Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Sāk iezīmēties vicečempiones "Zemgales" sastāva aprises

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Sāk iezīmēties vicečempiones "Zemgales" sastāva aprises
Kristaps Roķis. Foto: HK Zemgale/LBTU

Latvijas vicečempione hokejā "Zemgale"/LBTU pēdējo dienu laikā paziņojusi, ka komandā paliks vārtsargs Mariuss Bajaruns-Galejs un uzbrucēji Kristaps Roķis un Kristiāns Zelts. Jelgavniekiem pievienojies arī gados jaunais vārtsargs Patriks Plūmiņš.

16 gadus vecais Patriks Plūmiņš pagājušajā sezonā sargāja "Zemgales" U16 komandas vārtus Somijas čempionātā un tika atzīts par turnīra labāko vārtsargu, bet tagad pievienojies Latvijas čempionātā spēlējošajai komandai.

22 gadus vecais Mariuss Bajaruns-Galejs sargāja jelgavnieku vārtus arī pagājušajā sezonā. Regulārā čempionāta ietvaros viņš 25 spēlēs tika galā ar 91,0% metienu, bet gan izslēgšanas spēlēs, gan Kontinentālajā kausā treneru korpuss vairāk uzticējās Rihardam Cimermanim, kurš pirms sezonas jau bija kāris slidas uz nagliņas un kļuvis par komandas vārtsargu treneri.

Kristaps Roķis pagājušajā sezonā 32 spēlēs izcēlās ar 12 vārtiem un astoņām piespēlēm, bet Kristiāns Zelts 23 mačos iekrāja 11+11.

  +2 [+] [-]

, 2024-07-25 16:19, pirms mēneša
Vēl viens iemesls, kapēc Zemgale ir mana mīļākā komanda - viņi ir vienīgie kas nodarbojas ar sakarīgu mārketingu, un tas ir ārkārtīgi svarīgi.... Skatīsimies patiesībai acīs - OHL nekad nebūs Eiropas top līga. Baltijā ir tik cilvēku cik ir, un ir jāspēlē ar tām kārtīm kādas ir. BET. Efektīvs mārketings spēj dubultot apmeklējumu/pārdotās biļetes un ir GALVENAIS faktors, lai popularizētu līgu. Zemgale ir malači - iepriekšējā sezonā katru dienu kaut ko redzēju sociālajos medijos no viņiem. Piesaistīti spēlētāji, fanu atribūtika, mākslinieku uzstāšanās Jelgavas hallē utt. Vel Kurbads (RIP) kaut ko tādu darīja. Visām pārējām komandām - kauns, ka nekustinat pat pirkstiņu, lai padarītu savu komandu simpātiskāku un galvenokārt - nopelnītu vairāk! Kaut vai noalgojat kādu studentu, kurš jums ik pa laikam uztur medijus kārtībā!

     [+] [-]

, 2024-07-25 19:17, pirms mēneša
Misters Spirts rakstīja: Vēl viens iemesls, kapēc Zemgale ir mana mīļākā komanda - viņi ir vienīgie kas nodarbojas ar sakarīgu mārketingu, un tas ir ārkārtīgi svarīgi.... Skatīsimies patiesībai acīs - OHL nekad nebūs Eiropas top līga. Baltijā ir tik cilvēku cik ir, un ir jāspēlē ar tām kārtīm kādas ir. BET. Efektīvs mārketings spēj dubultot apmeklējumu/pārdotās biļetes un ir GALVENAIS faktors, lai popularizētu līgu. Zemgale ir malači - iepriekšējā sezonā katru dienu kaut ko redzēju sociālajos medijos no viņiem. Piesaistīti spēlētāji, fanu atribūtika, mākslinieku uzstāšanās Jelgavas hallē utt. Vel Kurbads (RIP) kaut ko tādu darīja. Visām pārējām komandām - kauns, ka nekustinat pat pirkstiņu, lai padarītu savu komandu simpātiskāku un galvenokārt - nopelnītu vairāk! Kaut vai noalgojat kādu studentu, kurš jums ik pa laikam uztur medijus kārtībā!
Jā, piekrītu, pārējiem mārketings švaks. Bet komandu identitāte arī pieklibo. Kurš normāls cilvēks pirktu kaut kādu Mogo kreklu, cepurīti vai jebko tamlīdzīgu. Manuprāt komandu nosaukumiem jābūt neatkarīgiem no unzņēmumu nosaukumiem, lai fanu atribūtika kādam interesētu. Izņēmums ir Kurbads, bet visādi Mogo un SMS Kredīti nekam neder. Labi, uzsveram, ka tas ir galvenais vai pat vienīgais sponsors, bet tieši tādēļ man nav bijusi interese iet uz Mogo spēlēm, kuras man atrodas ļoti tuvu.

     [+] [-]

, 2024-07-26 10:26, pirms mēneša
Pievienojos iepriekšējiem komentāriem. Vēl gribētu piebilst, ka simpatizē junioru komandas spēlētāju mērķtiecīga celšana uz augšu. Plūmiņš top vārtsargs Mestis U16 un lūk, solis uz augšu. Tā būtu jāstrādā visiem mūsu klubiem. Kādreiz Liepāja bija īsta jauno hokejistu kalve. Žēl, ka vēl aizvien nespēj savākt līdzekļus, lai atgrieztos augstākajā līmenī.
Čempis gan šogad pavisam bēdīgs varētu būt. Gāzenieks tik par izlases spēlēm domā, kā čekista arēnā biļetes pārdot.