Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Cauņa: "Pēdējie 18 mēneši bijuši grūtākie karjerā"

Andrejs Siliņš

Cauņa: "Pēdējie 18 mēneši bijuši grūtākie karjerā"
Aleksandrs Cauņa
Foto: pfc-cska.com

Latvijas futbola valstsvienības pussargs Aleksandrs Cauņa intervijā sava kluba Maskavas CSKA mājaslapā dalījies izjūtās par aizvadīto pusotru gadu, kad bija spiests ārstēties no savainojumiem.

"Mana pēdējā operācija bija veiksmīga. Sajūtas ir labas. Tika izņemtas metāla skrūves, kas traucēja, un tagad varu tikai uzņemt formu, tai skaitā caur spēlēm. Pēdējais pusotrs gads man bija grūtākais visā karjerā. Savainojums vairs neatgādina par sevi un esmu priecīgs, ka atkal varu spēlēt futbolu," sacīja 26 gadus vecais Cauņa, kurš CSKA spēlē kopš 2011. gada.

"Nav iespējams aprakstīt vārdos, cik izsalcis esmu pēc futbola," smejas futbolists. "Kad pirmo reizi ārsts pateica, ka jāizlaiž pusotrs mēnesis, biju šokā. Un tad šis laiks kļuva arvien garāks un garāks. Ļoti ceru, ka šis grūtais laiks ir aiz muguras. Tagad ar lielu apetīti gaidu katru treniņu, katru spēli, katru iespēju iet laukumā. Brīzi, kuri citiem varbūt neko nenozīmē, man šobrīd ir lielas svinības."

Šovakar CSKA aizvadīs spēli pret "Amkar" un tas būs komandas pēdējais mačs savā laukumā 2014. gadā. Sestdien "armijnieki" viesosies Kubaņā, bet nākamtrešdien UEFA Čempionu līgas spēle Minhenē.

Izmantotie resursi:
Официальный сайт ПФК ЦСКА

  +3 [+] [-]

, 2014-12-02 15:59, pirms 9 gadiem
Ceru, ka pec iespejas atrak atgus formu, reali vienigais legionars, kurs spele laba kluba (Rudnevs, Sabala oficiali, Vanins, kurs pats rada klubu labu, esot labakais liga, bet tomer nekas tads masivs) labi spele (Rudnevs, kad dod izdevibu, Vanins) un nedirn vislaik uz solina (Vanins), ka ari kas spej spelet labu futbolu izlase (Sabala, Vanins, Eduards Visnakovs ari normali spele sakuma). Vienigie, kas ir attiecami uz visiem ir Cauna un vrb Vanins, kurs gan omer nespele taja labakaja kluba.

  +4 [+] [-]

, 2014-12-02 16:18, pirms 9 gadiem
ZIWRAV rakstīja: Ceru, ka pec iespejas atrak atgus formu, reali vienigais legionars, kurs spele laba kluba (Rudnevs, Sabala oficiali, Vanins, kurs pats rada klubu labu, esot labakais liga, bet tomer nekas tads masivs) labi spele (Rudnevs, kad dod izdevibu, Vanins) un nedirn vislaik uz solina (Vanins), ka ari kas spej spelet labu futbolu izlase (Sabala, Vanins, Eduards Visnakovs ari normali spele sakuma). Vienigie, kas ir attiecami uz visiem ir Cauna un vrb Vanins, kurs gan omer nespele taja labakaja kluba.
Lielāku murgojumu grūti uzrakstīt!

  -1 [+] [-]

, 2014-12-02 16:42, pirms 9 gadiem
aleksiis2 rakstīja: Lielāku murgojumu grūti uzrakstīt!
ahaha

  -1 [+] [-]

, 2014-12-02 20:11, pirms 9 gadiem
Cauņam veiksmi, bet visticamāk CSKA uz nakamo sezonu viņš nepaliks... RFPL pamainija limitu, tagad var būt tikai 10 legijneri pieteikumā!

  -1 [+] [-]

, 2014-12-02 22:11, pirms 9 gadiem
Chlenix1 rakstīja: Cauņam veiksmi, bet visticamāk CSKA uz nakamo sezonu viņš nepaliks... RFPL pamainija limitu, tagad var būt tikai 10 legijneri pieteikumā!
Cauņa ne tuvu nav sliktākais no leģionāriem! Paskaties pēdējo CSKA spēli

  -1 [+] [-]

, 2014-12-02 23:17, pirms 9 gadiem
Zelta sietiņš rakstīja: Cauņa ne tuvu nav sliktākais no leģionāriem! Paskaties pēdējo CSKA spēli
Bet nav arī kautkas īpašs... CSKA 100% leg. vietu aizņems Fernandes Natho Vernbloom Eremenko Tošičs Milanovs Musa Doumbia + vēl Elm, bet viņam problēmas ar veselību... 8/9 vietas ir aizņemtas + vēl īrē spēlē paris legu... tapēc domāju kā Cauņa aizies! Diemžēl protams.. Man kā CSKA fanam īpaši patīkami kad latvietis kāds tur spēlē...

     [+] [-]

, 2014-12-02 23:48, pirms 9 gadiem
aleksiis
ah es vnk saku kaut ko rakstit, tad saku runat ar draugu un isti nedomaju, vnk kaut ko spaidiju un beigas bija slinkums dzest, vnk postoju un viss

     [+] [-]

, 2014-12-02 23:52, pirms 9 gadiem
Chlenix, es nu loti apsaubu, ka Doumbia paliks, daudzi Premjerligas klubi uz vinu skatas, apsaubu, ka vins izvelesies Krieviju prieksa Anglijai + tas nav Zenit kas vinam spes piebazt kabatas pilnas naudu, Anglija maksas vairak

     [+] [-]

, 2014-12-03 08:58, pirms 9 gadiem
ZIWRAV nu labi, Doumbia aizies, bet viņa vietã 100% atnãks cits legs vai pat divi...