Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Ābols turpinās trenēt "Zemgali"/LBTU

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Ābols turpinās trenēt "Zemgali"/LBTU
Artis Ābols. Foto: HK Zemgale/LBTU

Hokeja klubs "Zemgale"/LBTU paziņojis galvenos trenerus Jelgavas sistēmas visu vecumu komandām. "Optibet" hokeja līgas sudraba medaļnieci turpinās trenēt Artis Ābols.

"Zemgale" 2022. un 2023. gadā pirmo un otro reizi vēsturē izcīnīja zeltu, bet pagājušajā sezonā vajadzēja samierināties ar zaudējumu finālā un sudraba medaļām, piecu spēļu sērijā piekāpjoties "Mogo"/LSPA.

Artis Ābols jelgavniekus vada kopš 2020. gada, un visās sezonās "Zemgale" sasniegusi vismaz finālu (divi zelti un divi sudrabi).

Uz Eiropas skatuves "Zemgale" aizvadītajā sezonā sasniedza Kontinentālā kausa trešo kārtu, pirmajā mačā ar 3:1 pieveica mājinieci Grenobli, bet sekoja zaudējumi pret Kārdifas "Devils" un Astanas "Nomad", paliekot aiz fināla barjeras.

Par Jelgavas U14 un U9 komandu galveno treneri kļuvis Deniss Vilmans, kurš šogad pabeidza studijas Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmiju. Vilmans aizvadītajā sezonā "Zemgales" rindās piedalījās septiņās regulārās sezonas spēlēs, tiekot pie četriem punktiem, un deviņos playoff mačos, gūstot piecus punktus.

Nākamajā "Optibet" hokeja līgas sezonā startēs tikai septiņas komandas.

Izmantotie resursi:
https://hkzemgale.lv/apstiprinati-k...



     [+] [-]

, 2024-07-02 10:48, pirms 5 dienām
Pozitīvi. Tikai čempis gan būs švaks. Būs vēl zemāka interese skatītājiem.