Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Kroļļa prezentācija Itālijā: "A sērijas līmenis mani nebaida"

Agris Suveizda

Kroļļa prezentācija Itālijā: "A sērijas līmenis mani nebaida"
Raimonds Krollis. Foto: spezia1906.com

Itālijas futbola klubs "Spezia" ziemas jaunieguvumiem rīko prezentācijas jeb individuālas preses konferences, un šodien kārta bija pienākusi Latvijas izlases uzbrucējam Raimondam Krollim, kurš no "Valmieras" pievienojās par aptuveni 1,0+0,5 miljoniem eiro.

"Šeit [Itālijā] līmenis ir augstāks [nekā Latvijā], tā ir viena no piecām vadošajām līgām Eiropā. Man ir diezgan grūti, arī tādēļ, ka biju atvaļinājumā un vēl neesmu labākajā fiziskajā gatavībā. Cenšos darīt visu, ko varu, lai sasniegtu labāko formu," teica 21 gadu vecais uzbrucējs. "A sērijā viss notiek krietni fiziskāk un tehniskāk, spēles ātrums un fiziskums ir daudz lielāks, taču mani nekas nebiedē."

"Esmu uzbrucējs, bet varu spēlēt ne vien kā devītnieks [centra uzbrucējs], bet arī desmitnieks [zemuzbrucējs]. Mans darbs jebkurā gadījumā ir vārtu gūšana, un domāju, ka diezgan labi to pieprotu. Varu spēlēt jebkāda stila futbolā. Mans pirmais klubs ["Metta"] bija zemāka līmeņa komanda, kas vairāk aizsargājās, kamēr nākamajā klubā ["Valmierā"] priekšroka tika dota uzbrūkošam stilam. Īsumā, es spēlēju tā, kā ir nepieciešams spēlēt," Virslīgas labākais snaiperis un valmieriešu kapteinis turpināja. "Mani elki? Keins, Levandovskis, tādi spēlētāji. Agrāk man patika Tjerī Anrī."

"Ir patīkami trenēties uz dabīgā seguma laukumiem, laika apstākļi ir labāki nekā Latvijā. Daži fani mani jau ir atpazinuši un kaut ko pateikuši itāliski, bet nebiju spējīgs atbildēt. Visi mani uzņēmuši ļoti labi, atmosfēra stadionā ir ļoti laba, un nevaru sagaidīt, kad visu iepazīšu vēl labāk. Ar visiem komunicēt pagaidām vēl nevaru, vairāk komunicēju ar angliski runājošajiem – ātri jāiemācās [itāļu] valoda, lai labāk varētu komunicēt ar visiem," sacīja Krollis.

"Spezia" ir piedzīvojusi trīs zaudējumus pēc kārtas, vārtus nav guvusi piecus puslaikus pēc kārtas, noslīdējusi uz 17. vietu, izkrišanas zonu apsteidzot par pieciem punktiem, un svētdien uzņems sezonas izcilnieci "Napoli". Turklāt to darīs ļoti novājinātā sastāvā – nebūs pamatuzbrucēju Mbalas Nzolas un Emmanuela Džāzi (diskvalifikācija), pussargu Albina Ēkdala, Šimona Žurkovska, Simones Bastoni un Viktora Kovalenko un rezervistu Žuau Motinju un Jerūna Zūta. Tā kā no tabulas viedokļa svarīgāka būs nākamās nedēļas spēle Empoli, tad pietaupīts varētu tikt arī sākumsastāva labais pusaizsargs Ēmils Holms.

Vietējie mediji lēš, ka "Spezia" uzbrukuma duetu svētdien varētu veidot no "Roma" īrētais jaunieguvums Eldors Šomurodovs un Daniele Verdi, kurš bija tuvu tam, lai atgrieztos Spānijā, taču pāreja nenotika. Verde palikšanas un mazā spēles laika dēļ esot paguvis sakašķēties ar vadību, tomēr ātri izlīdzis. Savukārt nākamnedēļ pret "Empoli" sastāvs jau varētu būt jūtami optimālāks – tiek gaidīta Nzolas, Ēkdāla un Žurkovska atgriešanās no lazaretes, bet Džāzi būs izcietis diskvalifikāciju. Krollis pirmajā spēlē pret "Roma" (0:2) debitēja A sērijas pieteikumā, bet Boloņā (0:2) nebija ierindā mikrotraumas dēļ.

Izmantotie resursi:
https://www.spezia1906.com/2023/02/...

  +1 [+] [-]

, 2023-02-03 20:47, pirms gada
Baigais blatnojs tā jau kautkāda virslìga

  +1 [+] [-]

, 2023-02-03 22:46, pirms gada
Man ir diezgan grūti, arī tādēļ, ka biju atvaļinājumā un vēl neesmu labākajā fiziskajā gatavībā. Cenšos darīt visu, ko varu, lai sasniegtu labāko formu," teica 21 gadu vecais uzbrucējs. - tas, kas ir trūkums gan Krollim, gan daudziem citiem lv sportistiem un kāpēc 1 daļa sasniedz mazāk nekā paši un fani cer. Atvaļinājumā ielaiž un paiet ilgs laiks, līdz ieskrienās. Čaklāks konkurents "nokož". Kroļļa gadījumā vispār bija fizisko jātur maksimāli augsta, zinot, ka pastāv iespēja nonākt jaunā klubā.

     [+] [-]

, 2023-02-03 23:04, pirms gada
Nu nespēlē Latvijā futbolu decembrī , janvārī, kā lai viņš sevi uztur futbola spēles tonusā? Bet vienā viduskolas sporta zālē es viņu redzēju decembri , janvāri gandrīz katru dienu. Arī Lv virslīga un Itālijas A serija ir kā paugurs un milzu kalns. Viņš ir malacis un lai viss izdodas.

     [+] [-]

, 2023-02-04 10:33, pirms gada
Lien,lien laukā iedomība ,bet galvenais ,lai attaisno sevis teikto!