Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:265, Did:0, useCase: 3

Bakevicam PK posmā Toronto vietas ceturtajā desmitā

Bakevicam PK posmā Toronto vietas ceturtajā desmitā
Foto: AFP/Scanpix

Pasaules kausa izcīņas otrajā posmā šorttrekā, kas risinājās Kanādas pilsētā Toronto, 1000 metru distancē 35. vietu 39 sportistu konkurencē ieguva jaunais latviešu šorttrekists Tomass Bakevics.

1000 metru distanci Tomass Bakevics pirmajā kārtā veica vienā minūtē un 32,397 sekundēs, savā slidojumā paliekot pēdējais starp pieciem dalībniekiem. Gandarījuma sacensībās latvietis distanci veica ātrāk - minūtē un 31,330 sekundēs, taču ar to pietika vien ceturtajai vietai savā slidojumā, kas liedza kvalificēties gandarījuma pusfinālam.

Pirms tam 500 metru distancē Bakevics ierindojās 38. vietā. Sacensību pirmajā kārtā viņš distanci veica 44,816 sekundēs un savā slidojumā ieņēma piekto vietu no pieciem dalībniekiem. Bakevics ceturtdaļfinālam nekvalificējās, tāpēc viņam nācās startēt gandarījuma slidojumos. Arī tur viņš pirmo kārtu nepārvarēja – 44,335 sekundes un ceturtā vieta savā slidojumā no pieciem konkurentiem.

Atgādinām, ka pirms nedēļas Pasaules kausa pirmajā posmā, kas risinājās citā Kanādas pilsētā Monreālā, Bankevics ieguva 30. vietu 1500 metru distancē un 33. vietu 1000 metros.

Izmantotie resursi:
Short Track Speed Skating - Results
Short Track Speed Skating - Results
Short Track Speed Skating - Results
Short Track Speed Skating - Results