Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Entonijs: "Porziņģis un Taunss pēc dažiem gadiem būs NBA sejas"

Rolands Eliņš

Entonijs: "Porziņģis un Taunss pēc dažiem gadiem būs NBA sejas"
Kristaps Porziņģis pret "Timberwolves"
Foto: AP/Scanpix

Ņujorkas „Knicks” līderis Karmelo Entonijs aizvadītās nakts spēlē trāpīja izšķirošo metienu, taču pēcspēles intervijā atzina, ka jauno spēlētāju Kristapa Porziņģa un Karla Entonija Taunsa talants ir iespaidīgs un, turpinot iesākto, viņi abi pēc pāris gadiem kļūs par līgas simboliem.

„Šajā līgā Porziņģim un Taunsam ir lielas iespējas sasniegt maksimumu, viņu potenciāls ir milzīgs,” sacīja Karmelo Entonijs, kurš pret „Timberwolves” aizvadīja kārtējo nepārliecinošu maču, līdz pēdējās sekundēs ar precīzu pustālo nokārtoja „Knicks” uzvaru. „Jūs redzat, kā spēlē Taunss, un Kristaps kļūst labāks ar katru nākamo dienu. Viņi ir šajā līgā uz palikšanu, un domāju, ka pēc dažiem gadiem būs šīs līgas sejas.”

Porziņģis šajā mačā izcēlās ar 29 punktiem, kas bija vismaz divreiz vairāk nekā jebkuram citam „Knicks” spēlētājam, kamēr Taunss sarīkoja īstu šovu, gūstot 47 punktus un savācot 18 atlēkušās bumbas. Taunsam arī bija iespēja kļūt par mača varoni pēc Entonija metiena, taču „Timberwolves” pēdējā uzbrukumā bumba līdz viņam tomēr nenonāca.

„Viņš bija ļoti sarūgtināts par neveiksmīgo pēdējo uzbrukumu,” par Taunsu sacīja Porziņģis. „Es viņam pateicu, ka aizvadījis lielisku maču un lai paliek pie veselības, turpina spēlēt tikpat labi, un tiksimies atkal piektdien.” Pats Taunss savukārt pēcspēles intervijā atzina, ka ne tuvu nav aizvadījis perfektu maču, jo palaidis garām vairākas atlēkušās bumbas un netrāpījis dažus soda metienus (viņš trāpīja 17 no 20 – aut.p.).

„Mums nesanāca daudz spēlēt tieši vienam pret otru,” izteicās Porziņģis, kurš, neskatoties uz Žoakima Noā nespēlēšanu, daudz darbojās kā ceturtais numurs pret Žoržui Diengu. „Taču jāatzīst, ka Taunss bija patiešām agresīvs. Viņš devās caurgājienos, uzbruka no distances, prasīja bumbu postā. Viņš darīja visu. Mums bija problēmas apturēt viņu, taču esmu priecīgs, ka tikām pie uzvaras.”

Latviešu uzbrucējs arī atzina, ka gaida savu iespēju ar pēdējo sekunžu metienu izraut komandas uzvaru: „Paveikt to NBA spēlē vienmēr bijis mans sapnis. Biju tuvu tam pagājušajā sezonā Šarlotā. Taču mēs vienmēr cenšamies spēles beigās izvēlēties labāko variantu. Derikam Rouzam ir ļoti labs precīzo metienu procents spēles beigās. Karmelo ir acīmredzami spējīgs visu nokārtot pats. Mans laiks pienāks. Tas ir tas, ko vēlos paveikt pēc iespējas drīzāk.”

Iespēja Porziņģim var rasties jau pēc divām dienām, kad viņš pret Taunsu un „Knicks” pret „Timberwolves” tiksies atkārtoti, tikai šoreiz jau Ņujorkā.

Izmantotie resursi:
Knicks vs. Timberwolves - Game Recap - November...
Karl-Anthony Towns, Kristaps Porzingis put on a...

  +9 [+] [-]

, 2016-12-01 16:56, pirms 7 gadiem
Tieši tā ir jārunā par savas komandas izteiktu līderi!

