Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Militau trāpa savos, "Barcelona" klasikā uzvar Madridē un pārtrauc neveiksmju joslu

Agris Suveizda

Militau trāpa savos, "Barcelona" klasikā uzvar Madridē un pārtrauc neveiksmju joslu
Eders Militau. Foto: Reuters/Scanpix

Par spīti neveiksmīgam nogrieznim un savainojumiem Spānijas Karaļa kausa pusfinālu ar uzvaru sākusi "Barcelona", kas grandu cīņā izbraukumā nosargāja uzvaru pār "Real Madrid" (1:0). Pusfināla atbildes spēles gaidāmas aprīļa sākumā.

• Pirmajā puslaikā pārsvars piederēja madridiešiem, taču mājinieki iesita savos vārtos. Eders Militau pēc Eduardo Kamavingas kļūdas apgrūtināja Franka Kesjē izgājienu viens pret vienu, taču Tibo Kurtuā atsistā bumba neveiksmīgā rikošetā no Militau ielidoja "Real Madrid" vārtos (0:1).

• Arī otrajā puslaikā madridieši viesu vārtus neieņēma, turklāt "Barcelona" bija ļoti tuvu 2:0 – uzmainītais un savainojumu sadziedējušais Ansu Fati nobloķēja komandas biedra Kesjē sitienu.

• "Real Madrid" visā spēlē izdarīja 13 sitienus, taču nevienu - mērķī.

• Ja mājinieki pēc Madrides derbija veica tikai divas izmaiņas pamatsastāvā (Kamavinga bija viena no tām), tad "Barcelona" pēc otrā zaudējuma pēc kārtas un savainojumiem izdarīja piecas izmaiņas, nomainot pat visu aizsardzības līniju.

• Savainojumu dēļ mājiniekiem nebija Deivida Alabas un Ferlāna Mendī, bet viesiem – Roberta Levandovska, Usmana Dembelē un Pedri.

• "Real Madrid" Spānijas čempionātā atpaliek par septiņiem punktiem un svētdien sarežģītā spēlē viesosies pie "Real Betis". 19. martā "Real Madrid" un "Barcelona" duelēsies arī Spānijas čempionātā.

Karaļa kausa pusfināls, 1. spēles

SpēleRezultātsVārtu guvēji
Real Madrid – Barcelona0:1 (0:1)Militau 26'(s.v.)
Osasuna – Athletic Bilbao1:0 (0:0)Ezalzulī 47'

  -1 [+] [-]

, 2023-03-03 00:03, pirms 2 gadiem
"Eders Militau pēc Eduardo Kamavingas kļūdas apgrūtināja Franka Kesjē izgājienu viens pret vienu, taču Marka Andrē ter Stēgena atsistā bumba neveiksmīgā rikošetā no Militau ielidoja "Real Madrid" vārtos" - bro, sho labaak salabot
kursh buutu domaajis, ka Barca 2/3 speeles kaa kaut kaads Getafe vai ATM noparkos autobusu un seedees tajaa. ja nebuutu tik daudz traumu un noguruma, vareetu pat palamaat Xavi.

     [+] [-]

, 2023-03-03 00:05, pirms 2 gadiem
555 rakstīja: bro, sho labaak salabot
Paldies, tagad ir Tibo

  -1 [+] [-]

, 2023-03-03 00:10, pirms 2 gadiem
555 rakstīja: "Eders Militau pēc Eduardo Kamavingas kļūdas apgrūtināja Franka Kesjē izgājienu viens pret vienu, taču Marka Andrē ter Stēgena atsistā bumba neveiksmīgā rikošetā no Militau ielidoja "Real Madrid" vārtos" - bro, sho labaak salabot
kursh buutu domaajis, ka Barca 2/3 speeles kaa kaut kaads Getafe vai ATM noparkos autobusu un seedees tajaa. ja nebuutu tik daudz traumu un noguruma, vareetu pat palamaat Xavi.
Kāpēc? Ja Real neļauj ieskrieties, tad pret zemajiem blokiem no viņiem nekā īpaša nav. Crosso tik iekšā bez nekādas jēgas.
Manuprāt, Xavi apspēlēja Ančeloti, vismaz pagaidām...
Un Araujo nereāls, vēl mazliet un, manuprāt, nebūtu par skaļu teikt, ka labākais aizsargs pasaulē.

