Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:138, Did:0, useCase: 3

M.Dukurs: "Krievi gatavojās spēcīgi, bet man viss kaut kā labi izdevās"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

M.Dukurs: "Krievi gatavojās spēcīgi, bet man viss kaut kā labi izdevās"
Pasaules čempionāta medaļnieki - Aleksandrs Tretjakovs, Sunbins Juns, Martins Dukurs
Foto: AFP / Scanpix

Latvijas pieckārtējais labākais sportists Martins Dukurs vakar kļuva par četrkārtējo pasaules čempionu skeletonā. Īglsas trasē Austrijā varenais latvietis bija krietni pārāks par konkurentiem. Siguldietis atzīst, ka pagaidām neskaita savas medaļas, bet vienkārši gatavojas katram startam. Savukārt pēdējo gadu nopietnākais konkurents sūkstās, ka Krievijas izlases tehnika ir pārāk veca.

Skeletona vēsturē latvietis tagad ir vienīgais, kurš pasaules čempionātos izcīnījis vairāk par trijām zelta medaļām. "Par to pagaidām vēl nedomāju. Kad būšu beidzis karjeru, tad varbūt skaitīšu savas medaļas. Pagaidām es vienkārši gatavojos katram startam, neskaitot savas trofejas," norāda Martins Dukurs. "Šajā čempionātā man viss labi izdevās. Pat negaidīju, ka sanāks tik labi, jo zināju, ka krievi ļoti spēcīgi gatavojās šim čempionātam. Viņi nebrauca uz Amerikas posmiem, gatavojās, lai labāk nostartētu pasaules čempionātā. Man kaut kā viss izdevās - startā un braucienos, tehnika darbojās labi."

Soču olimpisko spēļu čempions Aleksandrs Tretjakovs: "Martins bija labi sagatavojies, sasniedzot maksimālo formu. Es izlaidu pussezonu un pazaudēju sacensību ritmu, bet tagad rezultāts ir labs un likumsakarīgs. Mums ir stagnācija tehnikā, tehnoloģijas divus gadus vecas. Esam palikuši Soču spēļu līmenī. Tehnoloģijas attīstās, bet mēs stāvam uz vietas. Nekas jauns nesanāk."

Kā jau ziņots, 2016. gada pasaules čempionātā pārliecinoši pirmais bija latvietis Martins Dukurs, krievs Aleksandrs Tretjakovs un dienvidkorejietis Sunbins Juns ieguva sudrabu, savukārt latvietis Tomass Dukurs finišēja sestais.

Izmantotie resursi:
rsport.ru

  +1 [+] [-]

, 2016-02-20 16:11, pirms 8 gadiem
Ko tad krievi nevar atļauties vairs super ātro tehniku?

  +3 [+] [-]

, 2016-02-20 16:42, pirms 8 gadiem
Sočos bija vnk super smaukšanás no krieviem. Nu nevar tà būt ka visu sezonu Martins bija pàrliecinoši labàkais bet Sočos Tretjakovs Martinu sasita tik pàrliecinoši ka tur nebija nekàdas intrigas jau péc pirmàs dienas. Un runàjot vél par to uzskatu ka tas ir ļoti negodīgi,ka olimpisko spéļu rīkotàji pa tikko uzcelto trasi var izbraukàties līdz nelabumam,bet visiem pàrèjiem ir atvéléti 20 varbut nedaudz vairàk braucienu. Zinot ka uz doto bridi Martina sīvàkais konkurents ir nàkamo olimpisko spéļu rīkotàjvalsts pàrstàvis,tad korejietis šo trasi tà piebrauks ka Martinam būs ļoti grūti viņu pàrspēt.

  -1 [+] [-]

, 2016-02-20 16:54, pirms 8 gadiem
Ferrari Nr.1 in my heart rakstīja: Sočos bija vnk super smaukšanás no krieviem. Nu nevar tà būt ka visu sezonu Martins bija pàrliecinoši labàkais bet Sočos Tretjakovs Martinu sasita tik pàrliecinoši ka tur nebija nekàdas intrigas jau péc pirmàs dienas. Un runàjot vél par to uzskatu ka tas ir ļoti negodīgi,ka olimpisko spéļu rīkotàji pa tikko uzcelto trasi var izbraukàties līdz nelabumam,bet visiem pàrèjiem ir atvéléti 20 varbut nedaudz vairàk braucienu. Zinot ka uz doto bridi Martina sīvàkais konkurents ir nàkamo olimpisko spéļu rīkotàjvalsts pàrstàvis,tad korejietis šo trasi tà piebrauks ka Martinam būs ļoti grūti viņu pàrspēt.
Vispār jau ''karalis'' vakar uzvarēja svarīgākajās sezonas sacensībās tikai pēc divu gadu pārtraukuma
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-02-20 17:40, pirms 8 gadiem
Sorry, otro reizi pēdējos četros gados - bija divi sliktie gadi pēc kārtas