  +7 [+] [-]

, 2016-12-01 17:23, pirms 7 gadiem
One Man Show! rakstīja: Tieši tā ir jārunā par savas komandas izteiktu līderi!
Kas tieši Tev nepatika spēlē no Melo , cik redzēju viņš meklēja diez gan bieži Kristapu un nevilka deķi tik traki kā citas naktis. ( diez gan komisks teikums no manis ) Un ar pēdējo metienu parādīja ,kurš pagaidām ir pirmā vijole!

  +3 [+] [-]

, 2016-12-01 17:43, pirms 7 gadiem
sasmeejos rakstīja: Kas tieši Tev nepatika spēlē no Melo , cik redzēju viņš meklēja diez gan bieži Kristapu un nevilka deķi tik traki kā citas naktis. ( diez gan komisks teikums no manis ) Un ar pēdējo metienu parādīja ,kurš pagaidām ir pirmā vijole!
Nē, pirmā vijole visu spēli vilka komandu. Tas, ka Entonijs var teikt izpirkās dēļ saviem grēkiem (un Rozīša), tas nepasaka to, ka viņš ir pirmā vijole. Pēdejās 3 spēlēs veterānam 16 no 60 ... Pat 21 gadu jauns džeks saprot, kad daudz ir par daudz. Bez tam, kautkā ar to visu KP pamanījās nošērot bumbu vairāk kā tavs pieminētais varonis.

Viss okey, viņš iemeta uzvarošo metienu. Man piemēram liekas, ka tas ir pilnīgi nekas. Nekāda spiediena. Neiemet - OT. Savādāk ir tad, ja komanda ir iedzinējos. Panākt OT vai uzvarēt ir pavisam kas cits. Nevajag te glorificēt Melo.

Viņš ir veterāns. Ja Kobe tika grauzts par to, kā spēlēja, tad Entonijs ir vēl spilgtāks piemērs! Ne aizsardzība, metiens krīt randomā, piespēlēt māk, bet nedara neko daudz, lai izmantoto to. Īsts play 4 winner ... xD

  +2 [+] [-]

, 2016-12-01 17:51, pirms 7 gadiem
sasmeejos rakstīja: Kas tieši Tev nepatika spēlē no Melo , cik redzēju viņš meklēja diez gan bieži Kristapu un nevilka deķi tik traki kā citas naktis. ( diez gan komisks teikums no manis ) Un ar pēdējo metienu parādīja ,kurš pagaidām ir pirmā vijole!
Pēdējais metiens varēja ar nebūt,ja pirmā vijole ar pārmaksātiem klauniem nesāktu skriet ar galvu sienā pēdējā cetrutdaļā

  +2 [+] [-]

, 2016-12-01 17:54, pirms 7 gadiem
Bez tam pačekoju vispār aizsardzības status. Vispār KP ir labākais komandā 1v1 aizsardzībā. Manuprāt Knicks grēko ļoti liekot viņam segt perimetrā, nevis zem groza. Tiktu mazliet pagrūstīts, bet ilgtermiņā Knicks aizsardzība tikai no tā iegūtu. Vienīgā problēma būtu ar tām piezīmēm manuprāt. Bet tā, KP ir vislabākais rādītājs ar kādu % met tiešie pretinieki pret viņu. Un pret viņū arī visvairāk met, kā pret jebkuru citu Knicks spēlētāju!

  +5 [+] [-]

, 2016-12-01 17:59, pirms 7 gadiem
Dažas spēles atpakaļ Hornačeks teica, ka mums bija sagatavotas saspēles uz KP pēdējo sekunžu metieniem , bet bumba līdz viņam neesot nonākusi...Tagad pēc Entonija uzvaru nesošā (ar "ideālu" pēdējo 3-4 spēļu metienu precizitāti) var palielīties, ka viss ir labi!!! Nu grūti tām supermiljonu zvaigznēm pieņemt, ka kāds jau otrajā NBA sezonā būs atstājis viņus "jaņos"!!!

