Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Par Rakelu interese Vācijā, "Cracovia" piedāvā jaunu līgumu

Agris Suveizda

Par Rakelu interese Vācijā, "Cracovia" piedāvā jaunu līgumu
Deniss Rakels
Foto: Cracovia.pl

Latvijas futbola izlases uzbrucējs Deniss Rakels sarunā ar Sportacentrs.com apstiprināja, ka pēc lieliskas sezonas Polijas Ekstraklasē par viņu ir liela interese no citiem klubiem. Pagaidām par pāreju viņš pats vēl nedomājot, jo ar pašreizējo klubu "Cracovia" līgums ir spēkā vēl uz sezonu.

"Līgumam ar klubu vajadzēja beigties pēc šīs sezonas, taču, tā kā nospēlēju vismaz 1000 minūtes, tas automātiski pagarinājās vēl uz gadu," portālam Sportacentrs.com sacīja Deniss Rakels, kuram augustā apritēs 23 gadi. "Tāpēc būtu grūti tagad aiziet no komandas, tomēr [citi klubi] sāk zvanīt un izrādīt lielu interesi. No Vācijas un citurienes."

Konkrētu līgu un klubu nosaukumus Rakels gan nevēlējās atklāt. "Līgumā ir paredzēta izpirkuma maksa – ja kāds klubs gribēs to samaksāt, [mani] protams, varēs nopirkt. Bet pagaidām par to īpaši nedomāju – šobrīd mani te viss apmierina. Skatīsimies, kā būs," Latvijas izlases uzbrucējs turpināja.

Vaicāts, vai pats būtu gatavs šovasar forsēt pāreju uz citu klubu, Rakels atbildēja noraidoši: "Pagaidām droši vien nē, bet sākas visādi zvani, interese, viens klubs, cits klubs. Taču tas ir pilnīgi normāli un par to nedomāju. Klubs vēlas ar mani pagarināt līgumu, tagad būs sarunas. [Piedāvā] uz vēl diviem gadiem, taču tagad arī esmu piesardzīgs un ne pārāk gribu pagarināt līgumu [uz vēl ilgāku termiņu]. Vēl gads līgumā ir, un neredzu jēgu pagarināt vēl uz diviem."

Karjeru sācis "Liepājas metalurgā", 2011. gada ziemā Rakels pievienojās Polijas Ekstraklases klubam Ļubinas "Zaglebie". Līdz šai sezonai "Zaglebie" un "Cracovia" rindās Rakels Ekstraklasē kopumā bija aizvadījis 17 spēles, vien trīs sākot pamatsastāvā un negūstot nevienus vārtus. Taču šajā sezonā Rakels uguņojis, aizvadot 33 mačus, 31 sākot starta sastāvā un ar 11 gūtiem vārtiem esot turnīra labāko snaiperu desmitniekā.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-06-03 15:38, pirms 9 gadiem
Prussian2, 15:14, pirms 22 minūtēm, ignorēt, atbildēt
Lai mauc uz 2.Bundeslīg

Par augstu....

  +1 [+] [-]

, 2015-06-03 15:48, pirms 9 gadiem
Ceru, ka nebus velviens E.Visnakovs, jaapaliek Cracovia un jaaturpina attiistiities un tad jau var saakt domaat par ko vairaak, veel jauns, visu paspees.

  +3 [+] [-]

, 2015-06-03 15:54, pirms 9 gadiem
Galvenais, lai ir progress, jo priekš izlases Rakels būtu ļoti noderīgs. Mums lielākā problēma izlasē ir zems bumbas kontroles procents (šķiet, ka zemāks tikai visām Andorām un Sanmarīno) un jebkurš spēlētājs, kas prot ieķerties bumbā un to pieturēt pastiprina izlasi. Tajā pašā sakarā prieks, ka Karašausks atdzīvojies un arī izsaukts uz izlasi.

     [+] [-]

, 2015-06-03 17:15, pirms 9 gadiem
Ja piedāvā divu gadu līgumu, tad ar domu, ka vēl pēc gada nebūs jāatdod par velti, ja būs Rakelim vēl viena laba sezona. Ieteiktu parakstīt vai arī tīties prom tagad, ja ir ņēmējs.

  +2 [+] [-]

, 2015-06-03 18:40, pirms 9 gadiem
Man jau liekas, ka tas viens gads vēl jānospēlē, un tad tik jāskatās uz līgumiem, bet nu tā jau viņa izvēle. Galvenais lai tiek spēlēt un turpina progresēt

     [+] [-]

, 2015-06-03 23:07, pirms 9 gadiem
Šis līgums jāizspēlē līdz galam. Pats vēl noteikti atceras, ka, ja nebūtu pēkšņais Cracovia piedāvājums, visticamāk vēl aizvien spēlētu 1. līgā GKS Katovice rindās, jo Zaglebie nedeva iespēju sevi pienācīgi pierādīt Ekstraklasē. Jāatmaksā klubam par to, ko tas devis ar līdz galam atstrādātu līgumu. Ja nākamajā sezonā jutīs, ka vajag spēlēt augstākā līmenī, tad var nepagarināt. Tagad nav kur skriet un jāpaliek vietā, kur ir iespēja spīdēt, sist golus un kļūt par izteiktu komandas līderi. Pārejot uz Vāciju, sākumā visticamāk tāpat būtu uz beņķa jāsēž un tas atsauktos arī uz vietu izlasē. Tagad, kad Gauračs ir traumēts un Rudņevs HSV nespēlē, konkurence izlases uzbrukuma smailē ir mazāka, bet tas parāda, ka, ja netiec spēlēt klubā, pie Pahara diez vai spēlēsi arī izlasē.

Veiksmi Rakelam, bet vēl vismaz šo gadu jāpaliek Krakovā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-06-04 09:15, pirms 9 gadiem
Jēkabpils rullē
paldies arī Liepājai