Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Atgriežas Maslovskis, pievienojas G. Sprukts – čempione "Mogo" būvē uzbrukumu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Atgriežas Maslovskis, pievienojas G. Sprukts – čempione "Mogo" būvē uzbrukumu
Rūdolfs Maslovskis. Foto: HK "Mogo"

Sestdien ar fināla atkārtojumu starp "Mogo"/LSPA un "Zemgali"/LBTU startēs "Optibet" hokeja līgas jaunā sezona. Latvijas abas spēcīgākās komandas sezonas pieteikumā iekļāvušas vairākus jaunus spēlētājus.

Par Kristapa Sotnieka pievienošanos Latvijas čempionei "Mogo"/LSPA tika vēstīts jau iepriekš. Vārtsargu līnijā cīnīsies Arginto Milbergs, kurš pagājušajā sezonā sargāja "Kurbada" vārtus. Salīdzinot ar zelta sezonu, uzbrukumā klāt nākuši Rūdolfs Maslovskis un Gatis Sprukts.

29 gadus vecais Maslovskis "Mogo" pārstāvējis jau iepriekš, bet pagājušajā sezonā spēlēja Vācijas trešajā līgā, 37 spēlēs iekrājot 41 punktu. 28 gadus vecais Sprukts iepriekšējās divas sezonas pavadījis Francijas otrās līgas klubā "Cholet", otrajā sezonā arī būdams komandas rezultatīvākais spēlētājs ar 35 punktiem 26 spēlēs.

"Zemgales" pieteikumā iekļauts vārtsargs Aksels Ozols, kurš pagājušajā sezonā spēlēja Kvebekas Junioru hokeja līgā (QMJHL) un pārstāvēja Latvijas U20 izlasi, kā arī aizsargs Roberts Kaļķis, kurš pēc koledžas absolvēšanas spēlēja Somijas otrajā un Francijas spēcīgākajā līgā. Kaļķis pavasarī līdz pēdējam kandidēja uz vietu Latvijas izlasē.

     [+] [-]

, 2024-09-02 17:33, pirms mēneša
Lieliski, ka autors novērš maldus par Spruktu virsrakstā. Vēlētos arī rakstu par īsto, izcilo Jāni Spruktu, kurš šobrīd plosa Beļģijas līgu.

     [+] [-]

, 2024-09-02 18:35, pirms mēneša
kapteiniz rakstīja: Lieliski, ka autors novērš maldus par Spruktu virsrakstā. Vēlētos arī rakstu par īsto, izcilo Jāni Spruktu, kurš šobrīd plosa Beļģijas līgu.
Tad jau arī par HC Porto būtu interesanti palasīt.

     [+] [-]

, 2024-09-02 19:51, pirms mēneša
Zēl tikai ka līga nebūvējas...

     [+] [-]

, 2024-09-02 19:52, pirms mēneša
Interesanti, cik viniem tur vacija, fancijaa bija algas.

     [+] [-]

, 2024-09-02 20:28, pirms mēneša
Kaļķis jau gandrīz aizbrauca uz PČ.

     [+] [-]

, 2024-09-02 21:04, pirms mēneša
Varēja arī bez šī pundura iztikt.

     [+] [-]

, 2024-09-02 21:16, pirms mēneša
Curtiys rakstīja: Interesanti, cik viniem tur vacija, fancijaa bija algas.
vacija oberliga standarta maksa 500Eur nedela un bonusa dzivoklis un maza masina
francija otraja liga neko gandriz vispar nemaksa.augstakaja liga algas labakajiem , kuri spele grenoble vai ruana ir 3500/4500EUR robezas, parejiem liga un standarta alga augstakaja francijas liga 1500/2500 , kadam komandas liderim ari 3000, bet ta nav ikdiena

  -1 [+] [-]

, 2024-09-02 22:13, pirms mēneša
Curtiys rakstīja: Zēl tikai ka līga nebūvējas...
Domāju, ka Latvijas hokeja čempionāts ir jābūvē no jauna un, kā pamats jāņem JAHL līgas sakārtošana, lai tur spēlē 20+ komandas, ja pašvaldība var atļauties to pavilkt. Pēdējo reizi uz kādu Latvijas hokeja čempionāta spēli biju, kad ripu dzneāja tādi Niks/Briks un Lido/Nafta un Juniors/Esamika Rīgas sporta pilī. Šogad HK Ventspils pievienosies JAHL - vismaz uz vienu mājas spēli Ventspilī noteikti aiziešu paskatīties.

     [+] [-]

, 2024-09-03 07:33, pirms mēneša
Ambrē rakstīja: Domāju, ka Latvijas hokeja čempionāts ir jābūvē no jauna un, kā pamats jāņem JAHL līgas sakārtošana, lai tur spēlē 20+ komandas, ja pašvaldība var atļauties to pavilkt. Pēdējo reizi uz kādu Latvijas hokeja čempionāta spēli biju, kad ripu dzneāja tādi Niks/Briks un Lido/Nafta un Juniors/Esamika Rīgas sporta pilī. Šogad HK Ventspils pievienosies JAHL - vismaz uz vienu mājas spēli Ventspilī noteikti aiziešu paskatīties.
Sen to atbalstu ,ka visos komandu sporta veidos spēlē jaunieši un juniori ,kuriem apmaksā treniņus un ēdināšanu un transportu.Bet pārējie ,vai nu dodas uz ārzemēm,vai spēlē savam priekam par savu naudiņu.Nav vērts uzturēt profesionālus klubus kuros jāiegulda priekš mūsu valsts liela nauda.

     [+] [-]

, 2024-09-03 10:19, pirms mēneša
coffijs rakstīja: Nav vērts uzturēt profesionālus klubus kuros jāiegulda priekš mūsu valsts liela nauda.
To jau pašu klubu saimnieki izlems, ir vai nav vērts uzturēt.
Katram savi hobiji un savas iegribas, kur un kā tērēt savu naudu.
Neviens nevar liegt tādiem Mogo, Prizmai vai Kurbadam uzturēt to, ko viņi paši vēlas (vai kādā brīdī vairs nevēlas) uzturēt.