     [+] [-]

, 2016-12-01 18:07, pirms 7 gadiem
neziniitis51 rakstīja: Dažas spēles atpakaļ Hornačeks teica, ka mums bija sagatavotas saspēles uz KP pēdējo sekunžu metieniem , bet bumba līdz viņam neesot nonākusi...Tagad pēc Entonija uzvaru nesošā (ar "ideālu" pēdējo 3-4 spēļu metienu precizitāti) var palielīties, ka viss ir labi!!! Nu grūti tām supermiljonu zvaigznēm pieņemt, ka kāds jau otrajā NBA sezonā būs atstājis viņus "jaņos"!!!
Tā ir, bet no otras puses, ja nav komandas vilcēji, tad playoff un tituli nespīd!
Visi ņem mazākus līgumus, ja ir gatava pretendente(GSW, Cavs), bet negrib ņemt mazākus līgumus, ja komanda ir procesā!
Tā ir lieta, kas NBA man nepatīk un prātā nāk krievu teiciens!

  +1 [+] [-]

, 2016-12-01 18:20, pirms 7 gadiem
One Man Show! rakstīja: Bez tam pačekoju vispār aizsardzības status. Vispār KP ir labākais komandā 1v1 aizsardzībā. Manuprāt Knicks grēko ļoti liekot viņam segt perimetrā, nevis zem groza. Tiktu mazliet pagrūstīts, bet ilgtermiņā Knicks aizsardzība tikai no tā iegūtu. Vienīgā problēma būtu ar tām piezīmēm manuprāt. Bet tā, KP ir vislabākais rādītājs ar kādu % met tiešie pretinieki pret viņu. Un pret viņū arī visvairāk met, kā pret jebkuru citu Knicks spēlētāju!
Piekrītu. Vakar arī bija vienīgais, kurš ar Towns spēja tikt galā

  +4 [+] [-]

, 2016-12-01 18:43, pirms 7 gadiem
Porziņģim vēl vajadzēja vismaz 2 blokus pieskaitīt statistikā...

  +1 [+] [-]

, 2016-12-01 18:48, pirms 7 gadiem
Tad jau KP6 jālaiž uz Minesotu un pēc 4 gadiem jāceļ tituls

  +4 [+] [-]

, 2016-12-01 18:54, pirms 7 gadiem
elmurcis rakstīja: Tad jau KP6 jālaiž uz Minesotu un pēc 4 gadiem jāceļ tituls
Lakers butu labaks variants,ja iet prom no knicks,bet nekad nekur neviens vinu nelaidis un domaju,ka ari pats KP to nevelas!!!

  +3 [+] [-]

, 2016-12-01 19:00, pirms 7 gadiem
DainixDT rakstīja: Porziņģim vēl vajadzēja vismaz 2 blokus pieskaitīt statistikā...
Tieši manas domas, cik reizes vien bumba palika viņa rokās, līdz sīpai neaizlidojot.. Ak tie amīši, ak amīši..

     [+] [-]

, 2016-12-01 19:16, pirms 7 gadiem
elmurcis rakstīja: Tad jau KP6 jālaiž uz Minesotu un pēc 4 gadiem jāceļ tituls
jēga? KP ir jēga palikt ņujorkā, bet tauns 90% ka pēc līguma beigām būs prom, jo minesotā ir mazs "tirgus" un neko nesasniegs

  +1 [+] [-]

, 2016-12-01 19:20, pirms 7 gadiem
hokejs1un2 rakstīja: jēga? KP ir jēga palikt ņujorkā, bet tauns 90% ka pēc līguma beigām būs prom, jo minesotā ir mazs "tirgus" un neko nesasniegs
Minesota nav ne LA ne NY, bet arī mazs tirgus tas nav. Katrā ziņā krietni lielāks par to pašu Klīvlendu, bet Džeims tak tur spēlē.

     [+] [-]

, 2016-12-01 19:25, pirms 7 gadiem
DainixDT rakstīja: Porziņģim vēl vajadzēja vismaz 2 blokus pieskaitīt statistikā...
jā, es ar pamanīju! Interesanti ka abus kurus neieskaitīja bija tieši pret KAT (jo highlaitos abi pārējie ir) un viens dankā kuram paredzēju vietu top momentos...

  +1 [+] [-]

, 2016-12-01 19:51, pirms 7 gadiem
kino rakstīja: Minesota nav ne LA ne NY, bet arī mazs tirgus tas nav. Katrā ziņā krietni lielāks par to pašu Klīvlendu, bet Džeims tak tur spēlē.
Nū, nezinu gan! Minesota ir viens no mazākajiem "tirgiem" NBA, Klīvlenda, protams, arī ir apakšgalā, bet teikt, ka Minesotā ir lielas perspektīvas, tas arī būtu maldīgi teikts! Auksts laiks, ne pārāk liela pilsēta, ne pārāk daudz cilvēku, komanda arī ir salīdzinoši jauna ar ne baigo vēsturi, vienīgais KG laiks (ja neskaita šo dinastiju) ir atmiņās paliekošs!

