Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

BATE līdzjutēji Dubru atzīst par trešo labāko spēlētāju septembrī

Krišs Upenieks

BATE līdzjutēji Dubru atzīst par trešo labāko spēlētāju septembrī
Kaspars Dubra savā pirmajā Čempionu līgas spēlē pret slaveno meksikāni Čičarito
Foto: Fcbate.by

Kā jau ierasts, Baltkrievijas čempiones BATE līdzjutēji katru mēnesi nosaka komandas labāko futbolistus. Jau ceturto reizi šajā sezonā mēneša balvu ieguvis Nemanja Milunovičs, bet Latvijas centra aizsargam sanācis trešais labākais reitings.

Milunovičs ir Kaspara Dubras kolēģis centra aizsardzības pozīcijā, tādējādi līdzjutēji visvairāk novērtējuši tieši aizsargu darbu. Nemanja šādu atzinību izpelnījās arī aprīlī, jūnijā un jūlijā.

Reģistrētiem kluba oficiālās mājaslapas lietotājiem ir iespēja novērtēt spēlētāju sniegumu pēc katra mača, bet mēneša beigās komandas pārstāvji nosaka vidējo aritmētisko rādītāju, tādējādi arī noskaidrojot, kurš tad pēc līdzjutēju domām konkrētajā mēnesis ir bijis labākais.

Kasparam šis koeficients bija 7,26, un viņš trešo vietu dala ar komandas vārtsargu Sergeju Černiku. Otrais labākais rādītājs (7,9) labās malas uzbrūkošajam pussargam Igoram Stasevičam, bet centra aizsargam Milunovičam izdevās no līdzjutējiem iekrāt 8,23.

Septembrī Dubra aizvadīja piecas pilnas spēles, no kurām divas UEFA Čempionu līgā un trīs Baltkrievijas Premjerlīgā.

Izmantotie resursi:
Новости клуба » Инфоцентр » Официальный сайт » ...

  +2 [+] [-]

, 2015-10-02 14:13, pirms 9 gadiem
Jāparāda kā latvieši prot balsot par savējiem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2015-10-02 14:33, pirms 9 gadiem
Vislabaakais, ka BATE iekljuvusi Eirokausu grupu turniiros 7. reizi pedeejaas 8 sezonaas un ne reizi grupu turniiros nav palikusi bez punktiem Visu cienju shim klubam

  +1 [+] [-]

, 2015-10-02 14:46, pirms 9 gadiem
Dubra spēlē pārliecinoši, bet trūkst pieredzes. CL skautu ir kā kurkuļu dīķī, un vēl pāris veiksmīgas spēles un līgumu labā līgā nebūs problēmu dabūt.

  +6 [+] [-]

, 2015-10-02 14:47, pirms 9 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Vislabaakais, ka BATE iekljuvusi Eirokausu grupu turniiros 7. reizi pedeejaas 8 sezonaas un ne reizi grupu turniiros nav palikusi bez punktiem Visu cienju shim klubam
Vēl lābāk, ka vienreiz tur iekļūt viņiem patraucēja tieši Dubras iepriekšējais klubs.

     [+] [-]

, 2015-10-02 14:55, pirms 9 gadiem
donkey rakstīja: Vēl lābāk, ka vienreiz tur iekļūt viņiem patraucēja tieši Dubras iepriekšējais klubs.
Cempionu liigaa patrauceeja, bet BATE iekljuva Eiropas liigas grupu turniiraa tajaa sezonaa
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja