Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

A un B grupas: "Porto" pret PSG; "Arsenal" jāreabilitējas pēc zaudējuma "Chelsea"

Jānis Celmiņš

A un B grupas: "Porto" pret PSG; "Arsenal" jāreabilitējas pēc zaudējuma "Chelsea"
Karlo Ančelotī un Zlatans Ibrahimovičs
Foto: AFP/Scanpix

Šovakar tiks aizvadītas otrās Čempionu līgas spēles A un B grupās. A grupā pie otrajām uzvarām lūkos tikt „PSG” un „Porto”, bet B grupā ar tādu pašu mērķi laukumā dosies „Schalke 04” un „Arsenal”.

A grupas centrālā cīņa šovakar tiksies „Porto” un „PSG”. Portugāles klubs pirmajā mačā ar 2:0 pieveica Zagrebas „Dinamo”, bet franču vienība rezultatīvā cīņā pieveica Kijevas „Dynamo” – 4:1. Pirms šīvakara cīņas abu komandu galvenie treneri savos izteikumos ir izvairīgi. „Porto” treneris Vitors Pereira pauž, ka pirmais mačs atstājis ļoti labu iespaidu un palikušas labas atmiņas. „Komanda parādīja lielisku sniegumu. Šīvakara mačam gatavojamies tieši tāpat kā citiem mačiem. Centīsimies spēlēt kā ierasts, daudz kontrolējot bumbu. Netaisāmies pievērst īpašu uzmanību tikai Ibrahimovičam, laukumā ir 11 spēlētāji,” spēles plānu iezīmē treneris.

Tikmēr „PSG” boss Karlo Ančelotī uzskata, ka viņa vadītā komanda nav šī mača favorīte. „Mums šīvakara mačs būs lieliska pārbaude mūsu pārliecībai. „Porto” ir ļoti spēcīga komanda un spēlē krietni citādāk kā mēs. Mūsu komandā šobrīd valda laba atmosfēra un domāju, ka mačam esam gatavi,” uzskata treneris.

„PSG” šobrīd var būt labā noskaņojumā, jo aizvadītajā nedēļas nogalē tika svinēta uzvara arī nacionālajā čempionātā, pār „Sochaux Montbeliard” (2:0). Tikmēr „Porto” sestdien Portugāles čempionātā nocīnījās neizšķirti ar „Rio Ave” – 2:2.

Interesanti, ka „PSG” komandai nav izdevies gūt vārtus kopš 2004./2005. gada sezonas un nav spējusi gūt vārtus arī pēdējās Eiropas līgas cīņās.

Otra A grupas cīņa šovakar risināsies Kijevā, kur vietējā „Dinamo” uzņems nosaukuma māsu no Zagrebas. Abu maču sākums ierasti pulksten 21.45 pēc Latvijas laika.

Arī B grupā šovakar divas cīņas. Londonā „Arsenal” uzņems Pirejas „Olympiakos”, bet „Schelke 04” samēros spēkus ar „Montepllier”. Londonas kluba galvenais treneris Arsens Vengers pirms šīvakara cīņas paudis, ka komanda joprojām nav atguvusies pēc nedēļas nogalē piedzīvotā zaudējuma pret „Chelsea” vienību, taču jāsaprot, ka Čempionu līgas spēlēm tomēr ir krietni lielāka likme. „Pēc pēdējās spēles jāizdara secinājumi. Jāsaprot, kas Premjerlīgas sezona ir ļoti gara, taču mums jāparūpējas, lai arī Čempionu līgas sezona būtu iespējami gara,” pauž Vengers.

Arī B grupas maču sākums pulksten 21.45.

  +1 [+] [-]

, 2012-10-03 15:54, pirms 12 gadiem
Interesanti, ka „PSG” komandai nav izdevies gūt vārtus kopš 2004./2005. gada sezonas un nav spējusi gūt vārtus arī pēdējās Eiropas līgas cīņās.

7 gadus nav guvusi nevienus vārtus?
Cerams ka Londonā bez pārsteigumiem, bet Arsenal ir padsmit gadīgs tīnis, ar kuru nekad neko nevar zināt.