Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Levandovskis vasarā kā brīvais aģents pievienosies Minhenes "Bayern"

Agris Suveizda

Levandovskis vasarā kā brīvais aģents pievienosies Minhenes "Bayern"
Roberts Levandovskis
Foto: AFP/Scanpix

Vācijas futbola superklubs Minhenes "Bayern" savā mājaslapā oficiāli apstiprināja piecu gadu līguma parakstīšanu ar Robertu Levadovski. Polijas izlases uzbrucējs "Bayern" pievienosies vasarā pēc tam, kad viņam būs beidzies līgums ar Dortmundes "Borussia". Tikmēr jaunbagātniece "Monaco" ir iegādājusies kotdivuārieti Lasinu Traorē.

Vācijas prese vēstīja, ka Roberts Levandovskis no Varšavas ieradās Minhenē, kur veica medicīniskās pārbaudes, un pēcāk devās tikties ar kluba vadību. Tika paredzēts, ka Levandovskis jau šodien parakstīs piecu gadu līgumu ar "Bayern", un Bavārijas klubs vēlāk to apstiprināja arī oficiāli. Līdz ar to Levandovskis pirmajā jūnijā pēc pašreizējā līguma beigām kļūs par Minhenes "Bayern" spēlētāju.

Levandovskis, kuram augustā apritēja 25 gadi, uz Dortmundi pārcēlās pirms trīsarpus gadiem, kad "Borussia" viņu par četrarpus miljoniem iegādājās no Poznaņas "Lech". Pirmajā sezonā Levandovskis bieži devās uz maiņu un Bundeslīgā guva astoņus vārtus, toties nākamo sezonu laikā, jau esot stabilam pamatsastāva spēlētājam, viņš 82 mačos guva 57 vārtus. UEFA Čempionu līgā Levandovskis 25 spēlēs ir guvis 16 vārtus.

Tikmēr Francijas čempionāta vicelīdere "Monaco" oficiāli apstiprinājusi Kotdivuāras izlases uzbrucēja Lasinas Traorē iegādi. Līgums parakstīts uz četrarpus gadiem, bet darījuma summa pagaidām netiek izpausta. Ļoti iespējams, Traorē gan ilgi Monako nepaliks, jo lielās konkurences dēļ varētu tikt izīrēts – kā reālākais variants tiek minēts Anglijas Premjerlīgas klubs "West Ham".

Eiropā 23 gadus vecais Traorē ir spēlējis Rumānijas klubā "Cluj" un Krievijas klubā "Kuban", bet pēdējo pusotru gadu pavadīja Mahačkalas "Anzhi". Pagājušajā sezonā Traorē 24 spēlēs guva 12 vārtus un ievērojami paaugstināja savu tirgus cenu, taču, par spīti "Anzhi" finansiālajām problēmām, bija viens no retajiem, kurš palika Mahačkalā.

Šosezon divus metrus un trīs centimetrus garais Traorē piecās spēlēs ir guvis vienus vārtus, bet "Anzhi" Krievijas Premjerlīgā ieņem pēdējo vietu. Arī citi Francijas klubi ir papildinājuši priekšējās līnijas arsenālu. Gijoms Oaro pēc viena gada Ķīnā ir atgriezies dzimtenē un pievienojās "Bordeaux", savukārt Marseļas "Olympique" bez izpirkuma tiesībām "Sochaux" izīrēja Ganas uzbrucēju Džordanu Ajū.

Izmantotie resursi:
Aktuelle Nachrichten -
Bild.de

AS Monaco FC : site officiel

1 2 3 4 119 komentāri
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2014-01-04 20:38, pirms 10 gadiem
žēl BVB! Vel tik pāris paņems un no tās komandas nekā vairs nebūs!

