Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:274, Did:0, useCase: 3

Juhauga izlaidīs pēdējo posmu, sievietēm parādās intriga

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Juhauga izlaidīs pēdējo posmu, sievietēm parādās intriga
Terēza Juhauga priecājas par uzvaru pasaules čempionātā Oberstdorfā. Foto: Lise Åserud / NTB

Pasaules labākā distanču slēpotāja sieviešu konkurencē Terēze Juhauga tomēr izlaidīs pēdējo posmu Engadinē (Šveice), jo ir iekaisums plaukstas locītavā. No vienas puses, žēl, ka tā ir sanācis ar sportisti, taču, no otras puses, sieviešu sacensības paliek interesantākas un parādās intriga cīņā par uzvaru.

Jau iepriekš bija zināms, ka nestartēs pasaules čempionātā 30km distancē kritienā roku satraumējusī un bronzas medaļu ieguvusī zviedriete Frīda Karlsone, bet šorīt tapa zināms, ka dalībnieču vidū neredzēsim arī četras zelta medaļas pasaules čempionātā Oberstdorfā izcīnījušo Terēzi Juhaugu. Pasaules vadošajai slēpotājai ir iekaisums plaukstas locītavā, ziņo Norvēģijas slēpošanas federācija. Pati Juhauga atzīst, ka nav nekas nopietns, bet vēlas atpūtināt roku pāris dienas.

Šogad Juhauga tāpat kā citas norvēģietes izlaida ļoti daudz pasaules kausa posmu, tāpēc nav kopvērtējuma galvgalī. Toties distances kopvērtējumā viņai bija iespējas pakāpties ne tikai uz otro vietu, bet veiksmīgas sakritības rezultātā, ja Džesika Diginsa netiktu desmitniekā šodien un rīt, bet Eba Andersone neieņemtu otro vietu, Terēze pat varētu aizsniegties līdz pirmajai vietai.

Dominējošās Juhaugas prombūtnē parādās intriga par uzvarētāju, padarot sacensības daudz interesantākas.

     [+] [-]

, 2021-03-13 13:30, pirms 4 gadiem
Nav gadījumā iekaisums lūpā? Pārāk aizdomīgi ... protams nav jau kopvērtējumā par ko cīnīties, ja piedalās tikai gandrīz PČ, bet nu varēja jau savu spēku un varējumu pierādīt vairākās sacensībās, ne tikai dažās sezonā.