Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Video: Astafjevs: "Augustā nedrīkstam zaudēt punktus, jāuzvar visās spēlēs"

Elmārs Pēterāns
Elmārs Pēterāns
SMScredit.lv futbola Virslīgā šodien "Jelgava" viesos ar 3:2 pārspēja "Skonto", visus trīs vārtus gūstot jau pirmajā puslaikā. Sportacentrs.com piedāvā pēcspēles preses konferenci ar abu komandu galvenajiem treneriem Tamazu Pertiju "Skonto" un Vitāliju Astafjevu "Jelgava".
Vērtējums:

  +4 [+] [-]

, 2015-08-02 23:51, pirms 9 gadiem
Kaa var nenoskanjoties, ja speelee ar tiesho konkurentu par medaljaam?

  +2 [+] [-]

, 2015-08-03 09:10, pirms 9 gadiem
Pertijs ir klauns, kurš kropļo LV pilsoņu uzvārdus. Saka nevis Bērenfelds, bet Berenfeld. Tas pats varinats, kas gadījās kādam citam ar "Rudnev" tā vietā, ka jābūt "Rudņevs". Tāpēc arī esmu morāli tiesīgs teikt nevis "Pertija", bet gan "Pertijs", kas patiesībā nav korekti.

  -2 [+] [-]

, 2015-08-03 11:00, pirms 9 gadiem
tādi UKAČAKAS no futbola saprit tik vien, kā apzākāt citus, neskatoties no tautības......Zini latviešu sieriņ, ka Pertija pašlaik viennozīmīgi labākais treneris Latvijas virslīgā.....

  +1 [+] [-]

, 2015-08-03 11:13, pirms 9 gadiem
Labākais treneris virslīgā
Klauns un nekas vairāk - tikai tukši melst māk un neko vairāk - pret viņu nav nekādas cieņas kā vīrieti (kurš nemāk turēt vārdu) un cilvēku, nemaz nerunājot par to kā pret futbola "speciālistu"!

     [+] [-]

, 2015-08-03 14:17, pirms 9 gadiem
Jūtams, ka Skonto šobrīd ir bedrē. Ja reiz finansiālās problēmas ir atgriezušās un spēlētāji algas nesaņem, tad tā bedre var tikai padziļināties. 2-9 Debrecenā, garais ceļš ar autobusu un atteikšanās no čārterreisa kopā ar Jelgavu taupības nolūkos jau lika domāt par problēmām komandas iekšienē, bet tagad to atzīst arī pats Pertija. Cerēsim, ka Skonto atkopsies un atgriezīsies uz uzvaru takas, bet, ja Tamazam neizdosies "atdzīvināt" savus spēlētājus, tad skaidrs, ka cīņa par trijnieku būs ļoti grūta. Liepāja un Jelgava ir ļoti motivētas cīnīties par medaļām, kamēr FKV ar Pučinski pēc Eirokausu fiasko arī šķiet nedaudz pagrimuši. Tā komanda, kura no šīm spēs ātrāk psiholoģiski mobilizēties arī izcīnīs medaļas.