Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:274, Did:0, useCase: 3

Kalnu slēpošanas sezona sākas ar čempiona Odermata uzvaru

Agris Suveizda

Kalnu slēpošanas sezona sākas ar čempiona Odermata uzvaru
Marko Odermats. Foto: AFP/Scanpix

LETA--DPA. Olimpiskais čempions milzu slalomā Marko Odermats svētdien veiksmīgi sāka savu pērn izcīnītā titula aizstāvēšanu, gūstot panākumu pirmajā Pasaules kausa sezonas milzu slalomā.

25 gadus vecais šveicietis Odermats bija līderis pēc pirmā brauciena un divu braucienu summā finišēja divās minūtes un 4,72 sekundēs. Otro vietu, atpaliekot tikai 0,76 sekundes, izcīnīja slovēnis Žans Kranjecs, bet labāko trijnieku noslēdza Norvēģijas kalnu slēpotājs Henriks Kristofešens, kurš zaudēja Odermatam 0,97 sekundes.

Odermats arī pērn uzvarēja pirmajās Pasaules kausa sacīkstēs milzu slalomā, bet sezonas noslēgumā pirmo reizi karjerā izcīnīja Lielo kristāla globusu. Sestdien turpat Zeldenē bija paredzētas milzu slaloma sacensības sievietēm, taču tās tika atceltas laikapstākļu dēļ.

Tāpat nākamajā nedēļas nogalē bija paredzēts Pasaules kausa posms Šveicē, taču trases apakšdaļā nebija pietiekoši daudz sniega, lai aizvadītu sacensības nobraucienā, līdz ar to nākamais Pasaules kausa posms notiks vien 13.novembrī.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2022-10-23 20:02, pirms gada
Atcelti ir vīriešu nobraucieni Cermatā 29. un 30. oktobrī. Sievietēm paredzētie nobraucieni tajā pašā trasē 5. un 6. novembrī pagaidām vēl nav atcelti, tāpēc nākamais pasaules kausa posms, iespējams, notiks 5. novembrī (nevis 11., kā raksta autors).

     [+] [-]

, 2022-10-23 20:19, pirms gada
perikls rakstīja: Atcelti ir vīriešu nobraucieni Cermatā 29. un 30. oktobrī. Sievietēm paredzētie nobraucieni tajā pašā trasē 5. un 6. novembrī pagaidām vēl nav atcelti, tāpēc nākamais pasaules kausa posms, iespējams, notiks 5. novembrī (nevis 11., kā raksta autors).
jā , taisnība. Paldies par precizējumu

https://www.fis-ski.com/DB/general/...

     [+] [-]

, 2022-10-23 21:39, pirms gada
Diemžēl izskatās, ka šosezon šī disciplīna vīru milzu slaloms būs bez intrigas par uzvarētāju. Odermats galvas tiesu pārāks par pārējiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2022-10-26 11:39, pirms gada
Būs ideāla sezona, bez gaismām un sniega ar daudz atceltiem posmiem. Jāvar izšaut bez kādas ieskriešanās. Šonedēļ abpus Alpiem +26 nevienā no ledājiem mīnus temperatūra. Levi varēs pāris slalomus izbraukt, bet tur bez lampām neiztikt