     [+] [-]

, 2023-03-03 00:13, pirms 2 gadiem
Jāsaka, ka Xavi man pāris dienu laikā from zero to hero. Ja spēlē pret Almeria viņš izvēlējās maksimāli stulbu krosu taktiku kura pilnīgi neko nedeva, tad šovakar saķīmiķoja tā, ka izspieda no pieejamā sastāva tuvu maksimumam. Acīmredzami Anceloti tā arī līdz galam nesaprata, kā cīnīties ar pieciem aizsargiem, šķiet kaut ko tādu savā garajā līdzjutēja karjerā neatminos.
Protams Buskets, Torres un arī Rafinja ar Gavi nospēlēja ne īpaši, bet to arī varēja gaidīt, sevišķi no pirmajiem diviem.
PS. Protams Fati izcēlās, saglabājot nedaudz intrigu arī uz otru spēli, bet nu tik neveiksmīgi nospēlēt ir jāprot 🤦‍♂️

     [+] [-]

, 2023-03-03 00:13, pirms 2 gadiem
Atsitās,cerams ka līdz atbildes spēlei būs ar savainotie atpakaļ,jo nu izskatījās it kā visu spēli spēlētu mazākumā.
Kunde un Alonso droši šo spēli varēs rādīt saviem mazbērniem,kā vienu no savas karjēras labākajām.

     [+] [-]

, 2023-03-03 00:14, pirms 2 gadiem
emgape rakstīja: Kāpēc? Ja Real neļauj ieskrieties, tad pret zemajiem blokiem no viņiem nekā īpaša nav. Crosso tik iekšā bez nekādas jēgas.
Manuprāt, Xavi apspēlēja Ančeloti, vismaz pagaidām...
Un Araujo nereāls, vēl mazliet un, manuprāt, nebūtu par skaļu teikt, ka labākais aizsargs pasaulē.
tas, ka apspeeleeja, ir labi, bet veids, kaadaa, tomeer ne paaraak. var jau buut, ka presings 1.puslaikaa panjeema visus speekus, redzees, kas buus briivdienaas.

     [+] [-]

, 2023-03-03 00:19, pirms 2 gadiem
Jānoskatās ierakstā atkal kā MU izsita Barsu. Ka tik Xavi neklust par Konti numur 2 kurš spid nacionalajos cempionatos, bet neko nevar izdarit Cempionu līgā.

     [+] [-]

, 2023-03-03 00:22, pirms 2 gadiem
Xavi ir ļoti labs treneris, pagaidām traucē tas, ka viņš ir arī uzticams draugs… Ļoti ceru, ka Buskets, Roberto un Alba kaut kādu iemeslu dēļ tomēr pametīs komandu un tad Xavi pilnībā varēs izmantot savu potenciālu.

     [+] [-]

, 2023-03-03 00:27, pirms 2 gadiem
Rubentus rakstīja: Jānoskatās ierakstā atkal kā MU izsita Barsu. Ka tik Xavi neklust par Konti numur 2 kurš spid nacionalajos cempionatos, bet neko nevar izdarit Cempionu līgā.
Paskaties labāk šo https://youtu.be/Jeiu7y-a220 !!

  -1 [+] [-]

, 2023-03-03 00:30, pirms 2 gadiem
555 rakstīja: tas, ka apspeeleeja, ir labi, bet veids, kaadaa, tomeer ne paaraak. var jau buut, ka presings 1.puslaikaa panjeema visus speekus, redzees, kas buus briivdienaas.
Ko tad tu gribēji no komandas,kas spēlēja praktiski bez uzbrukuma. Rafinja,Torress un Fati neskaitās!!_

     [+] [-]

, 2023-03-03 07:51, pirms 2 gadiem
filguds rakstīja: Paskaties labāk šo https://youtu.be/Jeiu7y-a220 !!
Es United fans.

     [+] [-]

, 2023-03-03 07:52, pirms 2 gadiem
filguds rakstīja: Ko tad tu gribēji no komandas,kas spēlēja praktiski bez uzbrukuma. Rafinja,Torress un Fati neskaitās!!_
Beidz attaisnoties dzērāj!