Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

''Latgols'' pēdējā sekundē izrauj neizšķirtu, pārliecinoši uzvar ''Tenax''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Latgols'' pēdējā sekundē izrauj neizšķirtu, pārliecinoši uzvar ''Tenax''
Foto: Andris Pintāns

Šodien Latvijas handbola čempionātā tika aizvadītas trīs spēles, kurās čempioni Dobeles ''Tenax'' pārliecinoši ar 39:19 pārspēja ''MSĢ/LAT 2004'', kamēr divas spēles noslēdzās neizšķirti - ''Latgols'' pēdējā sekundē izrāva neizšķirtu pret ''ASK/LSPA'', bet ''Jūrmalas sports'' cīnījās neizšķirti 19:19 pret HK ''Vaiņode''.

Dobelē čempionvienība uzņēma ''MSĢ LAT 2004'' komandu un uzvarēja pārliecinoši ar 39:19. Pamati uzvarai tika ielikti jau pirmajā puslaikā, kas tika pabeigts ar 22:9 par labu čempioniem. Arī otrajā puslaikā laukumā pārliecinoši labāki bija Dobeles handbolisti, izcīnot kārtējo uzvaru. Rezultatīvākais čempionvienības rindās ar 6 gūtiem vārtiem bija Antons Sureiko, Viktors Tarasenko un Emils Kurzemnieks.

Spraiga galotne norisinājās spēlēs starp Ludzas ''Latgols'' un ''ASK/LSPA'' komandām. Lai arī desmit minūtes pirms spēles beigām Ludzas handbolistiem bija piecu vārtu pārsvars, ASK izdevās atspēlēties un pat būt vadībā īsi pirms pamatlaika beigām. Pateicoties Roberta Rancāna precīzajam metienam pēdējā sekundē, ''Latgols'' izrāva neizšķirtu - 30:30. Spēles rezultatīvākais spēlētājs bija ''Latgols'' handbolists Endijs Kušners ar 13 vārtiem.

Neizšķirti noslēdzās arī spēle starp ''Jūrmalas sports'' un HK ''Vaiņode'' - 19:19. Jūrmalnieki panāca neizšķirtu divdesmit sekundes līdz beigām ar Ričarda Jablonska realizētu septiņu metru soda metienu. Rezultatīvākais spēlē gan bija Vaiņodes handbolists Oskars Pāvils ar deviņiem gūtiem vārtiem.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola Federācija

     [+] [-]

, 2020-10-03 20:55, pirms 4 gadiem
Ludzānieši šogad nez ko pašvaki... Vai tik nav tā, ka visi līderi prom un vairumu komandas sastāda jaunā maiņa... Bet jebkurā gadījumā uz sezonas otro pusi būtu gaidāmi labāki rezultāti.