Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:138, Did:0, useCase: 3

Skeletonists Netlaus Siguldā izcīna otro vietu Eiropas kausa posmā

Agris Suveizda

Skeletonists Netlaus Siguldā izcīna otro vietu Eiropas kausa posmā
Krists Netlaus. Foto: skeleton.lv

LETA. Latvijas skeletonists Krists Netlaus pirmdien Siguldā izcīnīja otro vietu Eiropas kausa posmā.

Netlaus abos braucienos bija otrais, startā uzrādot septīto un trešo laiku. Pārliecinoši ātrākais abos braucienos bija Krievijas skeletonists Dmitrijs Grevcevs, kuram Netlaus summā zaudēja 0,49 sekundes. Trešo pozīciju guvušais vācietis Štefans Retigs no Netlaua atpalika 0,31 sekundi.

Valts Smilga braucienos uzrādīja 12. un 14.rezultātu, bet summā bija 14.vietā, uzvarētājam zaudējot 2,84 sekundes. Elvis Veinbergs piedzīvoja neveiksmi pirmajā braucienā un finišēja pēdējā, 25.vietā, otrajam braucienam nekvalificējoties.

Plkst.15 skeletonisti spēkosies Starpkontinentālajā kausā. Otrdien plkst.10 būs vēl viens Eiropas kausa posms. Starpkontinentālajā kausā tiks aizvadītas sezonas sestās sacensības, bet Eiropas kausā - piektais un sestais posms.

Starpkontinentālais kauss un Eiropas kauss skeletonā ir pēc līmeņa otrās un trešās sacensības aiz Pasaules kausa. Arī tajās sportisti krāj punktus Pekinas olimpisko spēļu kvalifikācijā. Nedēļas nogalē Siguldā Eiropas kausā sacentās bobslejisti. Sacensības notiek bez skatītāju klātbūtnes.

Izmantotie resursi:
LETA

  +1 [+] [-]

, 2021-12-13 15:42, pirms 3 gadiem
Netlauam sezonas labākais rezultāts pēc neveiksmēm Centrāleiropas trasēs. Malacis.

Bet tā kopumā vērtējot - nu kas tas ir, ka pilnīgi visi mūsejie jaunie skeletonisti tikai regresē? Vai labākajā gadījumā - stagnē (šo varētu attiecināt uz Netlauu, lai gan pirms gadiem četriem viņš tomēr, šķiet, bija labāks nekā tagad).

Smilgam starta ieskrējieni par vairāk nekā desmitdaļu sliktāki nekā pērn, un savā mājas trasē zaudē gandrīz trīs sekundes. Vai viņš brauc ar Maximā pirktām plastmasas ragaviņām? Veinbergs atkal pārdeg.

Tērauda un Zunte arī turpat, kur bija pirms gadiem trim, četriem.

Kur ir tā problēma Latvijas skeletonā, ka jaunajiem pēc daudzsološa sākuma progress apstājas kā ar norautu rokasbremzi (Netlaus, Veinbergs, Tērauda)? Ja kādam šķiet, ka progress ir, labprāt uzklausīšu argumentus.

Šodienas uzvarētājam Krievijas pārstāvim Grevcevam pirms diviem mēnešiem palika tikai 18 gadi. Pērn Siguldā viņš bija 6. vietā divas sekundes aiz Netlaua, bet šodien jau pussekundi priekšā.

  +1 [+] [-]

, 2021-12-13 18:49, pirms 3 gadiem
bet es tak tev teicu,Dukuri jau pāris gadus viņiem vairs nepalīdz...tas arī ir tas galv. iemesls stagnēšanai

  +1 [+] [-]

, 2021-12-13 19:07, pirms 3 gadiem
ice F-1 rakstīja: bet es tak tev teicu,Dukuri jau pāris gadus viņiem vairs nepalīdz...tas arī ir tas galv. iemesls stagnēšanai
Bet starta ieskrējienos taču vismaz varēja būt lielāks progress?

     [+] [-]

, 2021-12-13 19:35, pirms 3 gadiem
Damokla zobens rakstīja: Bet starta ieskrējienos taču vismaz varēja būt lielāks progress?
tur atkal Arhipova trūkums?