Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Šticle: "Neieredzu zaudējumus, bet labāk -1 pret Krieviju nekā -14 pret Kanādu"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Šticle: "Neieredzu zaudējumus, bet labāk -1 pret Krieviju nekā -14 pret Kanādu"
Tims Šticle. Foto: AP/Scanpix

No pasaules čempionāta junioriem hokejā izstājusies Vācijas izlase, kas ceturtdaļfinālā ar 1:2 piekāpās krieviem. Komandas kapteinis Tims Šticle devies uz Nacionālās hokeja līgas kluba Otavas “Senators” treniņnometni, pirms tam izsakoties, ka zaudējums pret Krieviju bijis labāks nekā 2:16 pret kanādiešiem.

“Mēs varējām uzvarēt. Bija iespējas, taču neizdevās panākt izlīdzinājumu. Turnīra gaitā ieguvām nenovērtējamu pieredzi. Varam būt lepni par sevi - smagi strādājām un aizvadījām lielisku turnīru,” teica Tims Šticle. Viņš piecos mačos guva piecus vārtus un savāca desmit punktus. Turnīra ievadā Vācijas izlase spēlēja nepilnā sastāvā, jo virkne hokejistu atradās karantīnā.

“Neieredzu zaudējumus, bet piekāpties Krievijas izlasei ar vienas ripas starpību - tas ir pieņemams rezultāts. Daudz labāk zaudēt šādi, nevis kā apakšgrupā pret Kanādu,” ironizēja Šticle. Pret turnīra saimniekiem vācieši zaudēja ar 2:16. Vēl apakšgrupā tika zaudēts somiem (3:5), kā arī uzvarētas Šveice (5:4) un Slovākija (4:3 pagarinājumā).

Šticli oktobrī ar trešo numuru draftēja Otavas “Senators”, un drīz pēc izstāšanās no pasaules čempionāta viņš devās uz Kanādas galvaspilsētu, lai pievienotos treniņnometnei. Tiesa, pirms tam vācietim nedēļa būs jāpavada pašizolācijā, ņemot vērā Kanādā noteiktos ierobežojumus. Tāpat būs nepieciešamas negatīvas analīzes.

“Senators” galvenais treneris Dīdžejs Smits jau paguvis paslavēt Šticli par parādīto sniegumu čempionātā. Vienlaikus viņš piebilda, ka gadījumā, ja vācietim izdosies iekļūt sastāvā, viņš tiks izmantots kā malējais uzbrucējs, nevis centra. Pats Šticle pauda, ka viņa šīs sezonas mērķis ir debitēt NHL.

Izmantotie resursi:
https://rsport.ria.ru/20210102/khok...
https://www.tsn.ca/nhl/video/smith-...

     [+] [-]

, 2021-01-03 16:31, pirms 3 gadiem
Nu neko jau jaunu Šticle nepateica,tikai to,ka kanadci tas ir spēks,utainie bija,ir un būs utainie.