Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:271, Did:0, useCase: 3

Par Dambretes federācijas valdes priekšsēdētāju atkārtoti ievēlēts Vesperis

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Par Dambretes federācijas valdes priekšsēdētāju atkārtoti ievēlēts Vesperis
Vladislavs Vesperis. Foto: LDF

27.martā notika Latvijas Dambretes federācijas (LDF) kopsapulce, kuras laikā notika kārtējās valdes vēlēšanas. LDF valdes priekšsēdētāja pienākumus turpinās pildīt Vladislavs Vesperis. Par valdes priekšsēdētāja vietniekiem ievēlēti Raivis Paegle un Kārlis Ozols. Valdē darbosies arī Jevgeņijs Matvejevs.

Vesperis ir starptautiskais meistars dambretē, divas reizes uzvarējis Latvijas vīriešu čempionātā. Tāpat bijis prestižā Prāgas starptautiskā turnīra uzvarētājs.

“Esmu pateicīgs par LDF biedru izrādīto uzticību un doto iespēju manam turpmākam darbam. Savu darbu turpināšu, atbalstot gan labāko dambretistu startus pasaules mērogā, gan arī piesaistot jaunus dambretes trenerus un spēlētājus, kā arī popularizējot dambretes spēli bērnu un jauniešu vidū. Jāatzīmē, ka jau šobrīd Latvijas dambretisti, tai skaitā jaunie sportisti ar teicamiem rezultātiem startē Eiropas un pasaules čempionātos.

Īpaši vērts atzīmēt, ka 2020. gadā izdevās noorganizēt visas svarīgākās Latvijas dambretes sacensības klātienē, tika noorganizētas arī gandrīz 70 tiešsaistes sacensības, kas ļāvušas piedalīties lielākam dalībnieku skaitam, spēlējot attālināti. Tāpat esmu gandarīts par noorganizētajām tiešsaistes apmācībām Latvijas izcilo dambretistu Gunta Valnera un Guntara Purviņa vadībā.

LDF turpinās būt nozīmīgu starptautisko turnīru organizētāja, kā arī veicināsim Latvijas sportistu plašāku līdzdalību starptautiskajos turnīros ārvalstīs. Viens no būtiskiem virzieniem, kurā strādāsim, būs dambretes attīstība un turnīru norise Latvijas reģionos,” norāda Vesperis.

LDF dibināta 1993. gadā un ir lielākā šī sporta veida organizācija Latvijā.

Izmantotie resursi:
Latvijas Dambretes Federācija