Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2896, Did:0, useCase: 3

Apstājas broky un "FaZe" astoņu uzvaru sērija, būs jāspēlē Dalasas 1/4 finālā

Rolands Eliņš

Apstājas broky un "FaZe" astoņu uzvaru sērija, būs jāspēlē Dalasas 1/4 finālā
Helvijs broky Saukants. Foto: HLTV

Datorspēles CS:GO turnīrā "IEM Dallas" Latvijas esportista Helvija broky Saukanta pārstāvētā "FaZe Clan" komanda ar 1:2 piekāpās Somijas ENCE, attiecīgi izslēgšanas spēles sāks no ceturtdaļfināla kārtas.

Izcilu gada pirmo pusi aizvadošā "FaZe" komanda bija uzvarējusi astoņās spēlēs pēc kārtas, šajā laikā iegūstot "Major" titulu. Zaudējumu "FaZe" nebija cietusi kopš "Major" pirmās kārtas, kad 14. maijā piekāpās ENCE komandai, un tieši ENCE arī šo uzvaru sēriju apturēja, aizvadītajā naktī uzvarot A apakšgrupas augšējā zara finālā.

Šī uzvara ļāva ENCE uzreiz iekļūt pusfinālā, kamēr "FaZe" būs jāspēlē ceturtdaļfinālā. Tas ir paredzēts naktī uz ceturto jūniju, pusstundu pēc pusnakts pēc Latvijas laika, un tajā "FaZe" spēlēs pret ASV organizācijas "Cloud9" komandu, kas tikai nesen atgriezās CS:GO profesionālo sacensību apritē, pirms mēneša izpērkot visu sankcionētās Krievijas komandas "Gambit" sastāvu.

ENCE ir Somijā bāzēta komanda, kurā šobrīd spēlē trīs Polijas spēlētāji. Savstarpējā mačā "FaZe" uzvarēja pirmajā kartē "Mirage" ar 16:12, kam sekoja "FaZe" izvēlētā "Ancient" karte, taču tajā ar tādu pašu rezultātu pārāki bija pretinieki. Viss izšķīrās "Nuke" kartē, kurā ENCE bija vadībā ar 11:4 jau pirmajā puslaikā un uzvarēja ar 16:8.
broky spēli pabeidza ar statistiku 59:61 un reitingu 1.00, kas bija otrs labākais komandā.

Par iekļūšanu ceturtdaļā "FaZe" jau garantējusi prēmiju 10 tūkstošu dolāru apmērā. Pusfināla sasniegšana šo prēmiju dubultos, kamēr turnīra uzvarētāja saņems 100 tūkstošus.

Izmantotie resursi:
https://www.hltv.org/matches/235629...

     [+] [-]

, 2022-06-02 11:11, pirms 2 gadiem
Brokijs pa nullēm, ar tādu sniegumu Grand slam neizcīnīt.