Nevar jau zināt, katram individuālim noteikti ir citādi, ļoti iespējams jau arī, ka pašreizējais komandas kodols paliks visu karjeru Minesotā kā Dankans un co Sanantonio, tanī pat laikā paskatamies, kas noticis ar Oklahomsitiju - kāda talantu plūsma tur pēdējos gados nav bijusi - 3 MVP līmeņa spēlētāji (Vesbrūks, Durants, Hārdens), DPOY līmeņa garais (Ibaka), labs atlētisks uzbrucējs (Džefs Grīns), labs potenciāls all-star līmeņa saspēlnieks (Redžijs Džeksons)... Un VISI ir prom, neskaitot Vestbrūku! Un OKC vēl ir norm pilsēta, labi laikapstākļi, kas amīšiem arī galīgi nav mazsvarīgi! Tā kā laikam tomēr tas "tirgus" kaut ko nosaka.

  -1 [+] [-]

, 2016-12-01 20:17, pirms 7 gadiem
One Man Show! rakstīja: Nē, pirmā vijole visu spēli vilka komandu. Tas, ka Entonijs var teikt izpirkās dēļ saviem grēkiem (un Rozīša), tas nepasaka to, ka viņš ir pirmā vijole. Pēdejās 3 spēlēs veterānam 16 no 60 ... Pat 21 gadu jauns džeks saprot, kad daudz ir par daudz. Bez tam, kautkā ar to visu KP pamanījās nošērot bumbu vairāk kā tavs pieminētais varonis.

Viss okey, viņš iemeta uzvarošo metienu. Man piemēram liekas, ka tas ir pilnīgi nekas. Nekāda spiediena. Neiemet - OT. Savādāk ir tad, ja komanda ir iedzinējos. Panākt OT vai uzvarēt ir pavisam kas cits. Nevajag te glorificēt Melo.

Viņš ir veterāns. Ja Kobe tika grauzts par to, kā spēlēja, tad Entonijs ir vēl spilgtāks piemērs! Ne aizsardzība, metiens krīt randomā, piespēlēt māk, bet nedara neko daudz, lai izmantoto to. Īsts play 4 winner ... xD
Kur es tev ,vecīt Melo glorificēju , gribi to Tu vai nē ,bet pašlaik viņš ir pirmā vijole komandā ! Tā Tev nav Eirolīga ,kur treneris var komandas zvaigznei ko pateikt ,nolikt pie vietas ,NBA visu izsaka un nosaka komandas superzvaigznes un Melo vēl tāds tur skaitās . Es runāju tieši par šo maču ,nebija tik izteikts deķa vilcējs ,salīdzinot ar iepriekšējam spēlēm. Apskaties nedaudz , arī KP palaiž daudz vairāk savu sedzamo dažās epizodes ,protams nav tik izteikti kā Melo ,bet tā pat. Viņu uzdevums ir liekāko ties gūt punktus , tālāk jau aizsardzībā vairāk jāstrādā tiem lomas spēlētājiem...

  -2 [+] [-]

, 2016-12-01 21:44, pirms 7 gadiem
Kā Džeimsu var salidzināt ar Podriņķi ja viņam ir pavisam cits spēles stils.
https://www.youtube.com/watch?v=pu6...
Bet Durants un Podriņķis spēlē ļoti līdzīgi
https://www.youtube.com/watch?v=SHS...
https://www.youtube.com/watch?v=fyl...

     [+] [-]

, 2016-12-01 22:05, pirms 7 gadiem
sasmeejos rakstīja: Kur es tev ,vecīt Melo glorificēju , gribi to Tu vai nē ,bet pašlaik viņš ir pirmā vijole komandā ! Tā Tev nav Eirolīga ,kur treneris var komandas zvaigznei ko pateikt ,nolikt pie vietas ,NBA visu izsaka un nosaka komandas superzvaigznes un Melo vēl tāds tur skaitās . Es runāju tieši par šo maču ,nebija tik izteikts deķa vilcējs ,salīdzinot ar iepriekšējam spēlēm. Apskaties nedaudz , arī KP palaiž daudz vairāk savu sedzamo dažās epizodes ,protams nav tik izteikti kā Melo ,bet tā pat. Viņu uzdevums ir liekāko ties gūt punktus , tālāk jau aizsardzībā vairāk jāstrādā tiem lomas spēlētājiem...
Uz papīra tā teikt - CA, bet realitātē pēc statistikas - KP!

Un KP ir labākais komandā, ja skatās uz pretinieku metienu procentu. Viņš notur pretiniekus uz 40%. Kamēr pats met ap 50%.

Porziņģa vienīgā kļūda ir tā palīdzēšana citiem, kas noved pie tā, ka viņa pretspēlētājs paliek brīvs. To nevar zināt, vai tas ir komandas norādījums tā spēlēt, vai KP pats iet palīgā. Tīri 1vs1 viņš ir ļoti labs aizsardzībā.

  +2 [+] [-]

, 2016-12-01 22:07, pirms 7 gadiem
GrantsHills rakstīja: Kā Džeimsu var salidzināt ar Podriņķi ja viņam ir pavisam cits spēles stils.
https://www.youtube.com/watch?v=pu6...
Bet Durants un Podriņķis spēlē ļoti līdzīgi
https://www.youtube.com/watch?v=SHS...
https://www.youtube.com/watch?v=fyl-k-LknwU
Kas tie pa idiotiskiem video? Kāds vispār sakars?

     [+] [-]

, 2016-12-01 22:23, pirms 7 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Kas tie pa idiotiskiem video? Kāds vispār sakars?
Sajaucu raktu, bet lietas būtību tas nemaina.

     [+] [-]

, 2016-12-01 22:37, pirms 7 gadiem
One Man Show! rakstīja: Uz papīra tā teikt - CA, bet realitātē pēc statistikas - KP!

Un KP ir labākais komandā, ja skatās uz pretinieku metienu procentu. Viņš notur pretiniekus uz 40%. Kamēr pats met ap 50%.

Porziņģa vienīgā kļūda ir tā palīdzēšana citiem, kas noved pie tā, ka viņa pretspēlētājs paliek brīvs. To nevar zināt, vai tas ir komandas norādījums tā spēlēt, vai KP pats iet palīgā. Tīri 1vs1 viņš ir ļoti labs aizsardzībā.
Nevajag ņemt par piemēru šīs dažas ļoti sliktās spēles no Melo ,kur metienu procents sūdīgs. Es saprotu ,ka Krisīts būs ar laiku pirmā vijole ,nedaudz pacietīsimies ,bet Entonijam arī ir milzīgs ego ,ko nevar neņemt vērā ... kā viņš var būt sūdīgs 1vs1 ,ja bloku liek bez palēciena diez gan regulāri viņam ir gan auguma pārsvars ,gan ātruma pret saviem spēlētājiem Tā palīdzēšanas ,manuprāt saistīta ar viņa vecumu,kad gribās laukumā izdarīt visu un vēl nedaudz vairāk....

  +1 [+] [-]

, 2016-12-01 23:07, pirms 7 gadiem
Domāju, ka viņi jau ir NBA sejas. Fani nesaprot, ka vecās zvaigznes jau ir norietējušas un vairs nespīdēs tik spoži un regulāri kā agrāk (Wade, Parker, tas pats Carmelo, Rose)

Ja KAT'u būtu New York'a nodraftējusi, tad viņa krekli būtu 5. vietā pārdoto topā. Minesotā nav tāds tirgus, lai pat nedaudz spētu papretoties KP6 popularitātei.

Spēka rangs - 1.KAT 2.KP6 (uz šo brīdi.)

