Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:274, Did:0, useCase: 3

Aicina pieteikties distanču slēpošanas sacensībām "Pārdaugavas kauss"

Rolands Eliņš

Iedzīvotājus aicina pieteikties distanču slēpošanas sacensībām „Pārdaugavas kauss”, kas notiks 17.janvārī Rīgas ziemas sporta un atpūtas parkā (Uzvaras bulvāris 15). Sacensības risināsies sprinta distancē un tajās aicināts piedalīties ikviens slēpošanas entuziasts.

Sacensības organizē, lai dotu iespēju ikvienam slēpošanas sporta entuziastam pārbaudīt savu sportisko meistarību, kā arī iespēju cīnīties cīnītos par sacensību atbalstītāju sarūpēto balvu fondu.

Cīņa par medaļām notiks brīvajā stilā un dalībnieki, kuri veiks 500 vai 1000 metru garo distanci, tiks vērtēti četrās vecuma grupās, sieviešu un vīriešu konkurencē. Elites grupā sievietēm un vīriešiem pirmo trīs labāko rezultātu īpašnieki saņems naudas balvas. Savukārt pirmo trīs vietu ieguvēji katrā no vecuma grupām tiks apbalvoti ar pasākuma atbalstītāja – „Madshus” sarūpētajām balvām.

„Pārdaugavas Kausa” izcīņas kvalifikācijas slēpojumi notiks plkst. 15.30 sieviešu, bet 16.00 vīriešu konkurencē. Savukārt dienas kulminācija un emocijām bagātākie starti būs vērojami no plkst. 16.45, kad notiks fināla slēpojumi. Sacensības noslēgsies ar apbalvošanas ceremoniju.

Reģistrēšanās sacensībām ir bez maksas un iepriekš pieteikties iespējams līdz 16.janvāra plkst. 15.00 Rīgas ziemas sporta un atpūtas parka mājas lapā Sākums: Rīgas ziemas Sporta un atpūtas parks, kur var iepazīties arī ar sacensību nolikumu un programmu.

Sacensības organizē Biedrība „Baltic Events” un Sporta skola „Arkādija” sadarbībā ar Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamentu. Sacensības atbalsta kompānijas „Madshus” un „Sportland”.

Informāciju sagatavoja:
Indra Vilde
Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta sabiedrisko attiecību vadītāja