Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:12, Did:0, useCase: 3

Video: Sigulda nokārto eksāmenu, Ferriāni uzsauc alu trases darbiniekiem

Eduards Ozerinskis
Eiropas kausa sacensībām bobslejā un skeletonā, kas pagājušās nedēļas nogalē risinājās Siguldas trasē, bija jāieliek pamati sapnim par Pasaules kausa mačiem Siguldā. Neskatoties uz pagalam nepiemērotajiem apstākļiem, sacensību organizatori nopelnīja atzinīgus vārdus par maču sarīkošanu. Bobslejisti beidzot varēja pagozēties uz pjedestāla savu draugu, paziņu un līdzjutēju klātbūtnē, bet skeletonā sevi pieteica jauni uzvārdi, kuri nākotnē varētu aizstāt tituliem bagātos sportistus.
Vērtējums: +6

  +1 [+] [-]

, 2015-12-24 11:20, pirms 8 gadiem
Viss jau bija labi, taču pie apbalvošanas gan Latvijas, gan krievijas himnas tika aprautas pusratā, tas ir, netika nospēlētas līdz galam. ja krievijas himnai noskanēja piedziedājums līdz pusei, tad Latvijas himnai piedziedājuma vispār nebija. Kaut arī tikai Eiropas kauss, bet šim aspektam jābūt augstā līmenī.
Jaukus Ziemassvētkus!

  +3 [+] [-]

, 2015-12-24 11:26, pirms 8 gadiem
Labs video

  +3 [+] [-]

, 2015-12-24 15:04, pirms 8 gadiem
Beidzot sporta centrā ir video ar labu kvalitāti!