Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Pārkāpumu dēļ aptur SKA halles darbību, tuvākā mājas spēle - pirmdien pret Rīgas "Dinamo"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Pārkāpumu dēļ aptur SKA halles darbību, tuvākā mājas spēle - pirmdien pret Rīgas "Dinamo"
Sanktpēterburgas SKA. Foto: Peter Kovalev/TASS/Scanpix

Krievijas varasiestādes pieņēmušas lēmumu apturēt Kontinentālās hokeja līgas kluba Sanktpēterburgas SKA halles darbību. Komandai tuvākais mājas mačs paredzēts 7. decembrī pret Rīgas “Dinamo”.

“Masu pasākumi pašreizējā situācijā ir nepieņemami,” šodien paziņoja Anna Popova, kura ir Rospotrebnadzor vadītāja. Tas ir federālais dienests, kas rūpējas par sanitāri epidemioloģiskās labklājības nodrošināšanu. Lēmums pieņemts pēc tam, kad Sanktpēterburgas hallē tika sarīkots krievu repera Basta koncerts.

Lai gan koncertam vajadzēja notikt saskaņā ar visiem Covid-19 ierobežošanas noteikumiem, publicētajos video redzami cilvēki bez maskām, kuri neievēro sociālo distancēšanos. Drīz pēc tam halle sāka atcelt tuvākos koncertus.

Tiek vēstīts, ka Sanktpēterburgas “Ledus pils” būs ciet līdz 15. janvārim. Šajā laika posmā SKA paredzētas sešas mājas spēles. Tuvākajai no tām jānotiek pirmdien, 7. decembrī, kad Sanktpēterburgā plānota Rīgas “Dinamo” viesošanās. Piecas dienas vēlāk komandām jāspēlē Rīgā.

Izmantotie resursi:
https://www.fontanka.ru/2020/12/01/...

  +1 [+] [-]

, 2020-12-01 18:09, pirms 3 gadiem
Var paskatīties cik ļoti KHL ievēros savus izteikumus, ka spēles vairs nepārceļam. Ja neatradīs citu halli, tad SKA būtu jātiek pie tehniskajām zaudēm. Protams, ka kas tāds varētu notikt ir gandrīz tikpat mazticams, kā tas, ka Rīga pēkšņi uzvarēs visus pēc kārtas.

     [+] [-]

, 2020-12-02 05:46, pirms 3 gadiem
Nu tad lai dod arī SKA tehniskos zāģus! Bet... tā ir KHL... 😂