  +6 [+] [-]

, 2014-01-04 20:44, pirms 10 gadiem
Alvaro Negredo rakstīja: BVB pakāsa naudu, varēja jau iepriekšējā vasarā pārdot.
un, ja vietā paņemtu kādu, kas spēlētu sliktāk, tad, ļoti ticams, netiktu ČL ārā no grupas, zaudējot tos miljonus

  +3 [+] [-]

, 2014-01-04 20:45, pirms 10 gadiem
njaa, ja Levandovskis prom, tad vel par Roisu baumo kaut ko.. tad tiesham vairs nekas nebuus

  -1 [+] [-]

, 2014-01-04 20:47, pirms 10 gadiem
pāķis

  -4 [+] [-]

, 2014-01-04 20:47, pirms 10 gadiem
Tas tiešām, ko viņi darīs, visus spēlētājus būs izpārdevuši, Levandovskis būs labs papildinājums, jo tagad tik Mandžukič stabils līderis no uzbrucējiem, bet tomēr varētu sākt domāt par malējiem midfielderiem, centra midi takā būtu, bet Riberī un Robēns jau arī nav nekādi jaunie.

  +4 [+] [-]

, 2014-01-04 20:47, pirms 10 gadiem
Nu Minhene baigi iztīra pretinieku, jau kurais no BVB paņemts. Man jau patīk.

     [+] [-]

, 2014-01-04 20:49, pirms 10 gadiem
Tas jau tāpat sen bija skaidrs.

  -2 [+] [-]

, 2014-01-04 20:51, pirms 10 gadiem
BVB 100% pashi vainiigi, Bayern bija gatavs pirkt Goetze un sho kopaa, BVB tad saprotesteeja, nebija arii iisti ko vietaa njemt. Jau tad bija baumas, ka shis vareetu naakt pa free transfer, bet tam neticeeja pat trakaakie Bayern fani. Tagad tik jaaskataas, ko Bayern tigos nost.
P.s. kaa ar taam baumaam par to rekord ciparu par Messi no PSG? 253 mil. eur
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-01-04 20:56, pirms 10 gadiem
Dortmunde visu buus salaidushi kjiiselii. No superkluba buus nolaidushies liidz skonto liimenim. Zjeel.

  +3 [+] [-]

, 2014-01-04 20:56, pirms 10 gadiem
Estapens77 rakstīja: BVB 100% pashi vainiigi, Bayern bija gatavs pirkt Goetze un sho kopaa, BVB tad saprotesteeja, nebija arii iisti ko vietaa njemt. Jau tad bija baumas, ka shis vareetu naakt pa free transfer, bet tam neticeeja pat trakaakie Bayern fani. Tagad tik jaaskataas, ko Bayern tigos nost.
P.s. kaa ar taam baumaam par to rekord ciparu par Messi no PSG? 253 mil. eur
Reāli jau Levandovskis tā īsti nenāks neviena vietā, tagad aiz Mandžukiča bija Pizzaro un jaunais ko noteikti neaiztiks, es domāju, ka tas Pizzaro arī paliks tas liekais, un tad jau Mandžukič ar Levandovski cīnīsies par vietu pamatsastāvā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-01-04 21:07, pirms 10 gadiem
Vai nav tā, ka Borussia, šā vai tā, arī par brīvo aģentu pāreju pienākas kompensācija, kas rakstāma, iespējams pat ar padsmit miljonu skaitli?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-01-04 21:23, pirms 10 gadiem
visvaldis clinstons rakstīja: Vai nav tā, ka Borussia, šā vai tā, arī par brīvo aģentu pāreju pienākas kompensācija, kas rakstāma, iespējams pat ar padsmit miljonu skaitli?
Levandovskis jau nav padsmitgadnieks un Borusia skolas audzēknis,par kuru būtu jāsamaksā kaut kāda noteikta summa,kas atsvērtu viņa audzināšanā ieguldīto naudu

     [+] [-]

, 2014-01-04 21:26, pirms 10 gadiem
bet nu Minhene izskatās arvien iespaidīgāk un iespaidīgāk,komanda bez mīnusiem,pārējiem nāksies padomāt kā tikt viņiem līdzi

     [+] [-]

