Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Kopitaram četri vārti, aizsargam Morisijam 2+2, Bostonai astotā uzvara pēc kārtas

Agris Suveizda

Kopitaram četri vārti, aizsargam Morisijam 2+2, Bostonai astotā uzvara pēc kārtas
Anže Kopitars (vidū) svin vārtu guvumu. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā šonakt pie uzvarām tika arī Otavas "Senators", Floridas "Panthers", Minesotas "Wild", Sietlas "Kraken", Losandželosas "Kings", Arizonas "Coyotes", Bostonas "Bruins" un Monreālas "Canadiens".

• Klusā okeāna divīzijas vicelīdere Losandželosas "Kings" atspēlējās gan no 1:3, gan 3:5 un viesos ar 6:5 bullīšos pārspēja Vinipegas "Jets".

• Ar četriem vārtiem izcēlās "Kings" slovēnis Anže Kopitars, kurš otrajā periodā sakrāja hat-trick, bet mājinieku labā četri punkti aizsargam Džošam Morisijam (2+2) un divi vārti Kevinam Stenlundam.

• Kopitars četrus vārtus spēlē guva otro reizi karjerā, bet Morisijam četri punkti vienā spēlē ir pirmoreiz.
• Losandželosas kapteinis Kopitars šosezon 62 spēlēs sakrājis 57 (24+33) punktus, kamēr Morisijs ar 63 (13+50) punktiem 61 spēlē ir otrais rezultatīvākais aizsargs līgā, atpaliekot vienīgi no Ērika Kārlsona (19+58).

• Līgas līdere Bostonas "Bruins" tika nomētāta ar 57:20, taču pagarinājumā izbraukumā pārspēja Kalgari "Flames" (4:3), izcīnīja astoto panākumu pēc kārtas un sasniedza 99 punktus – līgas otrās vietas īpašniecei Karolīnas "Hurricanes" ir tikai 86.

• Pie uzvarām tika Austrumu konferences astoņnieku ķerošās Floridas "Panthers" un Otavas "Senators", apspēlējot Tampabejas "Lightning" (4:1) un Detroitas "Red Wings" (6:1). Floridai pa 1+1 nopelnīja Eriks Stāls un Ētu Luostarinens, bet Otavai pie 1+2 tika Tims Šticle un divus vārtus guva Ostins Vatsons.

• Otavas "Senators" izcīnīja trešo uzvaru pēc kārtas un otrajā mačā pēc kārtas Detroitai iemeta sešas ripas (pirms tam arī 6:2).

• Ēli Tolvanens ar trim rezultatīvām piespēlēm un Morgans Gīkī ar diviem vārtiem sekmēja Sietlas "Kraken" uzvaru Sentluisā – 5:3. Sietla pārtrauca trīs neveiksmju sēriju un sagādāja "Blues" sesto zaudējumu pēc kārtas.

NHL rezultāti

SpēleRez.
Senators – Red Wings6:1
Lightning – Panthers1:4
Sabres – Blue Jackets3:5
Wild - Islanders2:1 PM
Predators - Penguins1:3
Blues - Kraken3:5
Jets - Kings5:6 PM
Coyotes - Blackhawks4:1
Flames - Bruins3:4P
Sharks - Canadiens1:3

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...