Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Regbija Pasaules kausā zināmi ceturtdaļfinālu pāri

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Regbija Pasaules kausā zināmi ceturtdaļfinālu pāri
Braiens O'Driskolls
Foto: PA Wire/Scanpix

Šodien Jaunzēlandē ar četrām spēlēm noslēdzās regbija Pasaules kausa grupu turnīra izspēle, noskaidrojot ceturtdaļfināla pārus.

A grupā pirmo vietu ar Kanādas sagraušanu (79:15) apstiprināja turnīra saimniece Jaunzēlande, kas cīņā par iekļūšanu pusfinālā spēkosies ar Argentīnu, kas ieņēma 2. vietu B grupā. Šīs grupas uzvarētāja Anglija ceturtdaļfinālā tiksies ar Franciju.

Potenciāli aizraujošs solās būt Īrijas un Velsas duelis. Īri šodien izcīnīja ceturto uzvaru četros mačos, ar 36:6 pieveicot Itāliju. Pēc pirmā puslaika īri bija vadībā ar 9:6, taču otrajā puslaikā spēja apliecināt savu pārākumu, veicot vairākus piezemējumus. Divi piezemējumi Kīta Ērla kontā, kuram šodien, starp citu, dzimšanas diena.

C grupā otro vietu ieņēma Austrālija, kas ceturtdaļfinālā spēkosies ar DĀR. Šī spēle, tāpat kā Īrijas un Velsas duelis, solās būt gana spraiga. Pirmie divi ceturtdaļfināli notiks sestdien, 8. oktobrī, bet pārējie divi – dienu vēlāk. Čempionu vārdus uzzināsim 23. oktobrī.

Pasaules kauss Jaunzēlandē

Ceturtdaļfinālu pāri

DatumsSpēle
08.10.Īrija – Velsa
08.10.Anglija – Francija
09.10.DĀR – Austrālija
09.10.Jaunzēlande – Argentīna

Izmantotie resursi:
Official RWC 2011 Site - Home

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-10-02 17:15, pirms 13 gadiem
DĀR- Austrālijas spēle būs kā fināls pirms fināla. Jaunzēlandei arī diez vai būs pastaiga pret Argentīnu. Abas pārējās arī īsti derbiji, neviens nepiekāpsies. Katrā ziņā ļoti interesantas spēles solās būt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-10-02 20:42, pirms 13 gadiem
interesanti pāri sakrituši 4 dienvidu puslodas savā starpā plēsīsies tāpat, kā 4 ziemeļu puslodes komandas. Man jau liekas ka pusfinālos tiks Anglija, DĀR, Īrija un protams All Blacks. Jo Francija protams stipra, bet nu sniegums galīgi nekāds- ne pret Tongu ne Japānu, Austrālija- ar šitik vāju realizāciju nekas dižs nespīd, Īri liekas sīkstāki par velsiešiem un protams Jaunzēlande paliek Jaunzēlande.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja