Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Video: Žavoronkovs pārliecināts, ka nākotnē Liepājai būs čempiona tituls

Aigars Prūsis
Aigars Prūsis @Prusis
Pēcspēles komentārs pēc SMScredit.lv futbola virslīgas FK "Liepāja" - FC "Daugava" spēles Liepājā, 2014. gada 1. novembrī.
Vērtējums: +8
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2014-11-01 23:40, pirms 9 gadiem
...nu nemaz tu nēesi neitrāls,beidz vienreiz melot un blefot!!!!!!!!
Slēpts komentārs: Alensan
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2014-11-02 02:29, pirms 9 gadiem
brexels rakstīja: Nakotne Liepaja ar Ventspili tikai cinisies par zeltu!!jo skonto un dddaugava bus ara
Skonto celsies, par DD neesmu tik pārliecināts.

     [+] [-]

, 2014-11-02 13:51, pirms 9 gadiem
Par skatītājiem protams prieks, bet bija viena daļa arī tādi, kuri bija uz pirmo spēli un pēdējo. Komanda ir jāatbalsta visas sezonas garumā. Saprotams, ka ir un būs sportiskās formas kritumi un šosezon tas bija piedodams, jo komanda pati pēdējā sāka gatavoties sezonai. Tas ir sports, ir zaudējumi, ir uzvaras. Komandām, kurām spēlētāju resursi ir lielāki ( Ventspils ), tika ārā no "bedres" daudz ātrāk, Liepājai tas bija vesels mēnesis. Nu nekas, būtu jauki redzēt nākamās sezonas aprites un modeli. Kuluāros jau klīst runas, ka vēl dažs labs vecais "izlases" liepājnieku vecis atgriezīsies Liepājā. Par Liepāju un latviskāko un patriotiskāko futbolu Latvijā!