirms 3 gadiem
ainars_vindulis_4034643 rakstīja: Lipons jau prom no RD
https://www.dinamoriga.lv/lv/komand...

tad komandas info lapa melo?

     [+] [-]

, 2021-01-04 11:18, pirms 3 gadiem
ainars_vindulis_4034643 rakstīja: Lipons jau prom no RD
Skaties, ka šodien nav spēles pieteikumā vel.

  +1 [+] [-]

, 2021-01-04 11:18, pirms 3 gadiem
Mitčels vinnēja Z-tēraudu, jo rubļa kurss kopš septembra jūtami krities un cilvēks, kuram DR maxāja euro valūtā nepiekrita algas samazinājumam + varbūt arī citi faktori kā nervozs treneris, pilsētas izskats un infrastr. u.tml.

     [+] [-]

, 2021-01-04 11:35, pirms 3 gadiem
Kas tur ko pierādīt? Tāpat skaidrs, ka RD nespēj pieņemt adekvātus lēmumus
Piemēram, RD atteicās no Makintaira, kurš noslēdzis pārbaudes līgumu ar Coyotiem. NHL varētu derēt, bet RD neder?

     [+] [-]

, 2021-01-04 11:56, pirms 3 gadiem
vecu komuņagu mēsls, tas jau sen pierādīts.

     [+] [-]

, 2021-01-04 13:18, pirms 3 gadiem
Bzh rakstīja: Kas tur ko pierādīt? Tāpat skaidrs, ka RD nespēj pieņemt adekvātus lēmumus
Piemēram, RD atteicās no Makintaira, kurš noslēdzis pārbaudes līgumu ar Coyotiem. NHL varētu derēt, bet RD neder?
Coyotos tas kadrs buus kaa piektais ritenis, proti, piektais varotchiks, neticu, ka shis pie speeles laika vispaar tiks Tikpat labi var arii apgalvot, ka teoreetiski HK Zemgale otrais vai treshais varotchiks ir KHL prospekts

     [+] [-]

, 2021-01-04 13:57, pirms 3 gadiem
xoweag rakstīja: Coyotos tas kadrs buus kaa piektais ritenis, proti, piektais varotchiks, neticu, ka shis pie speeles laika vispaar tiks Tikpat labi var arii apgalvot, ka teoreetiski HK Zemgale otrais vai treshais varotchiks ir KHL prospekts
Nu kā tad. Bija nepieciešams piektais vārtusargs, tādēļ paņēma vienīgo, kurš Ziemassvētkos ir bez līguma. Visiem pārējiem pasaules vārtusargiem kaut kāda tur NHL komanda netika vnk klāt..