Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Makdeivids turpina krāt punktus, ''Hurricanes'' izcīna piekto uzvaru pēc kārtas

Jānis Vītols
Jānis Vītols

Makdeivids turpina krāt punktus, ''Hurricanes'' izcīna piekto uzvaru pēc kārtas
Konors Makdeivids ar Raienu Ņūdžentu Hopkinsu. Foto: Jason Franson/The Canadian Press via AP/Scanpix

Šodien Nacionālajā hokeja līgā (NHL) notika astoņas spēles. Edmontonas ''Oilers'' zvaigzne ar divām rezultatīvām piespēlēm palīdzēja savai komandai izcīnīt uzvaru pār Otavas ''Senators'' - 4:2, savukārt Karolīnas ''Hurricanes'' pēcspēles metienos ar 4:3 pārspēja Čikāgas ''Blackhawks'', izcīnot savu piekto uzvaru pēc kārtas.

Konors Makdeivids pēc lieliskās iepriekšējās spēles, kur viņš pret Otavas ''Senators nopelnīja piecus (1+4) rezultativitātes punktus šodien pievienoja vēl divus savā kontā, palīdzot savai pārstāvētajai Edmontonas ''Oilers'' izcīnīt trešo uzvaru pēc kārtas ar 4:2 pārspējot Otavas vienību, kas bija ''Senators'' devītais zaudējums pēc kārtas. Edmontonas vienība pamatus uzvarā jau ielika spēles 25.minūte, kad vienība atradās komfortablā 4:0 vadībā, ko viņi arī noturēja. Jese Puljujevri guva divus vārtus Edmontonas labā, divas rezultatīvas piespēles pievienoja Taisons Berijs. Jāpiemin, ka savus otros vārtus Otavas rindās šajā sezonā guva Vācijas talants Tims Šticle.

Savu 1000.NHL spēli šodien aizvadīja Monreālas ''Canadiens'' kapteinis Šejs Vēbers, kura pārstāvētā vienība aizvadīja savu piekto regulārās šīs sezonas spēli pret Vankūveras ''Canucks'', izcīnot panākumu ar 5:3. Monreālas vienība jau otrā perioda daļā iekrāja 4:1 pārsvaru, ko arī noturēja līdz spēles beigām, uzvarot visu maču. Uzvarētājiem ar diviem vārtiem un rezultatīvu piespēli izcēlās Taileram Tofoli, jāpiemin, ka no saviem sezonas gūtajiem deviņiem vārtiem, tieši astoņi nāk pret savu bijušo vienību Vankūveras ''Canucks''. Tikmēr Džošs Andersons pievienoja divus vārtu guvumus. Zaudētājiem visos vārtu guvumos piedalījās Kvins Hjūzs, kuram trīs rezultatīvās piespēles.

Savu piekto uzvaru pēc kārtas izcīnīja Karolīnas ''Hurricanes'', kas ar 4:3 pēcspēles metienos pārspēja Čikāgas ''Blackhawks''. Spēles pirmajā periodā Karolīnas vienība ieguva divu vārtu pārsvaru, bet piecas minūtes vēlāk tas jau tika pazaudēts - 2:2. Līdz nākamajiem vārtiem spēlē bija jāgaida trešajā periodā, kad Vinsents Tročeks ar precīzu metienu panāca ''Hurricanes'' vadību, bet Dilans Stroms spēles 54.minūtē panāca neizšķirtu. Komandas ar vārtu guvumiem vairs neatzīmējās, labāko, noskaidrojot pēc pēcspēles metieniem, kur veiksmīgāki izrādījās Karolīnas hokejisti.

NHL spēļu rezultāti

KomandasRez.
Blackhawks – Hurricanes3:4 PM
Canadiens – Canucks5:3
Blues – Coyotes4:3
Jets – Flames3:2
Kings – Ducks1:3
Avalanche – Wild2:1
Oilers – Senators4:2
Blue Jackets – Stars3:6

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...