, 2014-01-04 21:27, pirms 10 gadiem
Izskatās, ka BVB gaida Malagas liktenis - izveido gadu laikā komandu, tad izšauj un izpārdod lielāko daļu sastāva. Tagad visi paši redzat kā Malagai iet ar praktiski pilnīgi jaunu sastāvu un treneri.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-01-04 21:28, pirms 10 gadiem
Bayern visnemīlētākā komanda Vācijā! Tāpēc, ka no pārējām komandām izpērk labākos spēlētājus!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-01-04 21:32, pirms 10 gadiem
frutto1 rakstīja: nonem flangos Riberi un Robbenu,un neka tur vairak nebus
pēc gada paņems no Dortmundes Roisu un Ribery un Robbenu varēs sūtīt pensijā,viņu vietā Rois ar Gotzi pa malām šaudīsies
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-01-04 21:34, pirms 10 gadiem
frutto1 rakstīja: Malagai noneema finansejumu,taapec ari izjuka komanda,Borussia no bankrota paceela sevi uz top klubu
Zinu, bet nu Spānijā ar finansējumu bezmazvai visiem klubiem ir problēmas, izņemot dažus labus (pats noteikti zini). Varēja to visu atrisināt DAUDZ veiksmīgāk, nevis palaist pa burbuli.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-01-04 21:39, pirms 10 gadiem
blah rakstīja: Izskatās, ka BVB gaida Malagas liktenis - izveido gadu laikā komandu, tad izšauj un izpārdod lielāko daļu sastāva. Tagad visi paši redzat kā Malagai iet ar praktiski pilnīgi jaunu sastāvu un treneri.
BVB gan tikai Geci ir pārdevuši, tagad Levandovskis ies prom un vēl ir variants ka Gindogans varētu aiziet. Tas nav pilnīgi jauns sastāvs, kodols ta paliek. Jaunu CF gan vajadzēs, galvenais noturēties ČL vietās

  +1 [+] [-]

, 2014-01-04 21:40, pirms 10 gadiem
frutto1 rakstīja: taada zinja Arsenals smuki nopaardeva Van Persiju MU,Borussia gan nedaudz nopudeleja,ceru,ka Lewandovskis nesaaks luni laist sezonas otra puse !
Smuki nopārdeva? Tas bija pazemojums. Viņš mankiem titulu pagājušosezon jūtami palīdzēja vinnēt. Tagad atskatoties kas zina, mayb izdevīgāk būtu bijis Juvei par solītajiem 8 M
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-01-04 21:47, pirms 10 gadiem
march_2k rakstīja: BVB gan tikai Geci ir pārdevuši, tagad Levandovskis ies prom un vēl ir variants ka Gindogans varētu aiziet. Tas nav pilnīgi jauns sastāvs, kodols ta paliek. Jaunu CF gan vajadzēs, galvenais noturēties ČL vietās
Levandovskis jau nav vienīgais, par Hummelsu un vēl citiem jau sen klīst baumas. Roiss gan jau arī ilgi tur vairs nepaliks, ja sāksies lejupeja. Protams, nav jau tik traki kā Malagai, bet pozitīvas iezīmes arī nav redzamas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-01-04 21:52, pirms 10 gadiem
blah rakstīja: Levandovskis jau nav vienīgais, par Hummelsu un vēl citiem jau sen klīst baumas. Roiss gan jau arī ilgi tur vairs nepaliks, ja sāksies lejupeja. Protams, nav jau tik traki kā Malagai, bet pozitīvas iezīmes arī nav redzamas.
Humelss ir traumēts, janvārī viņš nekur neies un kas zina, kādā formā būs pēc traumas izārstēšanas. Barca ķip interesējas, bet pa to laiku būs jau citiem pievērsušies. Roisam vēl ilgi ir spēkā līgums. Gindogans ir reālākais nākamais prom gājējs, un arī ar nosacijumu, ka neizdodas vienoties par līgumu.
1 2 3 4 119 komentāri