Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:138, Did:0, useCase: 3

Grotērs un Hermane individuālajiem zeltiem pievieno uzvaru arī skeletona komandu sacīkstēs

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Grotērs un Hermane individuālajiem zeltiem pievieno uzvaru arī skeletona komandu sacīkstēs
Kristofers Grotērs. Foto: AFP/Scanpix

Šodien ar komandu sacensībām noslēdzies pasaules čempionāts skeletonā, kas 2021. gadā risinājās Altenbergas trasē Vācijā. Pirmās divas vietas izcīnīja Vācijas dueti.

Komandu sacensībās piedalās duets no vienas valsts. Par čempioniem tika kronēti vācieši Tīna Hermane un Kristofers Grotērs. Abi triumfēja arī individuālajās sacīkstēs, Hermanei zeltu izcīnot trešo gadu pēc kārtas, bet Grotēram uzvarot otro reizi pēc kārtas. Viņi par 0,22 sekundēm apsteidza tautiešus Žaklīni Lellingu un Aleksanderu Gasneru. Indivudāli Lellinga bija otrā, bet Gasners ieguva bronzu.

Tādējādi Vācijas sportisti kopā ieguva sešas no deviņām pasaules čempionāta medaļām. Bez mājiniekiem uz goda pjedestāla kāpa vēl tikai krievi - Aleksandrs Tretjakovs un Jeļena Ņikitina. Viņiem šodien bronza. Individuāli Ņikitina arī bija trešā, bet Tretjakovs ieguva sudraba medaļu.

Latvija arī šogad nebija pārstāvēta komandu sacensībās.

Pasaules čempionāts skeletonā

VSportistiValstsLaiks
1.Hermane/GrotērsVācija58.40
2.Lellinga/GasnersVācija+0.22
3.Ņikitina/TretjakovsKrievija+0.24
4.Tararičenkova/RukosujevsKrievija+0.41
5.Dīsa/VestonsLielbritānija+0.59
6.Floka/AuersAustrija+0.75

     [+] [-]

, 2021-02-13 12:31, pirms 3 gadiem
Shoreiz bez parsteigumiem

     [+] [-]

, 2021-02-13 16:57, pirms 3 gadiem
Ir kaut kur skaidrojums kāpēc Dukuru Tomass ar Endiju nepiedalījās savā tiešajā darbā? Par Martinu skaidrs, šprices un nespēja izbraukt trasi. Bet pārējiem par ko algu maksājam?

     [+] [-]

, 2021-02-13 18:29, pirms 3 gadiem
norcha 172 rakstīja: Ir kaut kur skaidrojums kāpēc Dukuru Tomass ar Endiju nepiedalījās savā tiešajā darbā? Par Martinu skaidrs, šprices un nespēja izbraukt trasi. Bet pārējiem par ko algu maksājam?
Arī Rīmenim nācās atzīt, ka tiešas atbildes uz šo jautājumu nav...

     [+] [-]

, 2021-02-13 19:17, pirms 3 gadiem
Izlaidušies mūsu zvaigznes.Tā ir ,ka nav mācējuši sev sagatovot kaut vienu normālu aizstājēju kurš varētu šodien stafetē nostartēt.Nekā personīga,bet tīri Latviešu stilā viss priekš sevis.Baidos,ka pēc brāļiem mums skeletona nebūs(vismaz tuvu top 10 līmenim),jo nebūs nevienam tās rocības uin iespējas kā brāļiem un neticu,ka savu mantojumu kādam perspektīvam bāleliņam iedos,drīzāk kādam šauracainam pārdos.Būšu priecīgs,ka kļūdos,bet pagaidām tā izskatās.