Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:274, Did:0, useCase: 3

Vinogradovs 47. vietā Kontinentālajā kausā ziemeļu divcīņā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Vinogradovs 47. vietā Kontinentālajā kausā ziemeļu divcīņā
Markuss Vinogradovs. Foto: skijumping.pl

LETA. Latvijas sportists Markuss Vinogradovs piektdien ieņēma 47.vietu Ņižņijtagilā notikušajās Kontinentālā kausa sacensībās ziemeļu divcīņā.

Vispirms tramplīnlēkšanā no normālā izmēra tramplīna Vinogradovs lēca 70,0 metru tālumā un tika pie 69,5 punktiem, kas deva 48.vietu 52 startējušo divcīņnieku konkurencē.

Šajā disciplīnā ar 94,5 metru tālu lēcienu un 123,6 punktiem pirmais bija japānis Sakutaro Kobajaši.

Vinogradovam pret japāni bija trīs minūšu un 36 sekunžu deficīts, bet desmit kilometrus distanču slēpošanā viņš sāka otrajā vilnī divas minūtes un 50 sekundes aiz līdera.

Uzvaru svinēja vācietis Jākobs Lange, kura finiša laiks bija 25 minūtes un 39,2 sekundes. Vinogradovs distancē zaudēja sešas minūtes un 4,3 sekundes, apsteigdams vienu Kazahstānas un divus Ķīnas sportistus.

Ceturtdien notikušajos rezerves lēcienos, kuri sliktu laikapstākļu dēļ tiktu ņemti vērā startā piektdienas sacensībās, Vinogradovs par neatbilstošu apģērbu tika diskvalificēts.

Sestdien turpat tiks aizvadītas vēl vienas sacensības.

Vinogradovs pretendē kļūt par pirmo Latvijas pārstāvi olimpisko spēļu ziemeļu divcīņas sacensībās kopš 1936.gada.

Izmantotie resursi:
LETA