     [+] [-]

, 2016-12-02 00:31, pirms 7 gadiem
Man šķiet ka komandu jau sāk būvēt ap fakingu. Vienīgie kam tas nepatīk ir Karmelo un Rose

     [+] [-]

, 2016-12-02 00:39, pirms 7 gadiem
sasmeejos rakstīja: Nevajag ņemt par piemēru šīs dažas ļoti sliktās spēles no Melo ,kur metienu procents sūdīgs. Es saprotu ,ka Krisīts būs ar laiku pirmā vijole ,nedaudz pacietīsimies ,bet Entonijam arī ir milzīgs ego ,ko nevar neņemt vērā ... kā viņš var būt sūdīgs 1vs1 ,ja bloku liek bez palēciena diez gan regulāri viņam ir gan auguma pārsvars ,gan ātruma pret saviem spēlētājiem Tā palīdzēšanas ,manuprāt saistīta ar viņa vecumu,kad gribās laukumā izdarīt visu un vēl nedaudz vairāk....
Metienu procents pofig. KP ir labāks atdeves ziņā.

Usage rate viņam ir mazāks, bet efektivitāte un atdeve spēlē ir lielāka. Līdz ar to padomā, viņu izmanto mazāk kā Entoniju katru spēli, bet ar to visu viņš spēj dot vairāk komandas uzvarā nekā superstārs Entonijs var būt labs, bet manuprāt vairs tikai epizodiski. Protams, viņš to nepieņems un metīs ķieģeļus tāpat, bet komandas interesēs būtu, ja viņš padomātu pirms mestu. Vismaz Knicksfix apskatnieki raksta, ka Melo būtu daudz efektīvāks, ja ļautu spēlei ritēt kā KP to dara, ja ir labs metiens - met. Nevis ej 1v1 situācijās, kur to nevajag. Neviens viņam nepārmestu, ja viņš nevarētu trāpīt labus metienus, tā gadās ... bet Entonijs jau atņem iespējas savai komandai gūt grozus ar savu 1v1. Ja iekrīt viss ir okey, bet, ja nē ... tad vismaz saproti, kad pietiek!

  +1 [+] [-]

, 2016-12-02 00:43, pirms 7 gadiem
Protams viņš ir līgas zvaigzne utt, bet pārmetumi ir par to, ka viņš stūrgalvīgi forsē tos metienus. KP tādā ziņā vismaz iemet sarežģītus metienus, kas varbūt nav paši labākie, bet viņš viņus iemet. Un prot arī apstāties, no KP neredzēsiet 4/25 spēli nekad. Kaut manuprāt viņš ir tādā statusā, ka 25 metieni spēlē nebūtu nekas traģisks.

Melo ir labs, tik viņam jāpamaina nedaudz domāšana, un pieļauju, ka tā arī notiks. Ja viņš grib tikt PO, tad viņām tas būs jāsaprot. Komandai ir vajadzīgs efektīvs Melo, kurš gūst ap 28 punktiem spēlē, neizmetot 28 metienus

     [+] [-]

, 2016-12-02 08:18, pirms 7 gadiem
One Man Show! rakstīja: Viņš ir veterāns. Ja Kobe tika grauzts par to, kā spēlēja, tad Entonijs ir vēl spilgtāks piemērs! Ne aizsardzība, metiens krīt randomā, piespēlēt māk, bet nedara neko daudz, lai izmantoto to. Īsts play 4 winner ... xD
Tu esi galīgi jucis??? Kā tu vari salīdzināt šo Melo, kurš tomēr vēl ir diezgan produktīvs un spējīgs, ar to lūzni un racēju Kobi savā pēdējā sezonā?!

     [+] [-]

, 2016-12-02 09:08, pirms 7 gadiem
Mixes rakstīja: Tu esi galīgi jucis??? Kā tu vari salīdzināt šo Melo, kurš tomēr vēl ir diezgan produktīvs un spējīgs, ar to lūzni un racēju Kobi savā pēdējā sezonā?!
Es salīdzinu ar Kobi tajā pašā vecumā. Ko viņš spēja izdarīt, un atdeva teju vidēji 2x vairāk piespēles nekā Entonijs, plus vilka komandu. Entonijam beidzot ir ļoti laba komanda, bet viņš spītīgi nevar atrast savu vietu tajā. Un nejau tāpēc, ka ir slikts, bet gan tāpēc, ka negrib atdot pirmo vijoli KP. Tāpēc arī sanāk, ka met kā rūkījs, tizlus metienus.

Nav vairs tā jauda, lai ietu uz grozu, tāpēc viņu arī sedz daudz tuvāk, un līdz ar to metienu procents paliks sliktāks.