Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

''Bruins'' atspēlē trīs vārtu deficītu pret ''Capitals'', ''Flames'' iemet no savas laukuma puses

Jānis Vītols
Jānis Vītols

''Bruins'' atspēlē trīs vārtu deficītu pret ''Capitals'', ''Flames'' iemet no savas laukuma puses
Deivids Pastrnaks atzīmē vārtu guvumu. Foto: AP Photo/Nick Wass/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā šodien notika pieci mači. Bostonas ''Bruins'' otrās trešdaļas vidū atradās iedzinējos ar 0:3, bet spēja atspēlēties un uzvarēt Vašingtonas ''Capitals'' vienību ar 5:3. Kalgarī ''Flames'' uzbrucējs Kristofers Tanevs guva vārtus no savas laukuma puses, kas ļāva sākt atspēlēšanos pret Vinipegas ''Jets'', uzvarot pēcspēles metienos ar 4:3. Uzvaras šonakt izcīnīja arī Monreālas ''Canadiens'' un Tampabejas ''Lightning''.

Šodien bija ieplānota Rūdolfa Balcera pārstāvētā Sanhosē ''Sharks'' spēle pret Vegasas ''Golden Knights'', bet šis mačs tāpat kā nākamais paredzētais komandu duelis pēc divām dienām tika atcelts, jo četri ''Golden Knights'' pārstāvji nonākuši pašizolācijā dēļ līgas COVID protokola.

Vašingtonas ''Capitals'' lūkojās izcīnīt savu ceturto uzvaru pēc kārtas, spēlējot pret Bostonas ''Bruins'' vienību. Spēles 28.minūtē Vašingtona panāca 3:0 vadību, bet, sākoties spēles otrajai daļai, iniciatīvu pārņēma Bostonas hokejisti, kas atlikušajā daļā guva piecus bezatbildes vārtus, uzvarot ar 5:3, pārtraucot ''Capitals'' trīs uzvaru sēriju.

Bostonai pa diviem rezultativitātes punktiem guva Davids Pastrņāks (2+0), Breds Maršāns (1+1) un Brendons Karlo (1+1), tikmēr Vašingtonas labā divas rezultatīvas piespēles Jakuba Vrāna kontā, jāpiemin, ka vārtus ''Capitals'' labā guva arī ilggadējais Bostonas ''Bruins'' kapteinis Zdeno Hāra.

Kalgari ''Flames'' pirmajā perioda atradās iedzinējos ar 0:2 pret Vinipegas ''Jets'', bet, pateicoties Kristofera Taneva kurioziem vārtiem no savas laukuma puses otrās trešdaļas ievadā, Kalgari vienība sāka pakaļdzīšanos. Trešā perioda 14.minūtē ''Flames'' izrāvās vadībā ar 3:2, bet divas minūtes pirms pamatlaika beigām Marks Šaiflī ar vārtu guvumu panāca neizšķirtu. Papildlaikā uzvarētājs netika noskaidrots, bet pēcspēles metienos veiksmīgāki izrādījās Kalgari spēlētāji, uzvarot visā mačā ar 4:3.

Uzvarētājiem divas rezultatīvas piespēles Elīass Lindholms, tikmēr Vinipegai ar trīs rezultatīvām piespēlēm izcēlās Bleiks Vīlers, bet pa diviem punktiem nopelnīja Kails Konors (2+0) un Marks Šaiflī (1+1)

Monreālas ''Canadiens'' šodien pārtrauca Vankūveras ''Canucks'' četru nezaudēto spēļu sēriju, uzvarot ar 6:2. Spēles pirmajā periodā Monreālas vienība iesāka pārliecinoši, iekrājot divu vārtu pārsvaru - 3:1. Otrajā periodā turpināja dominēt ''Canadiens'', kas pievienoja vēl trīs vārtus savā kontā. Trešajā periodā ''Canucks'' atspēlēja vienus vārtus, bet neko vairāk - 2:6.

Uzvarētājiem ar diviem vārtiem un rezultatīvu piespēli izcēlās aizsargs Džefs Petrijs, bet pa diviem punktiem ieguva Niks Suzuki (1+1) un Arturi Lehkonens (1+1), tikmēr vārtos Kerijs Praiss atvairīja 27 no 29 pretinieku metieniem.

Tampabejas ''Lightning'' jau otrā perioda astotajā minūtē atradās pārliecinošā vadībā pār Nešviles ''Predators'' ar 4:0. Trešā perioda sākumā ''Predators'' spēlētāji nedaudz pakutināja Tampabejas fanu nervus, atspēlējot divus vārtus pirmajās piecās minūtēs, bet ar to nepietika, jo ''Lightning'' vienība noturēja uzvaru ar 5:2. Jannī Gurdē uzvaru kaldināja ar diviem gūtiem vārtiem, bet komandas kapteinis Stīvens Stemkoss pievienoja gūtus vārtus un rezultatīvu piespēli.

NHL spēļu rezultāti

KomandasRez.
Canadiens – Canucks6:2
Rangers – Penguins3:1
Lightning – Predators5:2
Capitals – Bruins3:5
Jets – Flames3:4 PM
Sharks – Golden KnightsAtcelta

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

     [+] [-]

, 2021-02-02 09:20, pirms 3 gadiem
Nu redz, nav ko dažiem labiem nīst Elvi, kļūdās arī Vezina balvas ieguvējs