Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Komandas biedri Makdeivids un Draizaitls starp NHL nedēļas trim zvaigznēm

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Komandas biedri Makdeivids un Draizaitls starp NHL nedēļas trim zvaigznēm
Leons Draizaitls un Konors Makdeivids. Foto: AP/Scanpix

Nacionālā hokeja līga nosaukusi pagājušās nedēļas trīs labākos spēlētājus. Atzinība tikusi Edmontonas “Oilers” centra uzbrucējiem Konoram Makdeividam un Leonam Draizaitlam, bet par pirmo zvaigzni atzīts Tečers Demko, Vankūveras “Canucks” vārtsargs.

25 gadus vecais Tečers Demko nedēļas gaitā piedalījās trīs spēlēs, tiekot galā ar 100 no 103 metieniem (97,1%) un vidēji ielaida 1,00 vārtus. Vispirms viņš atvairīja 35 metienus 7:1 uzvarā pret Otavas “Senators”, kam sekoja 42 atvairīti metieni pret to pašu pretinieku divas dienas vēlāk (5:1). Nedēļas izskaņā Demko palīdzēja ar 4:1 pieveikt Vinipegas “Jets”, atvairot 23 metienus.

Par nedēļas otro zvaigzni atzina Edmontonas “Oilers” kapteini Konoru Makdeividu, kurš četrās spēlēs izcēlās ar četriem vārtiem un astoņām piespēlēm. Viņa 12 punkti bija nedēļas labākais rādītājs līgā. “Oilers” uzvarēja divos no četriem mačiem, un Makdeivids abos guva uzvaras vārtus. 8:5 uzvarā pret Otavas “Senators” Makdeivids izcēlās ar 1+4, sesto reizi karjerā vienā mačā tiekot pie pieciem punktiem. Pēc 11 aizvadītām spēlēm Makdeivids ir NHL rezultatīvākais hokejists ar 22 punktiem.

Trešās zvaigznes gods tika Leonam Draizaitlam, kurš izcēlās ar trim vārtiem un 12 punktiem. Nedēļas pirmajā, otrajā un trešajā spēlē viņš guva pa diviem punktiem, bet punkts tika pielikts ar sešām rezultatīvām piespēlēm rezultatīvajā uzvarā pret “Senators”. Iepriekšējais hokejists, kurš vienā spēlē bija atdevis sešas piespēles, bija Ēriks Lindross 1997. gada 26. februārī. Draizaitls ar 21 punktu ir otrais rezultatīvākais līgā.

Izmantotie resursi:
https://media.nhl.com/public/news/1...